Aöf |Anadolu Ünv. Açıköğretim Bölümüne Asistan Mod. Adayıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok Tanımıyorum Sizi, Tanımadığım İçin OLumsuz Fikir Beyanında BuLunamam. O NedenLe AdayLığınızı DestekLiyorum.HayırLısı OLsun.

+1071

Bölüm yeni bir bölüm..

Biraz erken bence

Şimdilik (EKSİ)...

ilerde neden olmasın ....

Ben şuna bakarım ilgili bölümün yöneticiye ihtiyacı var mı ? yani 20 tane konu için yönetici olunması gereklimi ben ( 1 ) günde ortalama 3 ana bölümde ve 7 tane alt bölümde 40 - 50 tane konuyu kapatıp , kaydırdığım veya sildiğim veya düzenlediğim + servis ettiğim oluyor bunun dışında üyelerin yazdığı yorumların kontrolüne hiç değinmiyorum bile yüzlerce mesajı okuyorum inan bana.

Bunları kendimi övmek adına söylemiyorum hackhell için her şeye değer fazlasınıda yaparım
önemli olan siteye daha ne verebilirim nasıl hizmet edebilirim ne paylaşabilirim benim için böyle.

Yani eğer ki sen kendine göre çok faydam olacak eğitim anlamında önemli bir bölüm bir yöneticiye ihtiyacı var yönetilmesi gerekmekte
diyorsan ve bunu aksatmadan maksimum seviyede yapabilirim diyorsan al sana benden kocaman bir ( + ) hakkında hayırlısı olsun iyi forumlar dilerim.

O bölüme olmanı isterim bende Okuyorum Dogma büyüme eskişehiRLiyim.Taktire yakışır ilgin var emekLerin için teşekkürLer Faydalanmıyoruz deil.Konu az cart curt ayaklarına girmeyin o bölümü hakeden sensin..(+)

Neden oLmasın

+ ZeytinßurnuLu

+ hayırLısı olsun birader .

Bir Çok Mod.un Yorumunu Okudum Bence Gerekli Açılamayı Onlar Yapmıs Eksi

Oyunuzu verin + yada - yönde, açıklamanızı yapın yeterlidir.
Gereksiz polemik içeren mesajlar silindi.

Bölümü canlandıracagını tahmin ediyorum

1-bölüm senın katkılarınla acılmıs olabilir bu senın mod olcagını göstermez
2-cok paylasım yapabilirsin buda senın mod olcagını göstermez
3-eski ve saygılı bir üye olabilirsin buda mod olcagını göstermez
4-bölümle daha cok ilgileneceksin buda senın mod olcagını göstermez

Ama bunların hepsi toplanınca oranın modu olmayı hak ediyorsun..

(++) 1905 hayırlı olsun

Her zaman söyLerim,Benim için yıLdız teşekkürden öte,Site içersindeki durumun önemLi,
KişiLiğin,diğer üyeLere yakLaşımın vs,
Bu bakıma çok iyisin,Ayrıca bu böLüme akLa geLecek iLk isimsin,
Senin adına hayırLısı oLsun kardeşim [+1907]
:goz:

+1907 kardeşim hayırlısı olsun ;)

Çalışkan saygılı birisin ama o bölüm için şimdiLik Mod un gereksiz oldugu düşüncesindeyim... iLeride beLki oLabiLir ama suan için gereksiz...

[-] 1903

biraz daha beklemeli bolumde aktif olmalısın bence simdilik eksı dielim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri