7 Sülalenize Düz Gitti, Hazmettiniz

icemen

New member
Reaction score
0
fft17_mf468311.Jpeg

Feyzi İşbaşaran sert bir açıklamayla Ak Parti’den istifa etti: Başkomiserin Başbakanı, ben oğluma gemicik almadım. Baydemir 7 sülalenize düz gitti, hazmettiniz

Trafik konrolünde polisle girdiği tartışma dan sonra kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na sevk edilen Ak Parti Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik zehir zemberek açıklamalar yaptı ve partisinden istifa ettiğini bildirdi.
TBMM’de basın toplantısı düzenleyen İşbaşaran özetle şunları söyledi:
KURAN ÜZERİNE YEMİN: Arkadaşlar Müslüman olduklarında biraz fazla iddialılar. Kuran’a elimi koyup yemin ediyorum ki, o gün polisin trafik kontrolünde benim yanımda bulunan eşim Süreyya İşbaşaran’dı. Baldızım Deniz, misafirimiz Çiğdem Tunç hanımefendiydi. Bunu başka yere çekmek isteyenler belden aşağı vurmak isteyenler, eğer Müslümanlarsa inançları varsa hiçbir şeyden çekinmez.
BAŞKALARI SUSTU: Ak Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, Ankara Milletvekili Zekai Özcan da polis tarafından tartaklandı. Kimse çıkıp ne olduğunu söylemedi. Ben çıktım haysiyetimi, şerefimi, namusumu korudum.
MECLİS’TE MYK SUÇ: Sayın Başbakan çok acil MYK’yı Meclis’te topluyor. Bu suçtur. Meclis Başkanı uyarsın. Aldıkları karar geçersiz. Bugüne kadar ne Başbakan, ne İçişleri Bakanı ne de parti yöneticisi aramadı. Yargısız infaz yapıyorlar. Kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildiğimi televizyondan öğrendim.
OĞLUMA GEMİCİK ALMADIM: Ben hep fikrimi açık açık söyledim. Susmadım. Devletin ormanında kaçak villa yapmadım. Milyon dolarla ifade edilen rüşvetle protokol yapmadım. Özelleştirme mallarını peşkeş çekerken kimseye aracı olmadım. El feneriyle Deniz Feneri’yle hiç kimsenin malını götürmedim. Damadımın yönettiği şirkete radyo ve televizyon da almadım. Oğluma gemicik falan da almadım.
BAŞKOMİSERİN BAŞBAKANI: Osman Baydemir 7 sülalenize dümdüz gitti sayın hükümet, bunu hazmettiniz de benim bir komiserle tartışmamı mı hazmedemediniz? Başkomiserimin Başbakanı demek hazmedemedin ha. Bir milletvekilinin haysiyetini şerefini namusunu koruyamayan Başbakan, başkentin göbeğinde sen bu ülkeyi nasıl korursun ya?
POLİS SERVİS EDİYOR: Şantaj yapmak istiyorlar. Polisin elindeki telefonla çektiği görüntüleri, polis medyaya servis ediyor. Başbakan’ın bilgisi dahilinde.
ÖLÜRSEM SORUMLU: Dünden beri evimin etrafında sivil polisler, adamlar dolaşıp duruyor. Bütün dünyaya, demokratik ülkelere, AB büyükelçilerine sesleniyorum; sesimiz kısıldı, susturuluyoruz, şantaj yapılıyor, ölümle tehdit ediliyoruz. Benim, çoluk çocuğum ve eşimin can güvenliği kalmadı. Başıma herhangi bir şey gelirse, sorumlusu Tayyip Erdoğan’dır.

Çelik deşifresi
İşbaşaran, Ak Parti’de yaşadığı sıkıntılardan da örnekler verdi. Erdoğan’a Adana Milletvekili Ömer Çelik’le yaşadıkları olayı anlattığını ve Çelik’e yazdığı mektubu verdiğini belirten İşbaşaran, “23 Ağustos 2007. Seçilişimizin birinci ayı. Çelik, Başbakan özel kalemine diyor ki, ‘Başbakan’a küfredenler milletvekili oluyor.’ Çelik’e yazdığım mektubu Başbakan’a takdim ettim. ‘Bu arkadaş çok yakınınız. Bunlar oldu. Araştırmanızı istiyorum’ dedim. O günden beri Çelik’in ne elini sıktım ne konuştum” dedi. İşbaşaran mektubu da basına dağıttı.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• fft17_mf468311.jpg
    fft17_mf468311.jpg
    8.8 KB · Görüntüleme: 6,713
ulen madem bu kadar yanlısı vardı akp'nin de bunları
söylemek için neden bu kadar bekledin? sırf adamlar
senı haksız gördüler die bu kadar iftira da atılmaz ki.
adam milleti aptal yerine koyuyor. :)

Pertiden Kovulacağını Anlayınca,
Çirkefliğe Başvurmuş,
Seçilirken İyi Hoş,
Yanlış Yaptığında Partiden Atılacağını Anlayınca,
Ona Buna Saldır,
İki Yüzlülüğünü Götermiş Oldu,
Böyle Adamlar AKP'de Barınamaz Barındırtmazlar.

Tayyibin gerçek yüzünü ve Çoğu kimsenin çıkıpta
sen busun diyemediği kelimeleri sarfetmiş.
Ben daha çok şey bildiğini ve Açıklayamadığını sanıyorum.
ülkenin haline bak.
bir yanda komserle tartıştı diye işinden ihraç edilen bir milletvekili
diğer yanda dağdaki teröristlerle el ele askerimize kurşun sıkan ve
ayda 8 milyar üstünede para alan dtpli
Dağdaki teröristlerle el ele gönül gönüle
mecliste durmak yooook
Milletin kanını emmeye devam ...

Bu işte bir bit yeneği var ama ne anlamadım.İçimde gene bişiler kafamı karıştırıyor Allahu Alem.
(Allah gıybetten korusun varsa yanlışım affetsin inşaAllah)
Hepsi senaryo olabilir.Bilmiyorum ama belki birşey karşılığında yada şantaj karşılığında böyle bir senaryo yapılmış yada komplo diyelim.Çünkü polisin tavrı iyice bakıldığında çok anormal.Mesela bir kaymakam vali polisten kimlik istese yakınlarınızda varsa sorun polis hemen çıkarır tabi efendim buyrun der 2.ciye uzatmaz yani.
Hep birlikte ki bu adamda işin içinde var Allahu alem komplo olabilir.
Cd de kafamı karıştıranlararasında.

Ha doğruysa ne olur gerçekten vahim böyle insanlar mecliste kalmamalı.Daha ne insanlar varya neyse.
Tabi ki istifa etmeli.Ak partiden ayrılmalı.

Bu işte bir bit yeneği var ama ne anlamadım.İçimde gene bişiler kafamı karıştırıyor Allahu Alem.
(Allah gıybetten korusun varsa yanlışım affetsin inşaAllah)
Hepsi senaryo olabilir.Bilmiyorum ama belki birşey karşılığında yada şantaj karşılığında böyle bir senaryo yapılmış yada komplo diyelim.Çünkü polisin tavrı iyice bakıldığında çok anormal.Mesela bir kaymakam vali polisten kimlik istese yakınlarınızda varsa sorun polis hemen çıkarır tabi efendim buyrun der 2.ciye uzatmaz yani.
Hep birlikte ki bu adamda işin içinde var Allahu alem komplo olabilir.
Cd de kafamı karıştıranlararasında.

Ha doğruysa ne olur gerçekten vahim böyle insanlar mecliste kalmamalı.Daha ne insanlar varya neyse.
Tabi ki istifa etmeli.Ak partiden ayrılmalı.

Bak bakalım,öküzün altında buzağı bulabilecekmisin?
Hiç TV izlemedinmi?

Bak bakalım,öküzün altında buzağı bulabilecekmisin?
Hiç TV izlemedinmi?

Bakın ihtimal verdim sadece elimde bir kanıtım yok.Hep birlikte yapılmış birşey olabilir eğer ben haklıysam bu adam şimdi Ak partiyi eleştirecek kötüleyecek birşeyler söyleyecek.Ama söylemezse bilemem.Sonuçta ihtimal verdim....

Aksi ispat edilene kadar Fevzi İşbaşaran a inanıyorum ve katılıyorum.

daha düne kadar körü körüne hepsine birden, ne derlerse inanmıyor muydunuz eyyyy akp yandaşları...

işte akp ile uzun süre birlikte olmuş birisinin sözleri....BUNLARA NEDEN İNANMIYORSUNUZ?

ölürsem sorumlu: Dünden beri evimin etrafında sivil polisler, adamlar dolaşıp duruyor. Bütün dünyaya, demokratik ülkelere, ab büyükelçilerine sesleniyorum; sesimiz kısıldı, susturuluyoruz, şantaj yapılıyor, ölümle tehdit ediliyoruz. Benim, çoluk çocuğum ve eşimin can güvenliği kalmadı. Başıma herhangi bir şey gelirse, sorumlusu tayyip erdoğan’dır.

doğruysa çok vahim değil mi? Kendilerinden olan birine bile bunu yapabiliyorsa, tuncay özkanlar...mustafa balbaylar...kısacası akp ye karşı tavır takınanların vayyyyy haline....ve buraya muhalif düşünce yazan bizlerin de tabi....

Kanunları çıkaranlar önce kendileri uymak zorunda olduklarını elbet birileri çıkıp böyle anlatması mı gerekiyor bu adamlara,

Kendilerine dokununca da böyle saçma sapan konuşmaları da ayrı bir gaflet

Kanunlar herkese aynı mesafededir.Milletvekili(?) için ayrı bir uygulama olmadıgını herkes gördü.

Ayrıca Polisin üzerindeki Siyasi baskınında ne kadar rahatsız edici olduğuda aşikar

Helal olsun Akpartiye sözün özü Herkes Kanunlara Uymalıdır

kanunları çıkaranlar önce kendileri uymak zorunda olduklarını elbet birileri çıkıp böyle anlatması mı gerekiyor bu adamlara,

kendilerine dokununca da böyle saçma sapan konuşmaları da ayrı bir gaflet

kanunlar herkese aynı mesafededir.milletvekili(?) için ayrı bir uygulama olmadıgını herkes gördü.

Ayrıca polisin üzerindeki siyasi baskınında ne kadar rahatsız edici olduğuda aşikar

helal olsun akpartiye sözün özü herkes kanunlara uymalıdır

daha önceki yorumlarımı okuyan varsa şaşıracaktır ama....

[sıze="5"]ben bu akp nin neyini seviyorum biliyor musunuz?[/sıze]

böyle her durumdan kendilerine prim sağlamayı çok iyi bilmelerini....

Arkadaşım sen çok uzağa gitme daha 3-5 gündür ortalığı çalkalayan erzurum erzincan adliyelerinde olan olayları bir takip et bakalım...

Akp yargıya ve emniyete ne müdahalelerde bulunuyor...biraz duyarlılık lütfen....

Milletinvekili o kadar namusluydunuz , bu güne kadar neden o parti de beklediniz .. Görseydim namusunuzu şerefinizi alnınızdan öpseydim ... Parti içindeyken neden itiraf etmediniz bunları ...
Aydın doğan dan chp den mhp den iyi para alırsınız bu çamurlar karşılığında ...

muhalefet yandaşları çok sevinsede bu admaın disiplin kuruluna düştükten sona bunları söylediğini ve bir polisle bile uygusuz tartışmaya girilince parti için adaletin nasıl işlediğini gerekenin yapıldığına dikkat edin sonna bizim başımızdaki adam neden hala inmiyoru bir düşünün:)

iktidarı savunanlar, bugüne kadar neden bekledin söylemek için, parti dıslayınca tabi camur atarsın diyor.

muhalefet olanlar, partiden prim alınca konusulmuyor tabi parti dıslayınca bütün pisliklerini dökersin diyor

uzun bir tartısma konusu!

ramo46'ya katılıyorum aksi ispatlanana kadar, bende inanıyorum yukarda ki yazıya!

Geri