99 oda korkacaksınız !!!

walla sonuna kadr geldim ses de sonses açıktı hiç korkmadım

:p walla sonuna kadr geldim ses de sonses açıktı hiç korkmadım
ya bişey sorcam korkmayanlar çay içebiliyomuydu:biggrin :durdurun

Fena Degil Ama Cay Daha İİdİr Umarin Seker Almiyayim Saol

ßunu baya bi veren oLmus sanırım cok kisinin hosuna qitmiş qercekten kopsept qüzeL detayLar hoş ama bunun ev versiyonu çok korkutu.. o da var ßurda LinkLerde..bence onu izLeyin

höh be bunu ben önceden oynamıştım 47 ye kadar gelmiştim şimdi bidaha oynadım 26 da ses bile kaplı korktum valla adam zırt diye çıkıyo bi çizgi çekiyo :D neyse çay alayım ben en iyisi :D cay lütfen caycııı :D

LyCoN' Alıntı:
ßunu baya bi veren oLmus sanırım cok kisinin hosuna qitmiş qercekten kopsept qüzeL detayLar hoş ama bunun ev versiyonu çok korkutu.. o da var ßurda LinkLerde..bence onu izLeyin

ev halindekinde 5 oda var ve oyunn sonunda hakkaten kalpten ölme ihtimaliniz var...:goz: ayrıca bu oyun korkunç deil sadece görsellik açısından çok zengin başka bi özellii yoq bu kadar korkmyın herşeyden :vur

korkçak başka şey mi bulamadınız allah aşkına yaa ...!!

HiÇ KoRKmadım aMa SıKıLdım::D

yea ben sıkıldım fazla gidemedim tırsjak ne var onuda anlaamdım bendemi bişi var yuksa sizmi çok tırsaksınız :hhdil buarada çay için teşekkür ama bidahakine daha açık koyarsan sefinirim bide mümkünse 7 şekerli olsun sütlaç hesabı

saçmalık zamanım boşa gitti. neresi korku bunun anlayamadım !

güzel resimler fena diiil... ama çook sıkıcı oldugu için tamamını izleyemedim ayrıca hiiiç korkmadım ... ama saolasııınn...... teşkürler.

sonuna kadar heyecanla bekle sen kalk utanmasa halay cekecek herıfler yazık oldu zamanıma

arkadaslar bı ara herifin biri atladı ekrana orda tırstım valla

bi saatten beri uğraşıyoruss başa döndü oyun yha ne salak bişi sonunda ne war kii?

Geri