Abim canımı çıkardı.

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

jfDDabPoee.jpg

Avrupa Yakası’nın Yaprak’ı Hale Caneroğlu, ilk albümü İçimde Saklısın’ı piyasaya çıkardı.

Prodüktörlüğünü abisi Hakan Caneroğlu’nun yaptığını söyleyen Caneroğlu, “İnsanın kendisinden yedi yaş büyük abisiyle çalışması çok zor. Canımı çıkardı. Albümün temelini Aysel Gürel attı. ‘İçimde Saklısın’ şarkısını yazdıktan sonra telefonda Gürel’e okudum. Bana ‘Herkese Aysel Gürel akademisinden 100 üzerinden 120 ile mezun olduğunu söyle. Artık senin bir başka mesleğin daha var’ dedi.”

Hepsi benim hikâyem!

Hale Caneroğlu’nun ilk albümü müzik marketlerde yerini aldı

Yedi şarkıdan oluşan ilk albümü ‘İçimde Saklısın’, müzik marketlerdeki yerini aldı.Yerli müzik motifleri barındırmayan albüm, sound’uyla piyasada hâkim olan pop müzik anlayışından farklı... Albümü “Tamamıyla bana özel bir albüm” diyerek anlatan Caneroğlu, kendini abisine teslim etmiş. Albümünün özgünlüğünü, prodüktörlüğünü yapan abisi Hakan Caneroğlu’nun müzik dehasına bağlayan şarkıcı, “İnsanın abisiyle çalışması çok zor! Canımı çıkardı. Abartmıyorum, her şarkıya üç ayrı versiyon yapıldı. Tüm derdimiz ‘ben’ olanı bulmaktı” diye konuştu. Şarkılarında yaşanmışlık olduğunu dile getiren Caneroğlu, “Hepsi benim hikâyem ve gerçek!” dedi.

3bRWTfbEVk.jpg

Geri