AB üyesi Romanya / Welcome to Romania

sky

New member
Reaction score
0
Resim1-5.jpg

Resim2-5.jpg

Resim3-5.jpg

Resim4-5.jpg

Resim5-6.jpg

Resim6-5.jpg

Resim7-5.jpg

Resim8-5.jpg

Resim9-5.jpg

Resim11-4.jpg

Resim12-4.jpg

Resim13-4.jpg

Resim14-4.jpg

Resim15-3.jpg

Resim16-3.jpg

Resim17-4.jpg

Resim19-3.jpg

Resim21-2.jpg

Resim22-3.jpg

Resim23-2.jpg

Resim24-3.jpg

Resim25-3.jpg

Resim26-2.jpg

resim27-3.jpg

fgg.jpg

fdsfsdf.jpg

asd.jpg

414.jpg

dsfc.jpg

abowww işte madalyonun öteki yüzü demek...istemezük ab :saskin :saskin :saskin

Böylece Romanya gibi bir dandik ülkenin ekonomik anlamda da öyle Sırf hristıyan olduğu için ab'ye girdiğini anlayabiliyoruz .

O kadınla adamda tam şerefsiz arkada küçücük çocuk var yaptıkları olaya bak .

ben 3 kere gittim romanyaya saçma sapan bi yer :D

başımdanda acayip bi olay geçti orda:

şimdi bi bardayız 4 arkadaş içiyoruz....bardada bisürü kız war kızlardan biri geldi bana nerelisin dedi..bende fransızım dedim...
kız aaa dedi...adaın ne diye sordu
bende hakan di pardio dedim
arkadaşlarımın adını sordu
memet renou
veli di paris

kızlar aaa ne güzel isimler fln :D

kopmuştuk o gün ya

kızlrı güzel ama...

romanya büyük bir çingene nüfusuna sahiptir. Bu görüntüler çingenelere ait. Dünyanın her yerindeki çingeneler bu şekilde yaşarlar. Bunu tasvip etmek için söylemiyorum. Bizde de aynı durum yok mu? Hiç bir çingene mahallesi gezdiniz mi siz?

bu görüntüler her ulkede var ama ab görmek istedigini görüyor...

Romen karıların neden turkiyeye doluştuğu belli oldu :) bir mevzuda bu evin içinden geçen direk mevzuu karadenizde olması gerek yada burdan kopy geçen yıl bende ulkemizden manzaralar die konu açtım bu fotoda vardı nese herşeye rağmen güzel hatta iğrenç romanya :)

tizz cellatları çağırın uçun kellellerini münafık zındık ab lilerün

Evet kokoreç, döner sağlıksız olduğu için zarrlıydı, engellenmesi gerekirdi dimi?? Çarpık konutlaşma da bir problemdi...Başka söze ne gerek....Avrupa birliği işte medeniyetler birliği...

biraz ararsanız, hatta aramaya gerek yok bile bizde de buna benzer görüntüler rahatlıkla bulabilirsiniz. Amerikanın arka sokaklarıda farksız değildir bundan. kapitalizmin sonuçlarından biri bu. insanın istekleri sınırsız ama, kaynaklar sınırlı. o yüzden, birilerinin kuş sütü ile beslenmesi için, birilerinin kuru ekmek yemesi gereklidir.
paylaşım çok güzel ayrıca tebrik ederim. emek harcamışsın.

çok ilginç resimler demekki sadece bizde olmuyomuş böyle manzaralar

özellikle balkonun içinden geçen direğin türkiye olduğunu zannediyodum uzun zamandır romanya olduğunu öğrendiğim iyi oldu

adamlar awrupalı ne yapsa yeridir medeniyyet dediğin tek dişi klamış canavar dedikleri bu olsa gerek

Geri