77 tane çalışan şifre kırıcı prooramı

kullanım konusunda kısa bilgiler konusuna katılıyorum. elinize sağlık süper paylaşım.

Emeklerinize sağlık çok güzel hazırlamışsınız

kardeşş bumlarıı nasıll kulanncann acill yardımm eden biri varmı acaba

emeğe saygı kardeşler süper olmuş

Saol paylastıgın ıcınde nası kullancaz bunları yaw?

yha ben 2 programını yukledım 2 isinde de sorun çıktı tam olarak çalısan programın adnı yazarsan sevinirim paylaşım için tesekkur ederim

kardeş frienzko için şifre bulma programı hangisidir

tamam da bunlar hangi sifreleri kırıyor bilen varmı

merhaba arkadaşlar benim aradığım bir şifre kırıcı varmı diyecektim .gecen sene elimde vardı ancak kayıp program acılınca html , msn makıne üzerinde verilen kullanılan bütün şifreleri gösteriyodu otarz bişey varmı link verebilirmsiniz. şimdi den sağ olun ( bilgi paylaştıkça değer kazanır. ) :)

hocam şu varmı ben geneline baktım ama bu dosya uzuntılarına bağlı olarak şfre çözme elinde makınede kullanılan ne kadar şifre varsa gösteren bişey varmı mail adresine gönderirsen cok sevınırım cok sağ ol ... sefa0707

tebrikler güzel programlar emeğe saygım sonsuz.

Elcomsoft'un programları bazı virüs ve spy tarayıcılarda trojan olarak görünüyor ama buna rağmen kullanıp daha sonra kaldırabiliirsiniz. Makinenizde sürekli kalmasa tedbir açısından iyi olur. Bir firewall programınıza bu programların internete erişim açısından bloklanması talimatını verirseniz sorun yaşamayabilirsiniz. En azından ben yaşamadım.

selam arkadaşlar ya ben anlamadım bunlar ne şifresı arkdaşlar cvp beklıom

Şifreli olarak kaydedilmiş olan winrar winzip office (word, excell, access, outlook, vs) dosyalarının şifrelerini kıran programlardan bahsediyorlar.

cok saol ama birazcıkta bilgiyi bize cokmu gördün yaaa:(

Geri