1001Design
330i ///M3 Design
Bursa'da kurulu bir anaokulunda "Atatürk yaşasaydı ne isterdin?" sorusuna 6 yaşındaki miniklerin verdiği cevaplar, öğretmenleri ve ailelerini şaşırttı.
Aa muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bursa'da kurulu Dilek Sezer Anaokulu'nda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla geçen hafta içinde bazı etkinlikler yapıldı.
Atatürk ile ilgili resim ve yapıştırma çalışmalarının gerçekleştirildiği anaokulunda 6 yaşındaki çocuklara "Atatürk yaşasaydı ne isterdin?" sorusu yöneltildi. Çocuklar, bu yaşlarına rağmen verdikleri yanıtlarla öğretmen ve ailelerini şaşırttı.
Çocukların verdiği yanıtlar şöyle:
"Dünyada mutlu çocuklar olsun isterdim.
Savaşlar olsun istemezdim.
Atatürk'ten balon isterdim.
Temiz bir dünya isterdim.
Mutluluk isterdim.
O'na sevdiğimi söylerdim.
O'nu çok özlediğimi söylerdim.
Barış isterdim.
Hep özgür yaşamak isterdim.
Düşmanların yok olmasını isterdim.
Güzel bir dünya isterdim.
Atatürk denilince aklıma hep Cumhuriyet geliyor."
Anaokulu Müdürü Canan Korhan, hafta boyunca yaptıkları etkinliklerle çocuklara cumhuriyeti ve Atatürk'ü anlattıklarını belirterek, "Çocuklarımızı Atatürk sevgisi ve saygısıyla yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu yıl farklı olsun istedik ve bu soruyu sorduk. Bu kadar değişik yanıtlar alacağımızı beklemiyorduk" dedi.
HABER: 6 Yaşındaki Çocukların Atatürk'ten İstekleri... haberi
Aa muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bursa'da kurulu Dilek Sezer Anaokulu'nda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla geçen hafta içinde bazı etkinlikler yapıldı.
Atatürk ile ilgili resim ve yapıştırma çalışmalarının gerçekleştirildiği anaokulunda 6 yaşındaki çocuklara "Atatürk yaşasaydı ne isterdin?" sorusu yöneltildi. Çocuklar, bu yaşlarına rağmen verdikleri yanıtlarla öğretmen ve ailelerini şaşırttı.
Çocukların verdiği yanıtlar şöyle:
"Dünyada mutlu çocuklar olsun isterdim.
Savaşlar olsun istemezdim.
Atatürk'ten balon isterdim.
Temiz bir dünya isterdim.
Mutluluk isterdim.
O'na sevdiğimi söylerdim.
O'nu çok özlediğimi söylerdim.
Barış isterdim.
Hep özgür yaşamak isterdim.
Düşmanların yok olmasını isterdim.
Güzel bir dünya isterdim.
Atatürk denilince aklıma hep Cumhuriyet geliyor."
Anaokulu Müdürü Canan Korhan, hafta boyunca yaptıkları etkinliklerle çocuklara cumhuriyeti ve Atatürk'ü anlattıklarını belirterek, "Çocuklarımızı Atatürk sevgisi ve saygısıyla yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu yıl farklı olsun istedik ve bu soruyu sorduk. Bu kadar değişik yanıtlar alacağımızı beklemiyorduk" dedi.
HABER: 6 Yaşındaki Çocukların Atatürk'ten İstekleri... haberi