Acronis True İmage Hopme 2009 12.0.9646 Full resimli anlatım Süper birşey!!!!

s.a teknisyen4 hocam şimdi bence acronis mükemmel bi recovery programı ama birde acronisle alınan bi imajı oldugu gibi başka bir pc kopyalama var bunu nasıl yaparız açıklayabilirmisin sende biliyosundur ki mavi ekran hataları veriliyo

SAYGILAR:

nasıl başka bilgisayarlara kopyalacaksın ??
yani özellikleri farklı ise cipset ve yonga türleri farklı olan bir sisteme kopyalarsan büyük çakışmalar ortaya çıkar...
ama aynı özellikteki bilgisayarlara kopyalayacaksan hiç bir problem yaşamazsın...
veya Nvidia ekran kartlarında farklı ekran kartları felan olursa yine bir problem yaşamazsın fakat ana kart farklıysa çok büyük sorunlar yaşayabilirsin...

nasıl başka bilgisayarlara kopyalacaksın ??
yani özellikleri farklı ise cipset ve yonga türleri farklı olan bir sisteme kopyalarsan büyük çakışmalar ortaya çıkar...
ama aynı özellikteki bilgisayarlara kopyalayacaksan hiç bir problem yaşamazsın...
veya Nvidia ekran kartlarında farklı ekran kartları felan olursa yine bir problem yaşamazsın fakat ana kart farklıysa çok büyük sorunlar yaşayabilirsin...

Teşekkür ederim katılımına ve yardımına sana bu konuda son derece katılıyorum bende zaten izah etmiştim ve yapmak istediği iş için bir başka acronis program linki ve ayrıntı için link vermiştim

eline sağlık teknisyen4 .. iyi anlatım güzel program.. detaylı hazırlanmş bir sayfa.. daha ne olsun.. tek eksik ki bence değil ama yine de söyliyeyim alternatif link ... yine de saol..

güzelde benim kafam karıştı.laptopuma d sine recovery yapmak istiyorum.yaNİ AÇILIŞTA F11 YAda başka bişiye basıp kendi halledecek.hani yeni laptoplarda olurya öle bişi lazım bana o nasıl yapılacak?

güzelde benim kafam karıştı.laptopuma d sine recovery yapmak istiyorum.yaNİ AÇILIŞTA F11 YAda başka bişiye basıp kendi halledecek.hani yeni laptoplarda olurya öle bişi lazım bana o nasıl yapılacak?

Arkadaşım programı resimli olarak tek tek ayrıntılı biçimde anlattık gördüğün gibi açılışta f11tuşuna basarak programın dos ortamında arayüzüne ulaşıp daha önce aldığın yedeği recovery yapıyorsun anlatımda mevcut yani tek tuşa basarak kendi kendine recovery yok bu proda ama tek tuşla dediğin gibi recovery yapan prolar varmıdır? onuda bilmiyorum doğrusu kolay gelsin.

teşekkürler cok iyi anlatmıssınız..ellerinize saglık ustad

emeğe saygı teşekkürler şimdiden :durdurun

Tebrikler, başarılı.

proğramın 2010'nu indirdikten sonra bu paylaşımı gördüm
kullanım hakkında verdiğin bilgi için teşekkürler

Emeğine teşekkürler,güzel paylaşım. Olmazsa olmaz programlardan biri bence.

Sayın TEKNISYEN4;

İyi akşamlar..

Bu güzel çalışmanız dolayısıyla verdiğiniz emek ve paylaşımınız için teşekkür eder ve tebriklerimi sunarım.

Başarılarınızın devamı dileğiyle..

29fdpba.jpg

ogdgs6.jpg
[/QUOTE]

arkadaşlar bende hp laptop var bu açılış ekranına kadar geliyor gerisi gelmiyor neden olabilir iyi çalışmalar

ben bunun 2010 sürümünü buldum full istereseniz paylaşabilirim windows 7 ve vista uyumlu hem.TEKNİSYEN4 isimli arkadaş izin veririse paylaşabilirim bu konuda

Süper bir çalışma olmuş .Tam anlamıyla acronisi artık kullanabileceğiz:) Teşekkürler

Geri