Adım Adım Ücretsiz Web Sitesi Alanı Alma+Joomla Kurulumu Detay Anlatımı(Resimli!)

çok harika bir çalışma bilgilendirme için teşekkürler

ya arkadaşlar bir sorun var nedeni anlamadım bi yardımcı olur musunuz?her şey ii tamam güzelde sonuna kadar geliyorum en son administrator kısmında login ve password u giriyorum ama kabul etmiyor iki kere farklı kurulum yaptım belki yanlış bir şey yapmışımdır diye ama yine olmadı.bir yardımcı olur munuz lütfen!bu arada paylaşım için tekrar teşekkürler.

çok teşekkür ederim emeğine sağlık

Gerçekten müthiş bir anlatım.Teşekkürler.

Çok güzel bir paylaşım olmuş , çalışmalarının devamını dilerim.

arkadaslar yardım edermısınız fantastico type installer tıklayınca ..

The script installer is down during planned maintnance.

Please in the meantime use FTP to upload your favourite scripts.

Please do NOT create a support ticket regarding this. We are fully aware it is disabled, and are working to enable it as soon as possible
bole 1 yazı cıkıyo ne yapacam 1 turlu yapamatım ya yardım edermısınız..

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bir forum sitesi yapmak istiyorum ve saatlerdir uğraşıyorum lütfen yardım edin.
bedava alan veren siteden başaladım.sonra cuteftp proğramıyla php forum dosyalarını bu alana attım ama kurulum bir türlü gerçekleşmedi.attığım dosya ismi phorum-3.3.1.RC3.tar.gz zip dosyasının tümünü zip ten çıkararak attım ama bir sonuç alamadım.birde kurulum anlatımlarında
gösterilen dosyalar php forum dosyasında(binlerce dosya var) çıkmıyor bunları kendimizmi düzenliyoruz kendi alanıma atacagım forum dosyalarını tam anlamıyla nerden bulurum

smf falanda denedim ama dosya klasörüyle anlatılan kurulum dosya klasörleri birbirini tutmuyor örnegin smf veya php dosyalarında themes images gibi klasörler yok bunları kendimizmi oluşturcaz.
sorun siteyi browserde açtığımda php kurulum gelmiyo başka bir siteye yönleniyor buraya --------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bir forum sitesi yapmak istiyorum ve saatlerdir uğraşıyorum lütfen yardım edin.
bedava alan veren siteden başaladım.sonra cuteftp proğramıyla php forum dosyalarını bu alana attım ama kurulum bir türlü gerçekleşmedi.attığım dosya ismi phorum-3.3.1.RC3.tar.gz zip dosyasının tümünü zip ten çıkararak attım ama bir sonuç alamadım.birde kurulum anlatımlarında
gösterilen dosyalar php forum dosyasında(binlerce dosya var) çıkmıyor bunları kendimizmi düzenliyoruz kendi alanıma atacagım forum dosyalarını tam anlamıyla nerden bulurum

smf falanda denedim ama dosya klasörüyle anlatılan kurulum dosya klasörleri birbirini tutmuyor örnegin smf veya php dosyalarında themes images gibi klasörler yok bunları kendimizmi oluşturcaz.
sorun siteyi browserde açtığımda php kurulum gelmiyo başka bir siteye yönleniyor

--------------------------------------------------------------------------------

sorun siteyi browserde açtığımda php kurulum gelmiyo başka bir siteye yönleniyor http://my-place.us/hosting-blog/index.php bu siyeye

Arkadaşım öncelikle çok teşekkür ederim anlatımın için..
Ancak sanırım ie den olmuyor illa firefox istiyor..benim pc biraz dandik öle iki browser kaldırmaz :D

ne yapmalıyım ?

Chrak :explorer'da problem çıkarmıyor.Güvenlik için bazı ayarlarını değiştirmiş olabilirsin varsayılan ayarlarına dön ve yeniden dene

hummers : Fantastico'dan phpBB veya SMF forum scriptlerini kurabilirsin.En kolay ve zahmetsiz kurulum şekli bu

Artık ücretsiz fantastico hizmeti vermiyor. Bir bakarmısınız?

güzel ve yorucu bir çalışma olsa gerek kardes emeğine sağlık

gerçekten süper bi çalışma olmuş eline sağlık

Teşekkürler güzel bir çalışma olmus

Sağolasın ,ben böyle detay bir kaynağın olmayışını çok aradım öğrenmeye başladığımda , arkadaşlar uğraşmasın istedim.Üşenmedim 2 saatimi aldı ama yazdım:)

kardeş sana yardım etmişler iki saat sürmüş ben 10 yılda yaparım herhalde yinede emeğine sağlık ii olmmuş teşekkür:saskin

Bir hata yaptım siteyi nasıl silebilirim? Söylersen sevinirim:goz:

fantastico konsolunda siteyi seç "uninstall" et.

Geri