Acİl pes 2012 crack vİİrÜssÜz lazim ama...

cordial23

New member
Reaction score
0
çok çok acil pes 2012 oyunu için temiz virüssüz crack gerekmektedir oyun kuruldugunda " rld.dll " virüs olarak görünmekte heryerde aradım ama bulamadım temiz pes 2012 crack gerekmektedir eset smart security kullanıorum yardımlarınızı bekliorum teşekkürler

TeŞekkÜrler ama kardeŞ denedİn mİ temİz mİ vİrÜssÜz mÜ

2008 üyesisin sadece yardım amaclı "acil" taglı konular acmıssın, buna ragmen dile kolay "0" teşekkür etmişsin.

Yanlış bölümde yine acil(niye acilse) istekte bulunmussun, indir indirme umurumda değil, kendi kullandıgım crack, artık virüs varmıdır bilemicem. Sana upload ettim.

kardeş sen beni yalnış anladın neden teşekkür etmiyim ama teşekkürden ziyade Allah razı olsun yalnız pes 2012 aldım dışardan hemde kaç yerden pc im kuruluma izin vermio ne zaman kurmaya kalksam trojan uyarısı veriıo rld.dll dosyası için eset smart security kurulu bilgisayarımda anlatabildim umarım reactor kardeş virüssüz istedim acil yardımda o yuzden kardeşim verdiğin dosyayı indirdim yine trojan uyarısı var kardeşim bu arada

kardeş sen beni yalnış anladın neden teşekkür etmiyim ama teşekkürden ziyade Allah razı olsun yalnız pes 2012 aldım dışardan hemde kaç yerden pc im kuruluma izin vermio ne zaman kurmaya kalksam trojan uyarısı veriıo rld.dll dosyası için eset smart security kurulu bilgisayarımda anlatabildim umarım reactor kardeş virüssüz istedim acil yardımda o yuzden kardeşim verdiğin dosyayı indirdim yine trojan uyarısı var kardeşim bu arada

dosyada trojan filan yok tertemiz 43 tane virus programında tarttım virustotal'de. ya senin bilgisayarda dll dosyalarını hashleyip virüs ekleyen birşey var ya da başka birşey. programı deaktif ederek crackleyip oynayabilirsin.

kardeş o dediğin de aktif olayını nasıl yapıcam gerçekten bak eset smart security 4 programı kullanıorum ve rld.dll adlı şeyi trojan olarak görüo nasıl oluo anlamadım harbi kardeş durup dururkende trojan uyarısı vermezki dimi ama güzel kardeşim ne diosun nasıl yapabilirim kardeşim?

virüs programının masaüstünde sağ alt köşede yeşil renkli simgesine sağ tıkla ve Gerçek zamanlı dosya koruma sistemini devre dışı bırak de ondan sonra kurulum yap.

tamam dediğini yapımde kardeşim kurulum bitcek daha sonra antivirrüsü tekrar açtımda silio bu sfer napcaz artı böyle kurulum yapınca kardeş tehlikeli deilmi sonucta trojan bilgisayara c sürücüsüne girmiş olmuyomu?

bu 2012 butun crackları vıruslu herkes aynı dertden cekıyor

Reactor'un verdiği crack de virüs trojen felan yok ben de sana crack paylaşacaktım ama zaten paylaşılmış antivirüs programınla ilgili sorununu çöz sorunun hallolacaktır

kardeş bazı virüs programları oyunların yada yazılımların exe dosyalarını virüs olarak algılar fakat virüs niteliği taşımamaktadır yani bilgisayarına yada sistemine hiçbir şekilde zarar vermez..

Fazla uğraşmak istemiyorsan farklı bir virüs programı deneyebilirsin..

Avast'ın son sürümünü tavsiye ederim.Bu tür durumlar için özel olarak bir uygulama geliştirmiş ve sıkıntı çıkarmıyor...

Bu tip Trojenler sistemine zarar vermez-korkma

Başlat + Çalıştır'a msconfig yaz, karşına çıkan panodan,
önce BAŞLATMA yı aç, oradan ESET i kaldır.
Daha sonra Aynı Panodan HİZMETLER sekmesini aç
oradanda eset' i kaldır.

BilgiSayarını kapat-

Oyunu rahatlıkla Crack' la, işin bitince, CRACK ı sil-at
Sonra AntiVirüsünü AÇ

Artık temiz sisteminle oyununu oyna

ve

Bu tip sıkıntılarını OYUN SORUNLARI bölümüne açarsan
ara-sıra girip bakarız.
Kal Sağlıcakla.

bu tür " rld.dll " dosyaları mı zarar vermez kardeşlerim w.pitton kardeşim bu dediklerini harfiyen yapıcam artı sen crack i de sil at diosun kurulumdan sonra. öylemi kardeşim ilginç yapmaya çalıscam kesin olur diosun yani kardeşim ama antivirüs programım nolcak bu arada kardeş?

Sorun yok can kardeş
msconfig den eset (eset smart security 4) dediğim senin antiV. tarayıcın, oradan kapat sorun olmaz.
açmak için ise programlardaki iconuna tıkla açılır ve configdeki yerlerine oturur.
Cracklemek oyunu aktive etmektir-ettikten sonra işine yaramaz, bulunsun diye bi türlü saklayabilirsin
tabi sisteminden ayrı olarak.

canım kardeşim crack dediğin oyunun açılmasını sağlayan " pes 2012 exe ve rld.dll " dosyaları onları silince oyun açımıyoki artı rld.dll dosyası oyunun açılmasının sağlıo bana asıl lazım olan temiz virüsssüz bir pes 2012 " rld.dll ".bide pc de yine pes 2011 kurulu bende.arkadaşlar demiş ya hani bazı antivirüsler " rld.dll " oyun dosyalarını virüs olarak görür aslında o zararsızdır diye misal pes 2011 rld.dll sinde sorun yok ama virüs gözükmüyo ilk defa pes 2012 sürümünde böyle bi virüs olayı var yani bana kardeşim temiz bir pes 2012 " rld.dll " lazım ne yapıcaz nasıl yapıcaz anlamadım harbi sinir etti bu pes 2012 ilk kez bu yılki sürümde var 2011 ve 2010 ve 2009 sürümllerinde kesinilikle böyle rld.dll dosyaları trojan olarka görümüyor kardeşlerim ne yapmalıyız bide elimde pes 2012 rar lı bi dsoya indirdim ama rar şifresinin bilmediğim için açamıorum içinde crack ve rld.dll var virüs olmayabilir taratamıorumda link bu arkadaşlar

https://rapidshare.com/files/2016728846/PES_2012_Crack_CracksSite.rar

rld.dll dosyası pes 2012 oyunun açılmasının sağlıo bana asıl lazım olan temiz virüsssüz bir pes 2012 " rld.dll ".bide pc de yine pes 2011 kurulu bende arkadaşlar demiş ya hani bazı antivirüsler rld.dll oyun dosyalarının virüs olarak görür aslında o zararsızdır diye misal pes 2011 rld.dll sinde sorun yok ama virüs gözükmüyo ilk defa pes 2012 sürümünde böyle bi virüs olayı var yani bana kardeşim temiz bir pes 2012 " " rld.dll " lazım ne yapıcaz nasıl yapıcaz anlamadım harbi sinir etti bu pes 2012 ilk kez bu yılki sürümde var 2011 ve 201 ve 2009 sürümllerinde kesinilikle böyle rld.dll dosyaları trojan olarka görümüyor kardeşlerim acil temiz pes 2012 " rld.dll " dosyası lazım kardeşlerim...

arkadaşın paylaşmış olduğu crack ı kullan sistemindeki virüs programını sil avast kur...

Bunun başka çıkar bir yolu yok.Trojan falan da değil...Bundan ötesine reisi cumhur gelse size yardım edemez.Daha fazla kurcalamayın derim ;)

saol kardeşim çok saol tavsiyelerin için bakıcaz araştırıyoruzshawn kardeşim

Bi Pes Oynayacaksın Diye Forumu Seferber Etmişsin Bilader Yazık Günah Yaa Eset Smart Security'i Kaldır Avira Personal Kur Çok Daha iyi Veya Sistemin İyiyse Comodo internet security kur..

Geri