Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar benim aradığım bir şifre kırıcı varmı diyecektim .gecen sene elimde vardı ancak kayıp program acılınca html , msn makıne üzerinde verilen kullanılan bütün şifreleri gösteriyodu otarz bişey varmı link verebilirmsiniz. şimdi den sağ olun ( bilgi paylaştıkça değer kazanır. )
hocam şu varmı ben geneline baktım ama bu dosya uzuntılarına bağlı olarak şfre çözme elinde makınede kullanılan ne kadar şifre varsa gösteren bişey varmı mail adresine gönderirsen cok sevınırım cok sağ ol ... sefa0707
Elcomsoft'un programları bazı virüs ve spy tarayıcılarda trojan olarak görünüyor ama buna rağmen kullanıp daha sonra kaldırabiliirsiniz. Makinenizde sürekli kalmasa tedbir açısından iyi olur. Bir firewall programınıza bu programların internete erişim açısından bloklanması talimatını verirseniz sorun yaşamayabilirsiniz. En azından ben yaşamadım.