aşığım bu silaha "desert eagle"

araghorn-g

Pentaxian
Altın Üye
Reaction score
0
5 yılı yönetici olmaz üzere silah fabrikasında 7 yıl çalıştım. gördüğüm en muhteşem, ihtişamlı silah 1,9 kg ağırlığa sahip 150 metreden ıskalamadan hedefini vuran "desert eagle"ydi. 6000 dolar para verdim bu silaha sahip olmak için. Gözüm gibi bakıyorum valla. İşte resimleri sizde hasta olun...

evet gerçektende güzel...

Contract Killer' Alıntı:
senin silahın resimleri mi bu kardeş

tabiki bu fotoğrafları ben çekmedim. resimlerdeki aparatların türkiye'ye girişi yasak. yasak olmasa hemen alırım. bende bu silahtan bir adet mevcut, taşıma ruhsatlı. ama maalesef fazla taşıyamıyorum çünki çok ağır. benim silahın rengi mat siyah. çok güzel duruyor valla.

evet evet işte olay budur
ne demişler at avrat silah
emeğine sağlık teşekkürler

bende bu sılahın hastasıyımm sılah agır ama gercekten sılah yani aylıca dunyanın en cabuk sökürüp takılan sılahıdır

MükemmeL bir aLettir
2 kiLoya yakın ağırLığı ve 5.000 YTL. fiyatı da cabası :D
iddaa'dan parayı vurursam kesinLikLe aLmayı düşünüyorum

abi tam olarak nerde kullanıyosunuz bunu?

zevk için kullanıyoruz. fazla atış yapamıyoruz. benim silahım 44 kalibrelik . uzunluğu 273 mm namlu uzunluğu 159 mm. boş ağırlığı 1850 gr. yani çok ağır. taşıma ruhsatım olmasına rağmen her zaman taşıyamıyorum. fazla atış yapamıyorum çünki mermisi çok fazla bulunmuyor.

valla bu silahın haryanıyım ama bendede baby eagle var bunların daha düşük menzilli ve 9mm olanından...(avatarımda gösterdiğim gibi)

o nasıl bı ates topu ole yaa

counter strike'ta favori silahımdır ....desert eagle

Mükemmel bir Seçim

araghorn-g' Alıntı:
zevk için kullanıyoruz. fazla atış yapamıyoruz. benim silahım 44 kalibrelik . uzunluğu 273 mm namlu uzunluğu 159 mm. boş ağırlığı 1850 gr. yani çok ağır. taşıma ruhsatım olmasına rağmen her zaman taşıyamıyorum. fazla atış yapamıyorum çünki mermisi çok fazla bulunmuyor.

tek kelimeyle "mükemmel"
en güçlü tabancalardan birisi diye biliyorum
birde bunun revolver versiyonu vardır ki onlara da hastayım ;)

silahı sadece Counter Strike oynarken görme fırsatım oldu :hhmanD
oyunda deagle diye geçio kısa adı
ama forumdaki eski CS ciler pek iyi bilir ben bununla sağlam sıkarım ;)

bakın oyundan bir resmi :p
Schild-Deagle.JPG

gerçeğe yakın iki resimde ben veriym

MARUI%2520DESERT%2520EAGLE%2520CS%2520foto1%5B1%5D.jpg

deagle%20empty%20test0.jpgaeeea3a0-1774-4c9e-98db-4cfc4c416d7bLarge.jpg

desert_s.jpg

ağırlığı bir yana mermisi zor bulunur bulunsa bile pahalı olur
gelecekte para olursa bende 1 adet almak isterim

Beyler bu sekmez Dimi hedefi 12'den vurur..:DDemekki Karşıdaki cisim yandı..:d

attığını vurur vurmayada 7 mermi ve 2 kg. ağırlık neye yarar ...
bide bu silah israil yapımı değilmiydi !!!
glock üzerine silah var mı onuda bilmem ..

silahı şu anda magnum firması üretiyor. vermiş olduğum resimlerdeki ateş topuna benzer görüntü 50 kalibrelik desert eagle. yani hayvani birşey. geri tepmesi çok fazla olduğu için onu ancak silah meraklıları alıyor.
Bu silahı 8+1 mermi alıyor diye küçümseme. çünki bu silahın mermileri standart 9 mm mermilerde yaklaşık 2,4 mm daha büyük. Çıkardığı ses top patlaması gibi. hedefi darmadağın ediyor. 150 metredeki hedefi sapma göstermeden vuruyor ki bu normal silahların 3 katı menzil demek. Benim bildiğim kadarıyla bu silah Iraktaki amerikan askerleri için dizayn edilmişti. ama fazla tutmadı. TSK'da ve Emniyette'de kullanılmıyor. Nedenide standart kabul edilen ağırlığın iki katı. ben 44 kalibrelik bu silahı bir yüzbaşıdan almıştım, o da beylik silahı olarak kullanıyordu. Benim zamanımda bulunması çok zordu, çok isteyen oldu ama getirtemedik. şu an nasıl temin edilebiliyor bilmiyorum.

Taşınması keyifsiz, saklanması imkansız. Belki kışın kalın giysilerin altında, o durumda da insanların kamburuna vah vah diyeceği bir durum oluşturur. Hedef menziline gelince; 150 m den tabanca ile hedef tutturmak ancak fantazi olarak kalır. Pointer ile vurulur falan diyen bir sivri çıkar kesin. 150 metreden küçücük ışığı nasıl görecek onu bir düşünmek lazım. Ayrıca o mesafeden desteksiz atış imkanı yok. Yaparım diyen sağlam desteksiz atıyor demektir. Yok arkadaş bu silah olarak bir fonksiyonu yok sadece bakımlık deniyorsa, çizgileri bana pek hoş gelmiyor. Hiç bir zaman için halk dilinde 14 lü olarak tabir edilen Browning Herstall ın çizgilerinin kibarlığını, bele oturmasını tartışmam. Silahın bir estetiği olmalı. Eğer kamu görevlisi değilseniz yüksek kapasiteli büyük kalibreli silahları taşımak hamallıktan başka bir şey değil. Çatışmaya girecek hal yok. Bana göre bir kişinin acil bir durumda atış yapacağı sayı 3'ü geçmez (karşındakinin de eli armut toplamayacak haliyle) Eğer 3 atıştan fazla yapabiliyorsanız; karşıdaki kazma sizi sittin sene vuramaz elinizi kana bulamayın yanına gidip kabze ile kafasını yarın derim. Bu durumda en mantıklı seçim hem taşıma ve saklama açısından ayrıca tepmenin azlığı dolayısıyla ikinci atış pozisyonunda hedeften uzaklaşmanın azalacağı düşünülerek her ne kadar klasik bir düşünce olsada 7.65 Beretta veya Browning olabilir. (Ben her ne kadar yanlış bir karar neticesinde 9mm 15+1 bir silah taşısam da) Konuda adı geçen silah ancak bilgisayar oyunları ile action filmleri için doğru bir tercih olabilir. Görünen bir silah, silah olmaktan çıkar ancak saat gibi yüzük gibi bir aksesuar olur.

Geri