Açılış sayfam değişti, eski haline getiremiyorum diyenler, BAKMADAN KONU AÇMAYIN!!!!!

TuRK_HaRD

нα¢кιηg αяαşтıямα¢ıѕı
Reaction score
0
http://www.computerperformance.co.uk/Registry/HomePageUnLockFree.reg

şu ufak register kayıt dosyasını bilgisayarınıza yüklüyor ve çalıştırıyorsunuz,

açılış sayfanızda herhangi bir kilit varsa bu kalkıyor ve istediğiniz şekilde

değiştirebiliyorsunuz...

bu konuyla ilgili sürekli forumda sorular oluyor,lütfen araştırma yapmadan konu açmayınız..

İyi ForumLar..

öğrenmek istediğimiz bunu programsız yapmaydı
kardeş programla herkes yapıyor..
bi de ben saldırı amaçlı öğrenmek istiyorum mesela
diyelim kıl oldugum bi kafecinin kafesine gidip bu şekilde başlangıc sayfasını otomatik 7-8 tane site açan bi siteye yönlendirmek istiyorum
burayı kilitlemek için reactor'un dediği gibi registry de home page kısmına ulaşıp değer değişikliği yapmak lazım ama ben onun dediği yolla gitmek istedim bi de baktım tam olarak onun söylediği yol yok.olay bundan ibaret :confused:

junior_l3oss benim için önemli olan problemi olan kişinin bunu bir tık'la

halletmesi, programlı veya programsız işin en kısa çözümü ilgilendirir beni...

program zaten senin dediğin şeyi yapan bir registry kayıt dosyası,

HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control

Panel yolundaki HomePage değerini 0 yapıyor.. ben bunu da yazabilirdim

buraya ama milletin diyeceği ilk şey "bende öyle bir yol yok" olacaktı, şimdi

herkese tek tek yeni anahtar yeni değer açmasını mı öğreteceğim bi de

registry'de?

saldırı olarak mı kullanmak istiyorsun? o halde ie'de bir sayfayı giriş sayfası

yaparsın ilk önce, sonra yukarıda yazdığım yolu register'da açarsın, değerini 1

yapıp kapatırsın, dersen ki bende öyle bir yol yok, sana daha diyecek hiçbir

sözüm olmaz!...

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum
sayenizde giriş sayfamın kilitlenmesini engelledim
saolun

çok güzel bir başlık hazırlayıp sabitlemiştik bu konuda.. ama birileri normal başlıkların arasına karıştırmış...inşallah bazı şeylerin kıymeti anlaşılır ve değer verilir....sadece tek konu o konu değildi faydalı oldugu halde önemsizmiş gibi görülen....!!!!!!!

yaMaKaSi' Alıntı:
çok güzel bir başlık hazırlayıp sabitlemiştik bu konuda.. ama birileri normal başlıkların arasına karıştırmış...inşallah bazı şeylerin kıymeti anlaşılır ve değer verilir....sadece tek konu o konu değildi faydalı oldugu halde önemsizmiş gibi görülen....!!!!!!!

hocam onceki olaylardan ve sizin başlıklarınızdan haberim olmadığı için bir

yorum yapamayacağım.. ben yetkileri alalı daha bir hafta olmadı çünkü, eksikliğini

hissettiğim konularda elden geldiğince bilgilendirme amaçlı başlıklar açıyorum

sadece..

TuRK_HaRD' Alıntı:
hocam onceki olaylardan ve sizin başlıklarınızdan haberim olmadığı için bir

yorum yapamayacağım.. ben yetkileri alalı daha bir hafta olmadı çünkü, eksikliğini

hissettiğim konularda elden geldiğince bilgilendirme amaçlı başlıklar açıyorum

sadece..

Sana lafı yok dostum zaten biliyorum.. ama yeni başlayanlarda eksik olan bütün konular tamamlanmıştı desem yeridir.. bu başlıklar hala war ama sabit görülecek yerde değil...buraya yardım adı altında açılan ve sık sorulan bütün konular mevcuttu..durum şu anki durum başlıklar yok... arayan gene bulur ama arama yapmasını zaten kimse akıl etmiyor

supersin abi su an beni kurtardın yaaaa :D

yaMaKaSi' Alıntı:

Sana lafı yok dostum zaten biliyorum.. ama yeni başlayanlarda eksik olan bütün konular tamamlanmıştı desem yeridir.. bu başlıklar hala war ama sabit görülecek yerde değil...buraya yardım adı altında açılan ve sık sorulan bütün konular mevcuttu..durum şu anki durum başlıklar yok... arayan gene bulur ama arama yapmasını zaten kimse akıl etmiyor

yaMaKaSi daha önce yararlı olup da nedensiz bi şekilde kaldırılmış konu varsa bana pmle yazarsan ilgilenirim. [capsleri gözüken ve hala geçerli olan bi konu]

YA BU AÇILIŞ SAYFASINI DEĞİŞTİRECEĞİNİ İDDA EDEN ARKADAŞIMIZN VERDİĞİ URL YE GİTTİM ANCAK İNDİRDİĞİM ŞEYİ YÜKLEYEMEDİM ÇÜNKÜ YÜKLERKEN ''biri bu programı kullanıyor'' GİBİ BİŞEY SÖYLÜYO...........:hhter

M.Z' Alıntı:
YA BU AÇILIŞ SAYFASINI DEĞİŞTİRECEĞİNİ İDDA EDEN ARKADAŞIMIZN VERDİĞİ URL YE GİTTİM ANCAK İNDİRDİĞİM ŞEYİ YÜKLEYEMEDİM ÇÜNKÜ YÜKLERKEN ''biri bu programı kullanıyor'' GİBİ BİŞEY SÖYLÜYO...........:hhter

iddia etmiyorum kardeş, öyle olduğunu söylüyorum:)

bilgisayarına reset at, ardından yeniden programı aç...

ÇOK SAGOL WALLA ÇOK İŞİME YARADI bravoooooo

tesekkürler sayende bundanda kurtulduk :)

çok saol kardeşim ya allah azı olsun

Geri