Aşk Her Şeyi Affedermi?Affetmezmi?

Aşk Herseyi Affedermi ??

• EVET eder

Kullanılan: 7 11.3%
  • HAYIR etmez

Kullanılan: 29 46.8%
  • DURUMA bağlı

Kullanılan: 26 41.9%

• Kullanılan toplam oy
    62
aşkın warlığını biliyorum ama...aşka inanmıyorum..inanmakta istemiyorum..aşık olmakta istemiyorum..

Arkadaşlar 'Aşk' diyorsunuz farkındaysanız Gurur denilmiyor...Aşkın olduğu yerde gurur yoktur.Buu böylee gelmişş böyle gider...Hatalar Affedilir ama aynı şey tekrarlanırsa demekki karşı taraf için bunun aşk olduğu söylenemez.

Aşk afetmez arkadaşım en güzel yorumu ozy yapmış aşk bitmez ama insan affetmez

ben ask herşeyi affederi işaretledim ama bir bayan olarak sunnu söylemeden geçemeyeceğim.

konu aldatılma oldumu belki bir ihtimal bayan erkeği affeder.. fakat bunu bi bayan yapmışsa bo cok agırdır affedilemez diye düşünüyorum.

AngeL' Alıntı:
ben ask herşeyi affederi işaretledim ama bir bayan olarak sunnu söylemeden geçemeyeceğim.

konu aldatılma oldumu belki bir ihtimal bayan erkeği affeder.. fakat bunu bi bayan yapmışsa bo cok agırdır affedilemez diye düşünüyorum.

Arkadaşım, aşkta aldatılma varsa ki eğer buna aşk denilemez bu kesin bir defa. Aldatmanında ayrıca kadını-erkeği diye ayırmamalısın.Tamam kadınlar hep fedakarlıklarıyla rol oynar bu konuda hep affedicidir,erkeği yine affeder nede olsa çapkınlık yapmıştır diyorsunuzz,Kadın yapınca kötü oluyor ama bizim milletimizin bir ayrımcılığıda işte bu...Bence çok saçma

HellsAngelx' Alıntı:
Arkadaşım, aşkta aldatılma varsa ki eğer buna aşk denilemez bu kesin bir defa. Aldatmanında ayrıca kadını-erkeği diye ayırmamalısın.Tamam kadınlar hep fedakarlıklarıyla rol oynar bu konuda hep affedicidir,erkeği yine affeder nede olsa çapkınlık yapmıştır diyorsunuzz,Kadın yapınca kötü oluyor ama bizim milletimizin bir ayrımcılığıda işte bu...Bence çok saçma

sanırım bi bayan olarak gene fedakarlıgı ele alarak affedici bir konusma yaptım :(

kızın nietine bağlşı olan bişey eer güzelse affederim ama gecicdi süreliine tabi...
güzel olmayanlşa da işim olmadıına göre darısı başınıza :D

durumuna göre diyorum cogu kez acı versede affedilmiyecek seylerde var

Affetmezzz

Valla hiç aşık olmadıqım için bilemiycem Aşk hislerimmi yoktur nedir :)olmakta istemiyom zaten böyle daha iii hiç acı çekmiyon :) ama affedilmeyecek şeyler vardır hayatta

Affetmez kardeşim düşün sevdiğin biricik aşkın seni aldatmış olacak ve senden affetmeni bekleyecek keserim kıtır kıtır doğrarım adamı akşam akşam arızaya bağlamayın ahada psikopatik duygularım kabardı tövbe tövbeeeee.

ya bu ne biçim bi konu ya ben bununn sırf geyik olsun di

ya bu ne biçim bi konu ya ben bununn sırf geyik olsun diye açılmış olduğunu düşünüyorum ??* :alkol:

Kesinlikle affetmez..zaten gerçek aşkda yoktur bir süreliğine sevgi vardır oda kalıcı olamaz etrafta melek görünümlü şeytanlar oldukça....:vur

affetmek sorun değil, neyi affedicez o önemli....ufak tefek aptalca şeyleri mi yoksa takılan boynuzu mu?!!! zaten sana bunları yapıyosa demekkisi seni sevmiyo demektir..sana değer verene değer vereceksin...diğerleri vızıltı...

Geri