Ağlayan Bir Kız Gördüğünüzde Acımadan önce 10 kere Düşünün..

nalet olsun böylelerine yaa.kızlardan sogudum birden yaa.

bu ne ya 3 sene bi birliktelik var kız çocuğu başkasıyla çıkmak için terkedio bu çocukta 3 senden beri tanıyamamış bu kızı salla hocam :)

Çok acıkLı ßir hikaye ancak her kızı aynı kefeye koyamassınız...Hepsi suLugöz ve güveniLmez değil eLbet.Ole oLsa saten dünyada kız görmek istemezdim sanırım =)​

Kadınlar fiziken olmasada beyinlerinde aldatmaya çok yatkın oluyor tabi hepsi değil ama çok var böyle...
Erkeklerde de tam tersi beyinlerinde asla aldatmazlar o kadın onların biricik aşkıdır ama fiziken her fırsatta aldatırlar hepsi değil tabiki % 90 cicarı......

bende kızlara tam anlamıyla hıc bı zaman gardını ındırmeyen bırıydım ta kı o azınlıktakını bulana dek su anda gercekten kendımden daha cok ona guvenıorum aynada gerceğın hangı tarafta olduğundan suphelıyken gozlerınde ıste bu dıebılıorum

ama sunu da bılıorum kı bu kız benden once kımseye karsı bısey hıssetmeden cıkmıs ve yerı geldıınde hadi gule gule dıebılen bı kızdı aradakı sey aşk olduğu zaman işte o cogunluktakı kız bı anda azınlığa katılıo

tabı bence belkıde ben aşığım saçmalıorum nese:goz:

güzelmiş yazı işte kız milleti cadı bunların hepsi
ben zaten erkek olcakmışımda yalnışlıkla kız olmuşum:p

anlıyorum senı cok guzel yazmıssın..aynısı basıma geldı

nerde aglayan bir kız görsem alttında kendi suçu çıkıyor.kimseye güven kalmadı artık

kız gene dogruyu solemıs ya solemeseydı.

güzeL yazı saoL kuzay....

Geri