Taşınması keyifsiz, saklanması imkansız. Belki kışın kalın giysilerin altında, o durumda da insanların kamburuna vah vah diyeceği bir durum oluşturur. Hedef menziline gelince; 150 m den tabanca ile hedef tutturmak ancak fantazi olarak kalır. Pointer ile vurulur falan diyen bir sivri çıkar kesin. 150 metreden küçücük ışığı nasıl görecek onu bir düşünmek lazım. Ayrıca o mesafeden desteksiz atış imkanı yok. Yaparım diyen sağlam desteksiz atıyor demektir. Yok arkadaş bu silah olarak bir fonksiyonu yok sadece bakımlık deniyorsa, çizgileri bana pek hoş gelmiyor. Hiç bir zaman için halk dilinde 14 lü olarak tabir edilen Browning Herstall ın çizgilerinin kibarlığını, bele oturmasını tartışmam. Silahın bir estetiği olmalı. Eğer kamu görevlisi değilseniz yüksek kapasiteli büyük kalibreli silahları taşımak hamallıktan başka bir şey değil. Çatışmaya girecek hal yok. Bana göre bir kişinin acil bir durumda atış yapacağı sayı 3'ü geçmez (karşındakinin de eli armut toplamayacak haliyle) Eğer 3 atıştan fazla yapabiliyorsanız; karşıdaki kazma sizi sittin sene vuramaz elinizi kana bulamayın yanına gidip kabze ile kafasını yarın derim. Bu durumda en mantıklı seçim hem taşıma ve saklama açısından ayrıca tepmenin azlığı dolayısıyla ikinci atış pozisyonunda hedeften uzaklaşmanın azalacağı düşünülerek her ne kadar klasik bir düşünce olsada 7.65 Beretta veya Browning olabilir. (Ben her ne kadar yanlış bir karar neticesinde 9mm 15+1 bir silah taşısam da) Konuda adı geçen silah ancak bilgisayar oyunları ile action filmleri için doğru bir tercih olabilir. Görünen bir silah, silah olmaktan çıkar ancak saat gibi yüzük gibi bir aksesuar olur.