Açılış sayfam değişti, eski haline getiremiyorum diyenler, BAKMADAN KONU AÇMAYIN!!!!!

turk hard dostum saolasin gunlerdir bunu duzeltmeye calisiyodum ama dedigin gibi bi tik la hallettim sorunu..

ya turk hard dostum dun senin verdigin linkden denedim olay cozulmustu ama bugun bilgisayari tekrar actim yine ayni sorun. www.ciberportal.com acilis sayfam olarak hala cikiyo. zannedersem bunu bir yerlerden bulup temizlememde gerekiyor. bana bu konuda da yardimci olabilirsen cok sevinirim...

TürKReiS' Alıntı:
http://imaj.at/11869

NaıSıL İş anlamadım ne yaptıysam olmadı

ve sonunda ":vur "

bu ufak programcık işini görecektir dostum..regedit içinde boğulmadan tek

tık'la istediğin başlığı yazdırabilirsin:

http://turkhard.hell-world.org/IETitleBarChanger__by_TuRK_HaRD.exe

funmakertr' Alıntı:
ya turk hard dostum dun senin verdigin linkden denedim olay cozulmustu ama bugun bilgisayari tekrar actim yine ayni sorun. www.ciberportal.com acilis sayfam olarak hala cikiyo. zannedersem bunu bir yerlerden bulup temizlememde gerekiyor. bana bu konuda da yardimci olabilirsen cok sevinirim...

AdAware programının önereceğim.. forumda bul, yükle ve sisteminin baştan

aşağı tarat.. bulunan tüm zararlı yazılımları sil, ardından tekrar verdiğim

programı çalıştır.. bir daha değişmemesi lazım..

ya bu dediğiniz şeyi bazı kayıt defteri düzenleyicileri yapıyor mesela bende tune up var şak diye bütün hataları bulup düzeltiyor.
Ama yinede bilgiler için çok saolun dosyayı indirdim.
(DEMEK Kİ BU KODU KULLANARAK UFAK ÇAPLI VİRÜS GİBİ BİŞEY YAPABİLİRİZ!)

sanrım link olmus denıyorum ama acılmıyor. kontrol edebılırmısınız

rivers' Alıntı:
sanrım link olmus denıyorum ama acılmıyor. kontrol edebılırmısınız

linkte problem yok dostum, firefox için de ie için de sağ tıklayıp "farklı kaydet"

dersen sorun olmayacaktır..

Alıntı:
funmakertr´isimli üyeden Alıntı

AdAware programının önereceğim.. forumda bul, yükle ve sisteminin baştan

aşağı tarat.. bulunan tüm zararlı yazılımları sil, ardından tekrar verdiğim

programı çalıştır.. bir daha değişmemesi lazım..

ya dostum Adware dahil yaklasik 8 farkli programla tarattim bilgisayari ama hala sonuc degismedi. baska bi onerin var mi acaba???

funmakertr' Alıntı:
ya dostum Adware dahil yaklasik 8 farkli programla tarattim bilgisayari ama hala sonuc degismedi. baska bi onerin var mi acaba???

çalıştır / msconfig'den başlangıç sekmesine gel.. buradan ismi yabancı,

kullanmadığın program isimlerinin başındaki tik'i kaldır.. bu soayaların isminin

biryere not et.. ardından bilgisayarı kapat, yeniden aç ve bu isimdeki dosyaları

bulup sil.. başka önereceğim bir şey kalmadı..

dostum eline sağlık ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim teşekkür butonuna bastım ama sayfa görüntülenemiyor.

çokkk çokkkk teşekkür ederim sağolasın....

başıma çok geldi (genelde adult sitelerden :utan ) genelde adware personal le temizliodum ama bazen daha çok uğraştırıyodular bu işe yarar umarım eline sağlık

dün format attırdım
bugün açlış sayfası deşti sağolsın turk_hard

kayıt defteri düzeleme devreden çıkarılmış diyor ne yapcaz?

kayıt defteri düzeleme devreden çıkarılmış diyor ne yapcaz?

kayıt defteri düzenleme devreden çıkarılmış diyor nasıl olcak? nasıl etkinleştiricez

teşekkür butonlamı ediliyor yoksa mesajada yazabiliyormuyuz

teşekkürler. açılış sayfasını kaldırmak için her türlü ilkel yöntemi denemiştim. demek ki her işin bir püf noktası var.

Geri