Acİl pes 2012 crack vİİrÜssÜz lazim ama...

bu gün iki tane aldık hiç crak falanda yoktu içinde kurduk oyandık gitti hatta oyun içinde spikerler almanca vede fransızca konusuyor diye birde ingilzce vede arapça yama indirdik :)

nasıl yani kardeş bendekindede crack falan yoktu ilk aldıgımda ama yüklemeye başlarken daha ınstall dedim sora virüsleri trojanları tespit etmeye başladı eset nod32 smrat securıt kardeşim ne bilim hala halledemdim şu visrülü crack olayını be seydiali kardeşim

nasıl yani kardeş bendekindede crack falan yoktu ilk aldıgımda ama yüklemeye başlarken daha ınstall dedim sora virüsleri trojanları tespit etmeye başladı eset nod32 smrat securıt kardeşim ne bilim hala halledemdim şu visrülü crack olayını be seydiali kardeşim

durum aynen dediğim gibi benım kullandığım antivürüs proğramı microsoft security essentials hiç bir sorunda yok ya antivürsten vazgeç yada oyundan : )

haklısın kardeş ya yardan yada smart tan vazgecceiz orjinal oyun mu alsam dıe düşünmeye başladım baba

139 tl verebiliyorsan almam tabiki daha iyidir sorunsuz oynarsın ama smartı devre dışı bırakarak oyunu yükle kurulum bittikten sonra smartı aktif yap belki sorun çıkarmaz

bakalım kardeş denemelerimiz devam ediıo herlade kurcam bu gidişle virüslü versyonu smartı devre dışı bırakıp

"The program can't start because DfEngine.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem."

Uyarısı veriyor. Ne yapabilirim arkadaşlar?

,, - Pro Evolution Soccer 2012 / PATCH v1.01 + RELOADED CRACK - ,,

Fileserve.com Linki

Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe

Wupload.com Linki

Get PREVLTNSCCR2012.PTCH1.01RLDDCRCK.uLuBeY.rar on Wupload.com

Uploadstation.com Linki

Uploadstation - Your #1 Free File Hosting Service Made Simple

Filesonic.com Linki

Download PREVLTNSCCR2012.PTCH1.01RLDDCRCK.uLuBeY.rar for free on Filesonic.com

------

RESIMLI KURULUM ACIKLAMASI

------

KURULUM ACIKLAMASI

01. İndirdiğiniz partları rardan cıkartın.
02. DAEMON TOOLS ile "Pro.Evolution.Soccer.2012-RELOADED.iso" dosyasini acin ve oyunun
kurulumuna gecin.
03. Oyunun kurulumu sırasında gelen serial ekranına asagıdaki, seriallerden birisini girin ve
oyunun kurulumunu tamamlayin.

4VRE-P766-LL3F-MYLP-YUTT
S2D9-M3XC-HE3C-5R9P-TASM
9R9U-MUXR-JHTJ-2MFN-F329
XT44-6AV3-HLEC-23TC-67PR
SEHM-S2NT-24M7-9LJ4-VP6K

04. Yukarıdan indirdiginiz "CRACK -RELOADED" dosyasından cikan "UPDATE v1.01" klasorunde
yer alan dosyayı kurun.
05. "CRACK-RELOADED" klasorunden cikan "Pes2012.exe" ve "rld.dll" dosyalarini oyunun kurulu oldugu
"C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012" dizinine kopyalayin ve degistirin.
06. Oyunun kurulu oldugu "C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2012" dizinindeki
""Pes2012.exe" dosyası oyunu calıstıracagınız dosyadır. Ayrıca "settings.exe" dosyası da
oyun icerisindeki grafik ayarlarını ve klavye / joystick ayarlarını yapabileceginiz dosyadır.

---

UYARI;

ESET GÜVENLIK PROGRAMINI KULLANIYORSANIZ;
GÜVENLIK PROGRAMINIZI DEVRE DISI BIRAKIN. RELOADED CRACK DOSYASI VMPROTECT ILE HAZIRLANDIGI ICIN, ZARARLI ALGILANABILIR. FAKAT YANLIS UYARIDIR

OYUNUN KURULUMUNU TAMAMLAYIP, CRACK YAPTIKTAN VE ASAGIDAKI ISLEMLERI UYGULADIKTAN SONRA, GUVENLIK PROGRAMINIZI TEKRAR AKTIF EDEBILIRSINIZ

ESET 4 SURUMUNDE;
ESET menüsündeyken, klavyenizden "F5" tusuna basip, "Antivirüs + Antispyware" yanindaki isareti tiklayin
Alttan "Web Erisimi Koruması > Tarama Disi Ögeler" bölümüne gelip, "Ekle" butonuna basip.
Oyunun kurulu oldugu dizindeki "rld.dll" dosyasini gösterin

ESET 5 SURUMUNDE;
ESET menüsündeyken, klavyenizden "F5" tusuna basip, "Bilgisayar" - Antivirüs ve Antispyware" yanindaki isareti tiklayin
Alttan "Dışlamalar" bölümüne gelip, "Ekle" butonuna basip.
Oyunun kurulu oldugu dizindeki "rld.dll" dosyasini gösterin

İyi Oyunlar...

bn kullandım salam uzun zamandır sömürüyom bunları bişi olmaz al

alıntı

Arkadaşım ortalıgı yıktın ya bi PES oynuycam diye:)
Ama demekki iyi oyuncusun takmışsın kafayı baya emek harcamışsın, nacizane bildiklerimi paylaşıyım umarım faydası olur.:
1) Eset kendini bile koruyamayan bi Antvirüs bende krackli güncel sürümü varken makinem kasıyodu ,dur dedim bide başka bi Antivir kuruyum dedim avira kurdum ve tarattıgımda 1074 trojan vs buldu oysa esete kalsa makine temiz !!!!
Kaldırdım suan Avast kullanıyorum hem kasmıyo hem beleş tavsiyem Antivirüsünü degiştir.
Avast , Avira, AVG,tavsiye ederim kullanışlı sen seç dene karar ver.
2)O dll dosyasıda virüs trojan vs degildir,bazı firmalar Antivirüs firmalarıyla anlaşarak crackleme ve kopya oyun kullanımını engellemek için yapıyolar için rahat etmesi için kur bi trojan remover tarat
ama bişi olmaz
kur oyununu zevkini çıkar, kasma bu kadar millet in hepsi bu oyunu crackı kullanıyo.

bazıları teşekkürü bilmez hacıııı.. emeğine sağlık.. deneriz virüslüysede sileriz...internet bu deneme yanılma da sınır yok..:)

Teşekkür Ederim Kardeş.. İnşallah İşimizi Görür..

Geri