Adım Adım Ücretsiz Web Sitesi Alanı Alma+Joomla Kurulumu Detay Anlatımı(Resimli!)

hocam teşekkür ederiz çok güzel bir çalışma gerçekten

Ellerine Sağlık Cok Iyi Bi Noktaya Deginmissin .......

Önemli Not :
Lütfen bedava hizmetleri öğrenme amaçlı kullanın.Çok uğraşıp değerli bilgiler koymayın ! Unutmayın internette hiçbirşey bedava değildir aslında ! Adamlar yatırım yapıyor server alıyor veya kiralıyor,neden olsun ki zaten? Sakın kanmayın ,önce bedava görünürler emek harcarsınız siteyi yapar ,duyurur sonrada ziyaretçi çekersiniz sonrada bir kaç ay sonra sağına soluna veya tam ortasına gözü rahatsız edici reklamlar koyarlar ! Sizi reklamlardan kurtulmak istiyorsanız para verin kullanıcı oluna zorlarlar.Bu bir pazarlama tekniğidir.Uyanık olun !! Para verecekseniz zaten süper hızlı hizmet veren server’lar var bunları niçin kullanasanız ki? Ama dediğim gibi öğrenme amaçlı bulunmaz fırsattır ,her türlü aklınıza gelen şeyi deneyebilirsiniz.Aklınızda olsun.
Umut Özcan
%200 HAKLISIN!!!Hadi tamam da öyle böyle reklam değil abi ya gidiyorlar (acayip acayip)! reklamlar koyuyolar.Sonra adam çekeyim derken "bu ne la" diyorlarAma internette o kadar çok o kadar çok bilgi var ki toplayıp bir sitede yayınlamak istiyorsun.Çabalamak kendi rar şifrenle reklamlar yapmak istiyorsun...Ama bunlar böyle yapmaya devam ettiği sürece isteksizlik oluyor.

Peki bu bütün bedava sitelerde mi oluyor(forumlarda pek görmyorum.)?

gercekten harika bir konu ellerine sağlık uyarı kısmınada katılıyorum !! sağlıcakla kal...

kardeş bi türlü hosting alamadım bir sorunmu war acaba ilgiLenirimisn anLatımdaki qibi adım adım iLerLedim yine oLmadı pc özeLLikLeri iLe aLakaLımı bu acaba bi açıkLık qeTirirsen memnun oLurum...:D

Kardeş çok yaralı bir çalışma olmuş çok teşşekkür ederiz saolasın.

Çok güzel ve açık bi anlatım ama ben 3. adımda tökezledim. herşey tamam olmasına ramen açılması gereken sayfe açılmıyor. cilck to me continue diye bi şey yazıyor ve ne yapsam gitmiyor.sayfalar düzgünse açılsa sorun olmucakta :(

eline sağlık kardeşim ama step 1 de dediğin gibi yazıp ok ledikten sonra böyle bi hata veriyo.. ben becerememiş olabilirim ama yardımcı olabilceğin bişeyse msjını bekliyorum

A database error occurred: Access denied for user 'pn_2659391'@'%' to database 'pn_2659391_matematik' SQL=CREATE DATABASE `pn_2659391_matematik`

bu aptal site sürekli hata veriyor ve 2. resmin olduğu aşamaya geçmiyor ne yapabilriz???

bilgiler için teşekkürLer :D

Error please check your cookie settings.

bu uyarıyı ilk kayıt aşamasından sonra veriyor.. bunun çözümü nedir yardımcı olmanız dileğiyle..
hevesimiz kırılmadan lütfen yardımm

joomla kurulumu

Ben joomlayı bilgisayrıma kurarken "port 80 or 443 already in use. İnstalling Apache 2.2 service failed" diyen bir hata alıyorum. Pek tabii bağlı olarak http://localhost yazdığım zaman bundanda hata mesajı alıyorum. Acaba bunu nasıl aşabilirim. Lutfen yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkür ederim.

sLm. bi sorunum var ya :(. 19uncu basamakta boş sayfada adresimi yazdığımda direkt sitem geliyor. oradaki ekran gelmiyor. acil yardım

Çok teşekkürler faydalı bilgiler

Geri