80'lerin sonunda 90'ların basında cocuk olmak..!!===>Hem Komik Hem Duygu Yüklü..:(

Hepsini okuyamadim ama okuduğum kadari Cok iyiydi Emeğine sağlık

wayyyyyy beeee hey gidi günler hey emeğine ve yüreğine sağlık

78'liyim ve zevkle okudum, teşekkürler.Hatırladığım birkaç tane de ben yzadım

Kağıttan uçak, gemi yapmayı öğrenmek
Patlangıç yapmak, çitlembik toplamak
Mahalledeki ağaçaların yerini ezbere bilmek ve arkadaşlarının gelip olum erikler olmuş haydi dalmaya gidlim deyince o garip heyecanı tatmak.
Isırgan otunun verdiği acıyı yaşamak bi daha yaklaşmaya tövbe etmek
Ağaçtan incir yedikten sonra heryerinin yapış yapış olması, ağzının kenarlarında yara çıkması.
Geçen arabaları saymak
Mors, duvardan kağıt atmaca gibi acayip oyunlar oynamak.

Daha binlerce şey var, çok dolu geçmiş yıllardı.

mustafakox' Alıntı:
hepsini okudum 17 yaşındayım ama bazıları ben 2-3-4 yaşındayken hatırlıyorum wardı . gı joe:D panço:D

ben de o zamanlar 2-3-4 yaşlarımdaydım ve o zaman 8-9 yaşlarnda olan kuzenlerime özendiğimi hatırlıyorum. silgilerini bikere yiyomuşum az kalsın :):D

eski günler geldi aklima söylediklerinin %90 i benimde basimdan geçti...paylasim için saol

üşenmeden hepsini okudum zile basıp kaçtıgımız günler geldi valla aklıma nedense ellerine saglık :durdurun

hepsini okumasam da yinr maziyi hatırllatı biraz bana...yani yaslanmışız gibi hissettim birden..

valla süper olmuş be kuzen...okurken unuttuğum birçok şeyi hatırladım sayende...yüzümde bi tebbessüm oluştu inan...taki yazının sonuna kadar...insan özlüyor o zamanları...en büyük derdimiz misket sayımızdı o zamanlar..şimdi nelerle uğraşıyoruz...

biz büyüdük ve kirlendi dünya...

Açık öğretim dersi veren kısa saçlı-tombul kadını unutamamak
bu hatun bizzat dersime girdi eskisehirde yaaa ne duygulanmıstım :)

yaşlandık offff yaşlandıkkkkkkkkkkk=((((((

Gözlerim Ardı Yaff Kestim yarıda Mert Neyse Kanka Emegine sağlık Cok uğraşmıs Olmasın Yazmak için Eueueueu :D:D

Mert Gerçekten O Günleri Hatırlattın Emeğine Sağlık...

Bütün çocukluğumungözümün önünden gecmesini sagladın.sağolasın kardeş.o günler de güzeldi be ya!

yaws hocam cok güzel anlatmışın bizim gibi (84) olanların iki arada bi derede kalmış gibiyiz..hem eskiyi ve hem yeniyi gördük ve bu muhtesem birsey...hakkettende güzel olmuş...

harbi efkar bastı bütün çocuklugum gözümün önünden geçti ne günlerdi keşke eski günler geri gelebilse de yine sigara paketlerini yere dizip oynamak 2001 sigarasının malbora pakedinden daha degerli oldugunu bilip oynaya bilsek ellerine saglık arkadaşım

Geri