AB üyesi Romanya / Welcome to Romania

slm!

walla ben 2 sene romanyanin galati ve bükreş şehirlerinde yaşadım dendiği gibi o görüntülerin çoğu çingenelere aittir araba dışındakiler sanırım bu toplumun büyük bir kısmı bay bir pistir onlardan birisi ile evlenip ayrıldım pişman oldum o binada kesninlike romanyada yapılmış inşaat sektöründe bir süre çalıştıgım için kullanılan tugla ve betondan rahatlıkla o fotononun romanyada bir yere ait oldugunu söyleye bilirim zaten ilk gittigimdede burayı nasıl ab ye almışlar dedim (çifte standart)ama pişmanlar çingeneler özellikle italyayı soyup soğana çevirdiler tecavüz ölüm ve hırsızlık sucları acayip arttı avrupada kendileri kaşındılar bizlerde gocunmyalım bizim ceddimiz osmanlıdır bu şerrefsizlerle işimiz yoktur biz kendimize yeteriz hatta biz tüm avrupaya yeteriz yunanistan bulgaristan tüm doğu kesmini gördüm bir yunanistan birşeye benziyor ama diyeyim bir savaş çıksa izmirden bir üflesek hepsi toz olur gider saygılar...:goz:

Yani bunun anlamı türkiye naparsa yapsın AB Ye giremez bunları alıp türkiyeyi almıyolarsa bunun başka açıklaması olamaz
ALMASINLAR ZATEN İSTEMEZÜK :D

işte böyle üyeleri olan bir birliğe katılmak için uğraşıyoruz ya zoruma giden o

Böylece Romanya gibi bir dandik ülkenin ekonomik anlamda da öyle Sırf hristıyan olduğu için ab'ye girdiğini anlayabiliyoruz .

O kadınla adamda tam şerefsiz arkada küçücük çocuk var yaptıkları olaya bak .

KatıLıyorum :clap

igrencler yawsss paylasım ıcın tşk ler romanyanın bu kadar pislik bir yer oldugunu bilmiyordum en hoşuma giden resım mc donalts tan yiyecek alan at arabsı :):):)

onlar girsin biz de tarih bekleyelim ......

Ya Avrupa Için Din önemli Bizim Halkımızın % 99 U Müslüman Oldugu Için Bizi Almıyolar .yoksa Bizim Toplumumuz çok Kültürlü

adamlara bak yaww daha bunlar karnını doyuramıyo birde avrupa birliğine girmişler:durdurun

burası mı romanya:eek:ha:eek:ha:saskin

abi ben romanyadaydım 5 ay önce ve size rahatlıkla diyebilirim bunlar romen çingenleri.romanyada bulunduğum süre içerisinde şunu gördüm ki kızlarından hayır gelmez bi memleket.din iman sıfır zatende.ama yani diyebileceğim bunlar onlardan değil!

işin garibi romanya bizim osmanlıdan ayrıldıkdan sonra biz türkiyeden bu çingenleri romanyaya yollamışız..adamlar buna inanıyor.:D:D zuahaha

cınganlar kaplamış heryeri beaa :hhmanD

Geri