Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s.a beyler bende ankara etimeskut zırhlı birlikler ulaştırma 88/3 tertip olarak gidecem
benle beraber gelecek arkadaslar irtibat [email protected]
arkadaslar teslim olma tarihi we acemilik kac gün bunları suan bilmiyorum bilgi werebilirmisiniz
selam merhaba ben ferhat ıstanbuldan...sahra sıhhıye okulu ve egıtım merkez komutanlıgı/SAMSUN olarak cıktı bana da acemı bırlıgım...ısterdım kı foça da komando olmak cokda ıstemısdım ama olmadıı ıns samsun da oluruzz...gerekırse guneydoguya da gıderızz sırnak da uludere de yaparızz bızz...korkmayız cekınmeyız yanı...aynı yere dusen konusmak tanısmak ısteyen varsa [email protected]
dostum bende Ankara_EtiMeskuT_Zırh Birliği Okulu Ve Eğitim koMuTanlığına düştüm 28.08.2008 de teslim olucam istersen özelden msn i ver görüşelim! :durdurun
selamlar HackHeLL ailesi 29 günlük aradan sonra 1 hafta daha buradayım susuzluklar diyarı komutanların deyimiyle cenabet topraklarda kurtuldum ve ankardan usta birliğime teslim olmak üzere evime dün gece gelebildim yol yorgunuğunu attıktan sonra kaldırğımız yerden hh'deyim
81 plaka kabul etmedi beni kıbrıs bekle beni şafak karanlıklar diyarında 430
merabalar arkadaşlar bende bi 88/3 tertip olarak şafak demişki comolokko (186) hala kıbrıstayım hala bitmiyo sıkıştırdıkça sıkıştırıyo ileride nasıl olacak kim bilir...