Açılış sayfam değişti, eski haline getiremiyorum diyenler, BAKMADAN KONU AÇMAYIN!!!!!

Kötü amçlar için çok iyi bence :)

Arkadaşlar bence istediginiz bir sayfayı ana sayfanız yaptıktan sonra kilitleyin giriş sayfanızı.
Çünkü bazı internet sayfaları kötü amçlı olarak kendilerini otamatik olarak ana sayfa yapıyor. Siz daha önce kilitlemişseniz Turk Hardın söyledigi yolu izleyerek önce degeri sıfır yapın sonra ana sayfa belirleyip degeri tekrar 1(kilitlemek için) yaparsanız çok iyi olur.Degerleri degiştirmek için control panele gittikten sonra homepage yazısının üzerine tıklamanız yeterli olacak..:biggrin :victory :goz: :durdurun

ben yeniyim bu konularda o yüzden biraz geçte olsa teşekkür ederim :)

Slm Ben Bu Sİteye Yenİ GİrİŞ Yaptim Kisacasi Yabanciyim Bana Yardim Eder Mİsİn????

Slm Ben Bu Sİteye Yenİ GİrİŞ Yaptim Kisacasi Yabanciyim Bana Yardim Eder Mİsİn????

allah razı olsun
hoş geldin selinde hangi konuda ve nasıl yardım edicezbunu da yazsan daha güzel olurdu:D

arkadaşlar bendende ni ara vardı amaofrmattan sonra klamadı ondan banane:D şaka şaka ellerine sağlık

saollll çok tşk ederimmm emegıne sağlıkkk yaa bana kötü siteler geliyor du herkezine ayıp oluyor du valla çok iyi oldu.......saoll

regedite girerek start page i arat. bulduğu yerden istediğin adresi yaz ve ana sayfan o olsun.

tabi önce arkadaşların dediği gibi sağlam bir tarama yapmalısın. bunuda güvenli kipte yapmanı öneririm.

saygılar

sagolasın abi bi sorunla karsılasırsam acılış sayfası ile ilgili burdan indircem

yanlışlıkla okumadan açmışım saol özür dilerim

evet ya eline saglık iyi oldu bi arabende acmıstım:D ama baska bi programla hallettım saolsın

cok saol kardes ellerine saglık..

Geri