Aöf |Anadolu Ünv. Açıköğretim Bölümüne Asistan Mod. Adayıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

N i h i L

New member
Reaction score
0
Tüm Hackhell Ailesine Selamlarımı Sunarım.
Merhabalar.
http://www.hackhell.com/oneriler-ve...anadolu-unv-acikogretim-bolumu-acalim-mi.html

AÖF - Anadolu Üniv. Bölümünün Açılmasını Sağlayan Bendim.!
Açıldığı günden bu yana elimden geldiği kadar gerek paylaşımlarımla gerek kontrollerimle bölümü incelemekte, değerlendirmekteyim.

Üyelik tarihim de de gördüğünüz üzere Aralık 2005'den berri Hackhell Ailesinin bünyesindeyim.
Yetki gözeten Yıldızı bol bir üye olmak değildir kastım.
Sadece açtığım konuların önem derecesine göre sıralandırmak, kaldırmak gibi modere işlemlerini kendim yapmak istediğimden sizlerden yetki istiyorum..
Mesela çok çok önemli bir konu paylaştığımda sabitleme gereği duyuyorum.
Ama bunu üye olduğumdan yapamıyorum.
veya çok daha önemli konularda etiketleme yapamıyorum.

Bu v.b eksikliklerimi gidermek , HackHeLL Ailesine çok daha kaliteli hizmet etmek için

Aöf Bölümünde Asistan Modluk Talep Ediyorum.!

Zaten bölümün açılmasını siz kıymetli üyelerimizden talep eden de yine bendim.!

HackHell.com üzerinde beni tanıyan tanır bilen bilir.
Bu sitenin bukadar güzel yerlere gelmesini sağlayan da nedir biliyor musunuz?
Çok kıymetli üyelerinin , yöneticilerinin bulunmasıdır.
O kadar sağlam o kadar kıymetli kardaşlarım var ki..
Hackhell de bulunmak benim için bir grur bir şeref örneğidir.

Ve Buradan Hackhell ' e emeği geçen Başta Solariz(Altan Abi) olmak üzere tüm yöneticilerimize ve üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Peki, N i h i L HH' DE hangi bölümde yetki istiyor.
Açıkcası bu konuda çok karar veremedim.Çünkü Aöf Bölümünün tamamına dagınık bir şekilde yetişmeye çalışıyorum..

Ancak İsteğim = Aöf Ders Notları veya Geçmiş Yıllara Ait Çıkmış Sorular Bölümüdür.

+[/SIZE] VEYA - ! Düşüncesini belirten yorum getiren, şurada satırlarını benim için döken tüm kardaşlarıma şimdiden Teşekkürlerimi Sunarım..

Allaha Emanet Olun.Sizler için hizmet etmek en güzeli.

Kod:
Dipnot : 

14 Haziran 2009 -  1 Temmuz 2009 Tarihleri Arasında Şehir Dışında Olacağım için 
Bilgisayar ve internet ile uzak olacağımı belirtirim.
Bunu belirtmemdeki amaç şu: Bu sayfaya giren ve artı veya eksi yorum getiren her arkadaşımız benim için kıymetlidir.
Yazılan her yorum sonrasında "TEŞEKKÜR ET" Butonuna basarım.
İşte bu butona basma sürem gecikebilir.
Bunu belirtmek istedim.

Allaha Emanet Olun.

Nihil eski üye olduğun için herhangi bir konunu sabitlemek istediğinde bunu smodlara bildirerek yapabileceğini bildiğini tahmin ediorum. Herhangi bir bölümü açtırmak o bölümde yönetici olmaya birinci aday demek değildir. Değilse bile ben bu şekilde düşünüyorum. Çünkü daha önce bunun örnekleri oldu.

Bölümün hali hazırda çok yeni olması ve paylaşımın az olmasından dolayı, senin ileriki zamanlarda gerçekten bölümde söz sahibi olcak kadar paylaşımın olduğunda olmanı temenni ederim.

Oyum şimdilik [ - ] (Eksi)

Sadece açtığım konuların önem derecesine göre sıralandırmak, kaldırmak gibi modere işlemlerini kendim yapmak istediğimden sizlerden yetki istiyorum..
Mesela çok çok önemli bir konu paylaştığımda sabitleme gereği duyuyorum.
Ama bunu üye olduğumdan yapamıyorum.
veya çok daha önemli konularda etiketleme yapamıyorum.

sanırsam bunu smodlardan isteyebilirsin.. seni kırcaklarını zannetmiyorum

ayrıca Sürekli Bölümü "Ben Açtırdım" demişsin.. Gerçekten Foruma Bi iiyik yaptın ama Orda Bölüm Modu Olcaksın die bi kural yok ki..

çalışmalarını ilerletip belli bi süre sonra tekrar şansını dilemen dileğiyle..

- 1907

yani teklif ettimde açıldı ben moderatör olmalıyım yaklaşımını hiç hoş bulmuyorum
bunun yerine sadece bu bölüme mod olmak istiyorum deseydin daha güzel olurdu
Bu yaklaşımından dolayı
-1907

Tüm Yorumlarınız İçin Eywallah!

Yorum getiren tüm arkadaşlarıma teşekkürler.
Lakin, Ben bölümü açtırdığım değil " açılmasına vasıta olduğum için" değil, yağtığım paylaşımlar ve-veya forum içerisindeki hareketliliğim ile değerlendirilmesini istedim-istiyorum.
Ancak bunu belirtirken de sizler de benim gibi düşüneceksinizdir ki, bölümün açılmasında aracılık ettiğimi belirtmem gerekir idi.
Hı neden gerekir idi? Söyleyim, Konuyu incelerseniz, Açılması konusundaki verdiğim mücadele de de belirtmiştim.
Aöf ' lü bir arkadaşımıza gerçekten sonsuz destek sağlayabileceğimiz kadar sağlam paylaşımlarım var.
Bunları paylaşmak için " yeni konu aç" butonuna basmak için elbette yetki gerekmiyor..
Dahası az bir araştırma yaparsanız kendime ait bir forum sitesinin olduğunu da kolayca görebilirsiniz.
Yani yetki, moderatorluk veya adminlik bunlar değil benim için önemli olan.
Ben : Bölümdeki çalışmalarım ve forum içerisindeki hareketliliğim ile değerlendirilmek isterim.
Şu yazdığım satırları ilk mesajıma da ekliyorum.
Değerlendirmeleriniz için bir kez daha teşekkürler .
Allah razı olsun.

1 cisi online sürene ve eski bir üye olmana lafım yok lakin ...istediğin modluk o bölümde ne yaptığına bağlı nekadar gayret etmene bağlıydı ...

2cisi ne amaçla mod olduğunu bir oturtamamışsın yeni bölüm açtırmakla modluğun alakasız buluyorum

3cüsü zaten başvuru kurallarındada aynen şu şekilde ibare vardır

1. Moderatörlük için öncelikle başvuruda bulunduğunuz bölüm içinde paylaşımlarınızla ve yardımlarınızla diğer üyelerin takdirini ve beğenisini kazanmanız gerekmektedir.. (Kesinlikle basvurunuzda eğer görev verilirse şukadar arşivim var şukadarını paylaşırım,bölüme şunları şunları eklerim gibi saçma msjlar yazmayın... Şunu asla unutmayın hiçbirzaman bişeyler vermeden bişeyleri alamazsınız... )

Kocaman bir eksi bence...Hakkında yinede hayırlısı olur inşallah keşke çalıştığın bir bölüme aday olsaydın..(Eksi)

Seni aramızda görmeyi isterdim ama şu an erken olduğunu düşünoyorum.

O bölüm daha dün açıldı biraz dolması gerektiğini düşünoyurum.

Çalışmalarına aynı hızda devam edersen ilerki günlerde neden olmasın.

Ayrıca konuyu sabite alma, taşıma, silme vb. uygulamaları öneriler ve şikayetler başlığından veya smodlara pm ile bildirerek yaptırabilirsin.

Şimdilik -

Biraz daha zamana ihtiyacın olduğunu düşünüyorum Sana lazım olan bölümdeki paylaşımlarına devam etmen birazcık da sabır.

Sence doğru yada yanlış olsun + ve - yorum yapacak arkadaşlar olacağını biliyordun mutlaka.
İnsanların olumsuz fikirlerini bu şekilde değiştirebileceğini zannetmiyorum.Neticede bir süreçtir bu, açıklama yapmaktansa beklemeni tavsiye ederim. :victory

1. Zaten O böLümde suan 19 konu mevcut ve pek aktif değiL
yani bir modun yapabiLeceği birşey yok!!

2.KonuLarın sabite aLınmasını istiyorsun hangi smod umuz onLine ise söyLe
gerekiyorsa sabite aLırLar!!

BöLüme Modun Gereksiz OLdugunu Düşünüyorum [ -1907 ]

Bolum yeni oldugundan simdilik orada en aktif sen gozukuyorsun. Yetki verilsede verilmesede devaminin geleceginden suphem yok ancak, biraz daha zamana ihtiyac oldugu kanisindayim.

Simdilik +/- demek icin erken. Kendini ispatladiktan sonra neden yonetici olamayasin ki ? Olamaman icin hic bir engel goremiyorum. Caliskan birisin. Zamana bagli olarak duruma gore oyumu degistirecegim
iyi forumlar...

Yorumsuz +1...

Edit:Rica ediyorum herkese cevap verme.Her verdigin cevap senin aleyhine işlenen bir suç gibidir.Bırak kim ne söylüyorsa söylesin."teşekkür buton"'una bas geç.. :goz:

bir mod adayı ayrıca her olumsuz mesaja cevap vermek zorunda değil
+ olabileceği gibi - de olabilir
Sen istemişsin millette görüşünü belirtiyor ne var bunda

NihiLi tanıRım..eSki topRakLardan.. qeCmi$te cok kaTkısı OLdu siteye..qözaRdı etmemek Lazım..
[+]

Gereksiz yapmadığını yaptı demediğini dedi gibi gösteren mesajlara tabiki cevabını ver en doğal hakkındır.. Herşeye eyvallah demeyecek kadarda delikanlı bir arkadaşsın.. HH açıldığından beri bizlerlesin.. Forumda gereksiz post kasmayan yerine göre konuşan efendi aklı başında bölümünü aksatmayacagını verilen görevi layıkıyla yapacağına inandığım birisin +1 hayırlısı olsun.

Tavır ve davranışların ile henüz yönetime girme olgunluğunda olduğunu düşünmediğim için olumsuz oy kullanıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri