Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdi bi bardayız 4 arkadaş içiyoruz....bardada bisürü kız war kızlardan biri geldi bana nerelisin dedi..bende fransızım dedim...
kız aaa dedi...adaın ne diye sordu
bende hakan di pardio dedim
arkadaşlarımın adını sordu
memet renou
veli di paris
romanya büyük bir çingene nüfusuna sahiptir. Bu görüntüler çingenelere ait. Dünyanın her yerindeki çingeneler bu şekilde yaşarlar. Bunu tasvip etmek için söylemiyorum. Bizde de aynı durum yok mu? Hiç bir çingene mahallesi gezdiniz mi siz?
Romen karıların neden turkiyeye doluştuğu belli oldu bir mevzuda bu evin içinden geçen direk mevzuu karadenizde olması gerek yada burdan kopy geçen yıl bende ulkemizden manzaralar die konu açtım bu fotoda vardı nese herşeye rağmen güzel hatta iğrenç romanya
Evet kokoreç, döner sağlıksız olduğu için zarrlıydı, engellenmesi gerekirdi dimi?? Çarpık konutlaşma da bir problemdi...Başka söze ne gerek....Avrupa birliği işte medeniyetler birliği...
biraz ararsanız, hatta aramaya gerek yok bile bizde de buna benzer görüntüler rahatlıkla bulabilirsiniz. Amerikanın arka sokaklarıda farksız değildir bundan. kapitalizmin sonuçlarından biri bu. insanın istekleri sınırsız ama, kaynaklar sınırlı. o yüzden, birilerinin kuş sütü ile beslenmesi için, birilerinin kuru ekmek yemesi gereklidir.
paylaşım çok güzel ayrıca tebrik ederim. emek harcamışsın.