Ağdaki PCleri Film İzler Gibi İzle - Hidden Camera 250x1 v2.29

Evet tekrar denedim bu sefer calısıyor. Teşekkurler arkadasım guzel paylaşım :)))

antivürüsler dosyayı alıgılıyosa vürüs var zaten bu ağı engeller

Ben de çalışmadı?Sorunu da çözemedim.
Teşekkürler.

dayımı kontrol ediyim ara sıra kamerayı açık bırakıyo sonra kamera kendi kendine çekiyo geçen bi baktım 5,5 gb video çekmiş bilg. yavaşlamış nasılmış deneyelim

hocam ben programı kurdum ama bana password sormadı ve 30 gunluk deneme surumu oldu yardımcı olabilirmisin

arkadaşım eline sağlık ama avast virüs buluyor bağlantıyı kesiyor

arkadaşlar ben indirdiğimde nod 32 virüs buldu neden acaba yardım edermisinizz

crack dosyalarini nod virus olarak algilayabiliyor nodu deaktif yapip tekrar inidirebilirisin

arkadaslar emek guzel ama nod 32 smart securty dosyayı indirdiğimde virüs algıladı ve karantina yaptı

benim pc ana pc olmasada izleyebiliyor muyum???????
cvp yazarsan sevinirim...

:clap:clap:clap

ana pc derken kasıt şu programi kurarken iki yontem var employe ve maneger eger kurulumda mager secili olarak kurarsan pc ana pc olmus oluyor ve goruntuyu sadece bunda izleyebiliyorsun employe olarak kurulan pc lerde görüntüleme yapilamiyor dogal olarak tabiki =)

ana pc derken kasıt şu programi kurarken iki yontem var employe ve maneger eger kurulumda mager secili olarak kurarsan pc ana pc olmus oluyor ve goruntuyu sadece bunda izleyebiliyorsun employe olarak kurulan pc lerde görüntüleme yapilamiyor dogal olarak tabiki =)

bilgi için saol dostum..

arkdaşım elıne koluna saglık da bunda truva atı var bızımı yemeye çalışıyon

arkdaşım elıne koluna saglık da bunda truva atı var bızımı yemeye çalışıyon

öncelikle şunu belirteyim yeme konusunuda nasil algılamak istersen algılayabilirisin senin seçimin (=

daha sonrada programı full yapmak için gerekli olan crack dosyalarını bazı antivurusler virus olarak algılayabiliyorlar. indiridigin tum dosyalar virus açısından temiz ve zararsızdır.

Geri