Acİl pes 2012 crack vİİrÜssÜz lazim ama...

ama kardeş ben bir pes hastasıyım napabilirim hepimizin çok sevdiği şeyler var sonuçta teşekkürler tavsiyen için kardeşim

pitton kardeş saolasında şöyle bi durum var istediğimiz "rld.dll " dosyasını vermişssin linke tıklıoruz ayrıca nasıl inio o siteden anlamadım kardeşim bide verdiğin rld.dll dosyasının indirsekte windows/system32 ne alaka virüslü görülen rld.dll dosyası pc de c:/konami/pro evolutin soccer 2012 klasörünün içinde ama sen syste32 ye at diosun açıklarsan sevinirim teşekkürler pitton kardeşim

Kardeş sen şimdi oyuna girebildin mi giremedin mi ? Yoksa hiç denemedin mi ?

Kardeş sorunun eset smart security'den kaynaklanıyor. Kaldır onu başka bir virüs programı kur. Herkesin elinde sende de olan rld.dll var. Hepsi aynı şu an için. Biz kullanıyoruz bu kadar kasmana gerek yok. Eset'le aranda duygusal bir bağ mı var anlamadım ki aga :)

tamamda güzel kardeşlerim sorun esetten kaynaklanıyor onu anladım fakat sonuçta bu rld.dll dosyasında trojan var artı ben eseti kaldırıp başka bi antivirüs kursam o zaman oyunu kursam bu trojan pc min her tarafına sızıp sora çoğalığ bilgisayarımı çökertmezmi güzel kardeşlerim bide dün gece başka bi pc de bu rld.dll doyasını kaspersky ınternet security ye tarattırdım fakat tehdit yada trojan bulamadı bunudu söyliim dedim güzel kardeşlerim bide sizce elinde orjinal pes 2012 olan bi arkadaşımızı varsa bilere pc sinden orjinal rld.dll dosyasının temiz bi şekilde atsa sorun çözülmezmi arkadaşlar sizce nasıl olur öneri sadece kardşlerim?

Hacı biz de onu söylüyoruz işte. Eset başlıbaşına sorun zaten. Hiçbirşey kuramıyorsan Microsoft Security Essentials'i kur. Sonra da oyunu kur ve bak keyfine. Bilgisayara birşey olmaz merak etme. Daha sen oyunu kurmadan başladın yakınmaya. Oyunu kurunca fransızca ya da almanca olduğunu da göreceksin. Sen güven kardeş. Bu kadar adamın bir bildiği vardır değil mi? ;)

tamamda güzel kardeşlerim sorun esetten kaynaklanıyor onu anladım fakat sonuçta bu rld.dll dosyasında trojan var artı ben eseti kaldırıp başka bi antivirüs kursam o zaman oyunu kursam bu trojan pc min her tarafına sızıp sora çoğalığ bilgisayarımı çökertmezmi güzel kardeşlerim bide dün gece başka bi pc de bu rld.dll doyasını kaspersky ınternet security ye tarattırdım fakat tehdit yada trojan bulamadı bunudu söyliim dedim güzel kardeşlerim bide sizce elinde orjinal pes 2012 olan bi arkadaşımızı varsa bilere pc sinden orjinal rld.dll dosyasının temiz bi şekilde atsa sorun çözülmezmi arkadaşlar sizce nasıl olur öneri sadece kardşlerim?

Dostum şunu belirteyim ben de rahatlayım sende rahatla internete bağlanıpta virüs kapmamış tertemiz bir bilgisayar daha dünya üzerinde yok hangi yazılımı kullnırsan kullan görmediği veya bilerek görmesi engellenmiş virüsler vardır bunları AV ler göremezler çünkü görseler o virüslerden kurtulunur dolayısıyla AV şirketleri batar bu tür ilişkiler günümüzde mevcuttur sakın senle alay ettiğimi felan düşünme keza bu anlattıklarım doğrudur dolayısıyla tertemiz virüssüz programla taratılmış crack atın bana diyorsun veya "rld" dosyası atın diyorsun fakat bizler o dosyaları tarattığımızda herhangi bir sorun çıkmıyor sana yolladığımız zamanda trajen var worm var diyorsun bu sorun senin Anti Virüs programın ile ilgili onlarca çözüm bulunmuş senin gibi 1 tek teşekkür bile etmeyen birisine ama sen hala aman orasında bu var aman şuarasında bu var diyorsun unutma ki sakınan göze çöp batar...

İYİ FORUMLAR...

öyle tabide kardeş insan emin olmak istiyor ama yinede orjinal pes 2012 si olan bi arkadaş rld.dll sini atsa bize sorun hallolur galiba güzel kardeşim bence...

Kardeş sen çözüm değil çözümsüzlük peşindesin. Sen Eset'i sil sonra oyunu kur oyna. Bilgisayarına birşey olursa sana sıfır laptop alıcam. Sanki kuş gribi virüsü bulaşacak aga amma sorun yaptın :confused1:

hiç te kaldırmana filan gerek yok. ekle/program files/konami klasörü dersen sorun hal olur.bir daha uyarı vermez..
14542.jpg

pitton kardeş tamam indirim bunu da neden system32 içine atıoruz güzel kardeşim çünkü normalde virüslü bulunan rld.dll dosyası konami/pes2012 klasörünün içindeki dll güzel kardeşim system32 ile alakasının kuramadım be pitton kardeşim yinede çok teşekkürler Allah razı olsun hepinizden yardımlarınız için arkadaşlar

pitton kardeş tamam indirim bunu da neden system32 içine atıoruz güzel kardeşim çünkü normalde virüslü bulunan rld.dll dosyası konami/pes2012 klasörünün içindeki dll güzel kardeşim system32 ile alakasının kuramadım be pitton kardeşim yinede çok teşekkürler Allah razı olsun hepinizden yardımlarınız için arkadaşlar

Oyun orjinal olsa da kursan, bu dll yi kendisi zaten oraya koyacak
dll ler zaten sistem32 içine konulur.

:cursing:
Ölümü gör, şunu oraya atta oyuna başla -
beni bu siteye sokan adam, wallaha vefaat etti-yoksa benden çekeceği vardı

baba napim be pes 2012 hastasıyım ondan artı bide virüs filan sinir edio beni trojan olayları ilk kez bu pes 2012 serisinde karşılasştım bu olayla ondan kardeşim deniycem pitton kardeşim paylatıgın dll yi dediğin şekilde cok saol

Geri