Ağlayan Bir Kız Gördüğünüzde Acımadan önce 10 kere Düşünün..

:):):) aynısı başıma geldi aramız bozuktu düzeldi bişiler oldu sonra yürümedi cafede konuşmaya bşladık tabi ben saf aşk meşk seni seviyorum üzmüyormlar arsında cümleler arasında gidip geliyorum yani güzel sözcükler sralıyorum sonra bi baktım ağlıyo şaşırdım ne oldu ses yok ne oldu ses yok en son ne oldu dedim sonkez ben başkası için senden ayrılmak istedim ama o beni istemedi dedi sonra bi güzel sesizce onun duyucağı şeklide sövdüm :):) daha bi zırlamaya başalkdı herkez bakıyo hadi şimdi kal sağlıcakla dedim cıktım gittim aynen kimbilier arkamdan neler döndü neler oldu hep merak ettim..... :):):)

her zaman söledim hep arkasındayım.. kadın bir şeytandır.. erkeğin canına okur erkeğin haberi olmaz....

tabiki herkes aynı kefede değildir.. ama kurunun yanında yaşda yanıyor.. elde olmadan...

kimse beni yanlış anlamasın özellkile bayan hajılar... niyetim kavga çıkarmak değil..

ama benim düşüncem bu....

sonuna kadar katılıyorum kardeş ağlayan kızdan nefret ederim hepimizin başına böle şeyler gelmiştir ünüyorum

Gєηco' Alıntı:
birebir oLmasada kısmen yaşadım...
ağLayanDan nefret ederim zaten
çünkü ağLayan her zaman suçLuduR..

sanırım burda aglanayn herzaman şuçlu derken bu şekildeki bi olaydaki kızdan bahsediyosun yoksa aglan her insan degildir şuçlu

BaKKaL_GaZi' Alıntı:
Hocam herzaman suclu oldugundan emınsın yanı?? Pekı ımzandakı cocugun ne sucu var bana soler mısın??

böyle bi durumfdan bahsediyor arkadaşım suçludur diye...

gözlerin çıksın ağlamaktan inşallah.Kız ya da erkek hiç fark etmez eger aldatıyorsa ölsün gebersin.....

yine de fazla tepki göstermemiş çocuk,ben olsaydım şunu yapardım demicem çünkü o anı yaşamıyan önceden ne yapacağını söyleyemez.elemana geçmiş o0lsun diliym ne diyim

hocam bu yazıyı nerden aldın allah allah.

Allah allahh :S

Bu hikayenin ana fikri 'Duydugunun hiç birine, gördüğünün yarısına inan ' ...

Kızlar için gecerli değilki sadece...
Her insan bir değildir...

her zaman derim bu konularda kızlara güven olmaaaaazzzz!!!!

yanılıyosun sadece 10 keremi düşünücez yani gel şunu 100 yapalım!!!!!

Geri