88/3 ler buraya

hayırlı teskereler inşallah
sağsalim dönmenizi bekliyor olucaz 4 gözle

gülü gülü.. kardeş 2ci yazısım oluo am neyse girmişken yazım dedim

vay be eski günler aklıma geldi
yav ben askerliği yapalı 10 sene oldu sen fosilmi oluyon şimdi :D

MEVLA hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin hayırlı teskereler

10 senelik bir fosilde benim 77/3 bunlar benim torunlar

bnde ayni tertipim beyler duyun beni ankara etimesgut ulaştirma

arkadaşlar bende etimesgut-ulaştırma 25'inde teslim olacam

Selam arkadaşlar biraz önce şubeyi arayarak 88/3 Ankara Etimesgut Zırhlı Birlik çıktığını öğrendim allah nasip ederse 25 Ağustos'ta teslim olucam varsa 88/3 gidenler burda kaynaşalım :melek:melek

dostum bende Ankara_EtiMeskuT_Zırh Birliği Okulu Ve Eğitim koMuTanlığına düştüm 28.08.2008 de teslim olucam istersen özelden msn i ver görüşelim! :durdurun

Selam arkadaşlar, ben de Ankara Etimesgut, ulaştırma olarak gidiyorum.
ayın 21'inde teslim olcam, Tarsus'tan giden varsa haberleşelim.
Bu arada burası hakkında bilgisi olan varsa bizlere bilgi verirlerse sevinirim :)

HayirLi Tezkereler Hepinize Vatan Size Emanet..

arkadaşlar orada birbirimizi bulmamız biraz zor hatta birazı geçelim çok zor çünkü çok kalabalık bir yer dünyanın enbüyük 2. tümeni türkeyenin 1. si eeee arkadaşlar bizede 1. yakışır dimi :)))

kardeş şimdiden hayırlıu teskereler dilerim ben 84/2 olarak acemi birliğimi Ankara/mamak ta yaptım etimesguttan arkadaşlar vardı hatta yakınlarına gitmiştim etimesgutun açık düz bi arizydi ağaç falan yok güneşte biraz yanabilirsin ama ankaranın en güzel zmanıdır yyine de...

ben de ordu dan etimesgut ulaştırma isim samet öztürk.. [email protected].. galiba 08.30.2008 de teslim olcaz.... herkese hayırlı teskereler...

allah sabır sıhhat versın allah bu gunlerıde gosterecekmıs ınşallah has torunlarıda goruruz bu arada 87/4 safak 180

Geri