Aşk Her Şeyi Affedermi?Affetmezmi?

Aşk Herseyi Affedermi ??

• EVET eder

Kullanılan: 7 11.3%
  • HAYIR etmez

Kullanılan: 29 46.8%
  • DURUMA bağlı

Kullanılan: 26 41.9%

• Kullanılan toplam oy
    62
tecrübe :) bu tecrübe değil insanın karakteri ve doğrularıyla alakalı... Düşünki aldatılmak kimisinin başına geldiğinde affedebiliyor,kimisi ilişkisini bitiriyor,kimisi de gözünü karartıyor gazetelere çıkıyor... :) Yani Kesin bi yaptırımı yoktur aşkın ve aşıksan affedersin gibi bi ibarede her insanın yaşadıkları,gördükleri ile doğru orantılıdır... Yani anlatmak istediğim "affeder veya affetmez gibi kesin cevaplar bence o kadar da gerçekçi olmayabilirr
" bu sözün kişiden kişiye değişir herkesin kendi doğruları vardır... ;)

Aşk öyle bir kavramdırki anlatılması bile imkansızdır. Yaşanması gerek... En basit bir örnek "İki gönül bir olunca samanlık seyran olur..."

Zaten aşık olanın gözü başka birşey görmez

aşk çok şeyi affeder amma her şeyi dillllll.

duruma bağlı. Olay lara bağlı öyle birşey olurki değil affetmek ..

kopruyu gecene kadardir olay, sizi asagi itmesi buyuk ihtimaldir genellikle.. atan taraf olmaniz gerekir, atma kurslarina da gidebilirsinz

yaw duruma bağlı yaaa şimdi eğer kızın yada çocuğun hakikaten suçu yoksa napalım yani

wayy be ne güzel yorumlar gelmiş böyle... tabi her önüne gelene takılanla aşk acısı çekmeyenler bilemez.

Eğerki gerçekten bağlıysan karsındaki insana aşk herşeyi affeder.. önemli olan yürekten sevmektir. yürekten sevmeyen, sevemeyen anlayamaz ve güler geçer bakar dalgasına. ama unutulmaması gereken birşey var hayat cok kısa yarına hatta 1 saniye sonrasına cıkacagımız garanti değil. bu vakti iyi değerlendirin sevin, sevilin, sevmekten sevilmekten kaçmayın korkmayın. mutlulugu yaşayın hep. hiç değilse basınıza bişey gelirse, egerki aldıgınız nefesin son nefesiniz oldugunu hissettiğinizde mutluydum sevdim sevildim diyebilin.

aşk her şeyi affederse tek taraflı olur, böyle bir aşk da
gerçek bir aşk değildir, dolayısıyla gerçek aşkta affetmek
gibi bir sorun olmaz, aşk affetmeden, iki taraflı yaşanır....
çıkarsız ve koşulsuz seven insanlardır affeden.... ve sevmek
değildir insanı mutlu eden :)

onslaught' Alıntı:
aşk her şeyi affederse tek taraflı olur, böyle bir aşk da
gerçek bir aşk değildir, dolayısıyla gerçek aşkta affetmek
gibi bir sorun olmaz, aşk affetmeden, iki taraflı yaşanır....
çıkarsız ve koşulsuz seven insanlardır affeden.... ve sevmek
değildir insanı mutlu eden :)

bence aşk deil ilişki 2 taraflı yaşanan olaydır. bir insan askı kendi içinde de yaşayabilir. plotonik aşk yada karşılıksız aşk terimleri boşuna girmemiştir lügatımıza. Tabiki en güzel olanı bir ilişki içinde çift taraflı yaşanması ve mutlu olabilmektir. gerçi birazda insanlar mutluluğu kendileri yaratırlar, mutluluk onların elindedir. önemli olan bu mutlulugu farketmek görmek ve yaşamaktır. ve insan bir kere kacırdımı bu mutlulugu ben inanıyorumki öyle bir yerde öyle bir zamanda karsısına cıkarki kaçırdıkları. zamanında yaptıgı aptallığa ağlar oturup ama herşey için çok geç kalınmıştır artık. haydi geç kalmayın aşkınızı itiraf edin. ve mutluluğu kendiniz yaratın.

aşkk sadece bi oyun....aşkın içine girdinmi ister istemez bi oyunda buluyorsun kendini....bi çaba baslıyor kimden neyi almak istiyorsun kimse bilmez....ve sonunda birisi başarır kazanmayı diğer tarafta sadece afeeder gerçekten asksa herseyi affeeder....çünkü biri acı çektirmek için ordadır ;)

AngeL`s Sister' Alıntı:
aşkk sadece bi oyun....aşkın içine girdinmi ister istemez bi oyunda buluyorsun kendini....bi çaba baslıyor kimden neyi almak istiyorsun kimse bilmez....ve sonunda birisi başarır kazanmayı diğer tarafta sadece afeeder gerçekten asksa herseyi affeeder....çünkü biri acı çektirmek için ordadır ;)

ben neden bu kadar duygusalım ve neden hep acı ceken oluyorum :(

Ben cevap vermekte zorlanmıyorum çünkü şahsen ben acı çekiyorum. Aşk herşeyi ama herşeyi affediyor :(

Duruma Bağlı tabikide;
Aşk karşılıklı ise, affetmeyi gerektirecek bir davranışta bulunmamak demektir. Aşk tek taraflı ise, körükörüne bağlılığın sonucu "tek bir tebessüm" bile tüm yelkenleri suya indirmenize sebeb olabilir...
Ama bazen karşılıklı aşklarda bile yaşanmışlıklardan gelen bir birikim vardır ve en basit hatalar bile ilişkiler için ölümcül sonuçlar doğurabilir.
Kısacası sonuç, aşkın yönüne ve geçmişine bakar bence...

aşk herşeyi kesinlikle affetmez ama bazı durumlar olur küçük boyutlu ona bile belki ....:)

herşeyi affedermi demiş, demekki en kötü durumu düşünerek cevap vericez,
bence affetmez :D

bence duruma bağlı eğer kız çok zengin ve çok güzelse durumu idare ederim.:D:D

ShitDeath' Alıntı:
Duruma Bağlı tabikide;
Aşk karşılıklı ise, affetmeyi gerektirecek bir davranışta bulunmamak demektir. Aşk tek taraflı ise, körükörüne bağlılığın sonucu "tek bir tebessüm" bile tüm yelkenleri suya indirmenize sebeb olabilir...
Ama bazen karşılıklı aşklarda bile yaşanmışlıklardan gelen bir birikim vardır ve en basit hatalar bile ilişkiler için ölümcül sonuçlar doğurabilir.
Kısacası sonuç, aşkın yönüne ve geçmişine bakar bence...
tek kelimeyle sana katılıyorum durumu çok iyi açıklamışsın

etmez kesinlikle temez

Geri