N i h i L
New member
Tüm Hackhell Ailesine Selamlarımı Sunarım.
Merhabalar.
http://www.hackhell.com/oneriler-ve...anadolu-unv-acikogretim-bolumu-acalim-mi.html
AÖF - Anadolu Üniv. Bölümünün Açılmasını Sağlayan Bendim.!
Açıldığı günden bu yana elimden geldiği kadar gerek paylaşımlarımla gerek kontrollerimle bölümü incelemekte, değerlendirmekteyim.
Üyelik tarihim de de gördüğünüz üzere Aralık 2005'den berri Hackhell Ailesinin bünyesindeyim.
Yetki gözeten Yıldızı bol bir üye olmak değildir kastım.
Sadece açtığım konuların önem derecesine göre sıralandırmak, kaldırmak gibi modere işlemlerini kendim yapmak istediğimden sizlerden yetki istiyorum..
Mesela çok çok önemli bir konu paylaştığımda sabitleme gereği duyuyorum.
Ama bunu üye olduğumdan yapamıyorum.
veya çok daha önemli konularda etiketleme yapamıyorum.
Bu v.b eksikliklerimi gidermek , HackHeLL Ailesine çok daha kaliteli hizmet etmek için
Aöf Bölümünde Asistan Modluk Talep Ediyorum.!
Zaten bölümün açılmasını siz kıymetli üyelerimizden talep eden de yine bendim.!
HackHell.com üzerinde beni tanıyan tanır bilen bilir.
Bu sitenin bukadar güzel yerlere gelmesini sağlayan da nedir biliyor musunuz?
Çok kıymetli üyelerinin , yöneticilerinin bulunmasıdır.
O kadar sağlam o kadar kıymetli kardaşlarım var ki..
Hackhell de bulunmak benim için bir grur bir şeref örneğidir.
Ve Buradan Hackhell ' e emeği geçen Başta Solariz(Altan Abi) olmak üzere tüm yöneticilerimize ve üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Peki, N i h i L HH' DE hangi bölümde yetki istiyor.
Açıkcası bu konuda çok karar veremedim.Çünkü Aöf Bölümünün tamamına dagınık bir şekilde yetişmeye çalışıyorum..
Ancak İsteğim = Aöf Ders Notları veya Geçmiş Yıllara Ait Çıkmış Sorular Bölümüdür.
+[/SIZE] VEYA - ! Düşüncesini belirten yorum getiren, şurada satırlarını benim için döken tüm kardaşlarıma şimdiden Teşekkürlerimi Sunarım..
Allaha Emanet Olun.Sizler için hizmet etmek en güzeli.
Merhabalar.
http://www.hackhell.com/oneriler-ve...anadolu-unv-acikogretim-bolumu-acalim-mi.html
AÖF - Anadolu Üniv. Bölümünün Açılmasını Sağlayan Bendim.!
Açıldığı günden bu yana elimden geldiği kadar gerek paylaşımlarımla gerek kontrollerimle bölümü incelemekte, değerlendirmekteyim.
Üyelik tarihim de de gördüğünüz üzere Aralık 2005'den berri Hackhell Ailesinin bünyesindeyim.
Yetki gözeten Yıldızı bol bir üye olmak değildir kastım.
Sadece açtığım konuların önem derecesine göre sıralandırmak, kaldırmak gibi modere işlemlerini kendim yapmak istediğimden sizlerden yetki istiyorum..
Mesela çok çok önemli bir konu paylaştığımda sabitleme gereği duyuyorum.
Ama bunu üye olduğumdan yapamıyorum.
veya çok daha önemli konularda etiketleme yapamıyorum.
Bu v.b eksikliklerimi gidermek , HackHeLL Ailesine çok daha kaliteli hizmet etmek için
Aöf Bölümünde Asistan Modluk Talep Ediyorum.!
Zaten bölümün açılmasını siz kıymetli üyelerimizden talep eden de yine bendim.!
HackHell.com üzerinde beni tanıyan tanır bilen bilir.
Bu sitenin bukadar güzel yerlere gelmesini sağlayan da nedir biliyor musunuz?
Çok kıymetli üyelerinin , yöneticilerinin bulunmasıdır.
O kadar sağlam o kadar kıymetli kardaşlarım var ki..
Hackhell de bulunmak benim için bir grur bir şeref örneğidir.
Ve Buradan Hackhell ' e emeği geçen Başta Solariz(Altan Abi) olmak üzere tüm yöneticilerimize ve üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Peki, N i h i L HH' DE hangi bölümde yetki istiyor.
Açıkcası bu konuda çok karar veremedim.Çünkü Aöf Bölümünün tamamına dagınık bir şekilde yetişmeye çalışıyorum..
Ancak İsteğim = Aöf Ders Notları veya Geçmiş Yıllara Ait Çıkmış Sorular Bölümüdür.
+[/SIZE] VEYA - ! Düşüncesini belirten yorum getiren, şurada satırlarını benim için döken tüm kardaşlarıma şimdiden Teşekkürlerimi Sunarım..
Allaha Emanet Olun.Sizler için hizmet etmek en güzeli.
Kod:
Dipnot :
14 Haziran 2009 - 1 Temmuz 2009 Tarihleri Arasında Şehir Dışında Olacağım için
Bilgisayar ve internet ile uzak olacağımı belirtirim.
Bunu belirtmemdeki amaç şu: Bu sayfaya giren ve artı veya eksi yorum getiren her arkadaşımız benim için kıymetlidir.
Yazılan her yorum sonrasında "TEŞEKKÜR ET" Butonuna basarım.
İşte bu butona basma sürem gecikebilir.
Bunu belirtmek istedim.
Allaha Emanet Olun.