Aşk Her Şeyi Affedermi?Affetmezmi?

Aşk Herseyi Affedermi ??

• EVET eder

Kullanılan: 7 11.3%
  • HAYIR etmez

Kullanılan: 29 46.8%
  • DURUMA bağlı

Kullanılan: 26 41.9%

• Kullanılan toplam oy
    62

MaYdOnOz

New member
Reaction score
0
aşk her şeyi affedermi evetse neden affetmez diyosanız neden ? konuya bağlı diyosanız hangi durumlar sizin için daha hafifletici sebepler içerir?

yaw öle bi soruki bu
yane afedersiniz ama
iki ucu b*klu deynek :)

yane affeder çünkü insanın gözü hiçbir şey görmez. tutku istek arzu sevme hissi sevilme hissi insanın gözünü kör eder.

affetmez çünkü insanın bir onuru wardır. asla çiğnetmez bunu. sonra yaşadığı olaylar vardır. bunları hatırlar hata yapmamaya çalışır

NAYIR Afetmezz
Hayir diyorum cunku bikere bile Yuzumu Guldurmediii

bence affetmez cünkü aşk öle bişeyli gözün bişey görmesede !!! hata yapılıyosa eger zaten bir aşk yoktur oyuzden affetmezz.

etmez kardeşim aşk kalır ama affolunmaz.. :)

duruma bağlı kız çok güzelse affetderim kısa bi süreliğine..!:D:D

hannibalgs' Alıntı:
duruma bağlı kız çok güzelse affetderim kısa bi süreliğine..!:D:D
hehehhehehehe :D:D ne kadar kısa bir süreligineeee ??

duruma bağlı bence gerçi benimde yüzümü güldürmedi aşk ama .....

puhahahahhahaahha hannibalgs sende az değilsin haniii!!!

MaYdOnOz' Alıntı:
hehehhehehehe :D:D ne kadar kısa bir süreligineeee ??
Bence Kuşu kafese koyana kadar yada mercimeği firina verene kadar :D

aşk çoğu seyi affeder belki ama herşeyi değil...

dark_angell bitirdin beni be tatlımm ne dolu bir laf öle o hehehhehe :D :D :D

bence kesinlikle affettmemeli çünkü bi hata yapıldıysa o hatanın bedeli ödetilmeli bu karşı taraf içindi!!!! benim için durum değişebilir :p

MaYdOnOz' Alıntı:
dark_angell bitirdin beni be tatlımm ne dolu bir laf öle o hehehhehe :D :D :D

Öle ama Nekadar yaşarsan yaşa sevgin kadar ömrün,güldüğün kadar mutlusun,ağladığın kadar gülüceksin sevdiğin kadar sevileceksin.... Bişeye körü körüne bağlanmak ve herşeyi kabulenmek aptallıktan başka birşey değil... Bazen birine yetişmek için öyle çok koşarsın ki, ona yetiştiğini sandığında aslında anlarsın ki onu çoktan geçmişsin... :)

Dark_Angel' Alıntı:
Öle ama Nekadar yaşarsan yaşa sevgin kadar ömrün,güldüğün kadar mutlusun,ağladığın kadar gülüceksin sevdiğin kadar sevileceksin.... Bişeye körü körüne bağlanmak ve herşeyi kabulenmek aptallıktan başka birşey değil... Bazen birine yetişmek için öyle çok koşarsın ki, ona yetiştiğini sandığında aslında anlarsın ki onu çoktan geçmişsin... :)

lem bide bana dedin aşk acısı çekmiyom diye bak gördünmü düpe düz kan kaybediyon işte :p

wallaha çok doğru bi söz ve çok zor bir durum ;)

chamfer' Alıntı:
lem bide bana dedin aşk acısı çekmiyom diye bak gördünmü düpe düz kan kaybediyon işte :p

wallaha çok doğru bi söz ve çok zor bir durum ;)

sözlerim anketin sorusuna cvptı, yani genel olarak soyledıgım bişeydi kişisel değil :) sende yatıp kalkıp bana yorma herşeyi :p

duruma baglı diyorum
affeder veya affetmez gibi kesin cevaplar bence o kadar da gerçekçi olmayabilirr
kim ilk aşık olduğu insanı kaybedince üzülmedi ne olursa olsun onu geri istemedi herşeyini kabullenmek istemedii aşk at gözlüğü takmış gibi görmeni saglar dünyanı aşıksan affedersin (yeri gelince aldatmayı bile) tecrübe :D

Geri