6 bin 500 lira maaşı beğenmiyorlar!

sen dolandırıcı görmemişsin.niye devlet kasabı devlet manavı devlet oto sanayisi yok? sıra sağlığa mı gelince devletçilik anlayışınız uyanıyo? niye köprüye para verirken lan devletin köprüsü vatandaşa paralı mı olur mecbur bu devlet benim ulaşımımdan niye demiyosun?starbucks da kahve içelim ama sağlık hizmetini bedava alalım değil mi? yok öyle yağma! suyla çalışmıyo bu motor canlarım

Neden Devlet kasabı olsun ? Aklını seveyim Senin .. Çünkü Kasap 1. derece ihtiyaç deildir Ama Sağlık 1. Derece ihtiyaçtır ! ben köprüde deilim yani istanbul da deilim ama O Köprünün Yapımı kaç milyar dolar oldu bilio mnusun sen ? Öde Bütün Parasını para almasınlar ..!

Neden Devlet kasabı olsun ? Aklını seveyim Senin .. Çünkü Kasap 1. derece ihtiyaç deildir Ama Sağlık 1. Derece ihtiyaçtır ! ben köprüde deilim yani istanbul da deilim ama O Köprünün Yapımı kaç milyar dolar oldu bilio mnusun sen ? Öde Bütün Parasını para almasınlar ..!

1-kasabın ihtiyaç olmadığını söylemek akıl karı değildir.
2-köprüyü 100 defa satın alacak köprü parasını ve vergiyi çoktan ödedi bu millet.hem bak kendin ne kadar güzel söylemişsin.kolay mı köprü yapmak ver parasını geç diye.al ozaman,ver parasını sağlık hizmeti al! veremiyorsan alma.hayatın hangi yanı adil zaten? herkes eşit mi eğitim alıyor? herkes eşit mi yaşıyor? neden benim villam yok? neden jipe binemiyorum? daha az mı hakettim.yo,hiç de değil.ama hayat öyle değil değilmi.ne demişler ne kadar ekmek o kadar köfte

1-kasabın ihtiyaç olmadığını söylemek akıl karı değildir.
2-köprüyü 100 defa satın alacak köprü parasını ve vergiyi çoktan ödedi bu millet.hem bak kendin ne kadar güzel söylemişsin.kolay mı köprü yapmak ver parasını geç diye.al ozaman,ver parasını sağlık hizmeti al! veremiyorsan alma.hayatın hangi yanı adil zaten? herkes eşit mi eğitim alıyor? herkes eşit mi yaşıyor? neden benim villam yok? neden jipe binemiyorum? daha az mı hakettim.yo,hiç de değil.ama hayat öyle değil değilmi.ne demişler ne kadar ekmek o kadar köfte

Kasap 1. Derece ihtiyaç mı ben sana ihtiyaç mı diye sormadım ki ? :lol:

O Kadar Doktorlara ACIYORSAN Git Ofislerinde tedavi ol .. 10 Milyonluk şeye 20 milyon öde :laugh:

Ama Ben o parayı Veremem kusura bakma ! Bazı doktorların Hastanedeyken " Muayeneme gel orda bakayım Diyerek 2 katı para kazanmasını işstemiyorum ! Doktorlar Bizim Baştacımızdır Ama Kazıklanamam

By.

egee millete rahatlik batiyor 15 20 bin almak varken milleti hem devlet tarafindan hemde ozel muaine tarafindan millet sovusleniyor yagni rantlari bozuluyor niye begensinlerki

Kardeşim adamlar o kadar okumuş senelerce emek etmiş,ömrünün sonuna kadar da hep okuyup kendini yenilemekle,geliştirmekle yükümlü.Bu insanların işi insanların "sağlığı" olduğuna göre sağlığa paha biçilebilirmi?Hükümete sormak istiyorum,siz çalınca hemen üzerini örtbas ediyosunuz da doktorlar çok kazanınca zorunuzamı gidiyor?Madem sindiremiyosunuz bunu,madem sözde"halkın cebini" düşünüyosunuz o zaman özel hastanelerdeki katkı payı neden arttı?Bu öyle ya hastane ya muayenehane diye şartlandırmakla olmaz,halkın cebini düşünen hükümet bir defa "emekliye zam yaptık" deyip insanların gözünün içine baka baka yalan söylemez.Bu politikayla sadece gerizekalıları kandırabilirsiniz...

6500 TL maaşı hangi şartlarda nasıl alacaklar.
ek ödemelerle birlikte bir uzman doktor
bu maaşı alabilir,18 saat çalışmak kaydıyla
buda hizmetin kalitesini düşürecektir ister istemez.

Neye bazı site uzmanı arkadaşlar bu konuyada bir çözüm bulurlar.

Unutmadan birde sorum var onlara.

AKP nin vaatettiği müreffeh günleri ne zaman göreceğiz.

Unutmadan birde sorum var onlara.

AKP nin vaatettiği müreffeh günleri ne zaman göreceğiz.

Ak partiden nceki hükümetlerde millete yapılan vattler yerine getirildimi?...Ak parti vatlerine en sadık kalan hükümettir.Bunu görmezden gelemezsin.Ayrıca ettiği vaatler olmadanda geri dönüş yapmıyor gördüğün gibi(ör; demokratik açılım, komşu ülkelerle 0 sorun vs...)

gel şimdi doktor dövme verın lan bana bı doktor dövecem komaya gırene kadar ulannnnnnnnnn

Ak partiden nceki hükümetlerde millete yapılan vattler yerine getirildimi?...Ak parti vatlerine en sadık kalan hükümettir.Bunu görmezden gelemezsin.Ayrıca ettiği vaatler olmadanda geri dönüş yapmıyor gördüğün gibi(ör; demokratik açılım, komşu ülkelerle 0 sorun vs...)

sen vaad deyince kürt açılımı ile suriyeye vize yimi aNlıyorsun
ben bunların vaad edildiğini duymadım seçimlerde hangi zaman kürt açılımı vaad edilmiş bu millete yaz millet de inansın bunu duysa idi millet oy oranı böyle olmazdı.
nerde ucuz mazot nerde emekçinin hakkı nerde adil düzen

aslında ben tür konulara mesaj yazanların eğitim düzeylerini belirtmelerinin iyi bir fikir olacağına inanıyorum..

Asgari ücretin 10 katı. Millet doğru düzgün iş bulana kadar açlıktan ölüyor. Utansınlar ya. Tabi öncede hem hastanede çalışıyorlar, hemde özel Muayenehane leri vardı. Kim sever 6500tlyi. Hastaneden, muayenehane lerine yönlendiriyorlar. Neymiş te orda daha iyi tedavi ediyormuş. Kaçkere denk geldi böyle, yakınlarımdanda çok duyuyorum. Hadi onu geçtim saat 3ten sonra adam akıllı doktor kalmıyor yaw sağlık ocaklarında hastanelerde...

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ (AK PARTİ) PROGRAMI...

2001
AK Parti, 14 Ağustos 2001 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarınca kuruldu.

http://www.belgenet.com/parti/program/ak_1.html

Burda AKP nin programı var yıl 2001

Hangisi gerçekleşti...

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ (AK PARTİ) PROGRAMI...

2001
AK Parti, 14 Ağustos 2001 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarınca kuruldu.

http://www.belgenet.com/parti/program/ak_1.html

Burda AKP nin programı var yıl 2001

Hangisi gerçekleşti...

sen ak partinin sitesindeki parti programına bakar mısın?

Alıntı:
blors Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

nerde hani kürt açılımı yaz yahu bırak parti tüzüğünü vs yaz şu zaman şurada kürt açılımı yapacağız dendi de seçimler öncesi tabii

Alıntı:

nerde hani kürt açılımı yaz yahu bırak parti tüzüğünü vs yaz şu zaman şurada kürt açılımı yapacağız dendi de seçimler öncesi tabii

:D...Senin demokratik açılımdan haberin yokki ..Demokrtik açılım bir süreçtir.Busüreç kürtçe yaınla başladı(trt6)..Ve devamında bugün yeni kitapçık çıkarıldı bu açılımın içeriği ile ilgili...Sen açılıma tarih ver diyosun.:D

emanet verdiğimiz kişiler bizden daha yüksek maaş alıyo. ülkeyi siyasetçilere veriyoz arkamızın(anlayan anladı) haline bak. canımızı emanet ediyoz doktorların aldığına bak. Daha sayayım mı?

:D...Senin demokratik açılımdan haberin yokki ..Demokrtik açılım bir süreçtir.Busüreç kürtçe yaınla başladı(trt6)..Ve devamında bugün yeni kitapçık çıkarıldı bu açılımın içeriği ile ilgili...Sen açılıma tarih ver diyosun.:D

ya güzel kardeşim salağa yatmadan adam gibi bir cevap istedim dedim ki sana sen yazmışısın ki

vaad ettiği şeylerden dönmüyor demişsin vaaaad demişsin vaaad ettiği şeylerden dönmüyor demişsin nerede vaad etti diyorum aloo duyuyon mu nerede ne zaman vaad edildi

bende sana kürt açılımı ne zaman vaad edildi diyorum

Ya adam gibi cevap ver erkek gibi ne zaman nerde yada hangi demokratik paketin içeriğnde bu vardı halka vaad edip yaptılar yada kıvırmaya devam etmek masama yaklaş 20 lik banknot takacam sana az daha kıvırırsan.

Adam gibi söyle ne zaman nerede hangi demokratik paketin içine yada ayrıntılarında kürt açılımı yapacağız dendi.
Ya adam gibi kaynak göster yada kıvırmaya devam et.

AK Parti - Parti Programı

zaten bakıyorum.

2001 de ne dediler

bu gün ne diyorlar. Ogünlerde çizdikleri pembe tablolar nerede...

Verdikleri sözleri unutup bugün saltanat peşinde koşuyorlar.

nokta.

hehe saltanat sen git bunları kardeşine anlat.Demokrasi bugüne kadar hiç nezninde işlemedi.Şimdi nezninde işlemeye başlayınca sizin sigortalar attı tabi....Parti programında temel hak ve özgürlüklerden bahsediyor.MEdya bugün akpartiye istediği gibi sataşmıyor mu sen bunda bi düşünce kısıtlaması mı görüyosun ne gödün orda anlamadım...

10 yıllık hekimim. Devletin bana verdiği maaş: 1350 TL. Nöbet parası: 200 tl. (15 nöbet tuttuğum halde 4 nöbet parası aldım yıllarca.) ve döner sermaye alıyorum. (1003 tl). Beyin cerrahıyım. Hiçbir hastadan 1 tl para almış değilim. İnsani duygularım ve onur ve de gururumu yitirmeden hala halkımıza hizmet vermekteyim. 1,5 yıl önce ev aldım. 10 yıllık kredi çektim. Hiç param yoktu. 112 milyarlık evin 100 milyarını banka kredisi çektim. (banka müdürü kıyak yaptı doktoruz diye.) 12 milyarını elden borç aldım. Özel hasta bakmıyorum. Özele gel muhabbeti yok yani anlayacağınız. Aldığım maaş iyi para. Nereden baksan 2500 tl. ve bu para 10 yıldır aldığım en yüksek meblağ. Ancak: hükümet bundan 5 yıl önce doktora 5-6 milyar para veriyorum demeye başladı. Neden ben hiç göremedim o parayı. Şimdiki hesaplarda da 6,5 milyar tamamen traş. Yalan. 1350 maaş 1000 döner sermaye alıyorsan 2000 maaş 350 döner sermaye alacaksın. Hesap bu kadar.
Benim gibi çalışan binlerce doktor arkadaşımız var. Her meslekte olduğu gibi çürük yumurtalar da mevcut. Onları da allah ıslah etsin.
Geçen hafta içinde 2 tane insanın hayatını direk olarak kurtardım. Günlük yaptığım ameliyatları saymayalım. 2 hasta ölmek üzereyken geldiler ve ben onları bugüne kadar ki bilgi beceri ve el manipülasyonumla yaptığım ameliyat sayesinde hayata dönderdim. Bu ameliyatı yapmasaydım veya orada olmasaydım bu hastalar öleceklerdi. Bu hastaların kalan hayatlarını yaşamak için neyi var neyi yoksa bana vereceklerilni biliyorum. Çünkü ölücekken ölmeyen insan bundan sonraki hayatını sırf yaşayayım diye yaşar. Para da olmasa 3 nefes fazladan almak en büyük zenginlik bu insanlara göre. (ZAmanı gelince hepimizin anlayacağı üzere).
İkinci olarak şanssızlık dolayısıyla zarar gören bir hastanın açacağı tazminat davasından ödenen tazminat miktarları çok yüksek. 500 milyar tazminat davası. Nasıl ödeyeceksin. Sen de hata yapma diyebilirsiniz. Fakat hata yapmanıza gerek yok tıpta. Bir hasta tamamen sizin dışınızda nedenlerden dolayı zarar görebiliyor. 6 yıllık tıp eğitimim ve 10 yıllık doktorluğum boyunca anladığım en büyük hesap 1+1 in sonucu 2 çıkmıyor. Adli açıklarımız da var. Kolaylıkla cezalandırılabilirsiniz.
Neyse uzattım. Doktorlar düşman değil arkadaşlar . Sizin babanız kardeşiniz anneniz veya sizden birisi.
Saygılar

Unutmadan; tam gün yasası bir çok doktora iyi gelebilir. Şu anda devlet hastanesi bağlantısı ile para kazanan doktorları üzebilir. Ancak halkımıza çok zararı dokunacak. İşin içinde birisi olarak söyleyebilirim. Kendinizi ve ailenizi gönül rahatlığıyla emanet edebileceğiniz doktor sayısı giderek azalacak. Buna tamgün yasası yanısıra sağlık bakanlığının diğer politikaları yol açacak.

bu yazıyı alıntılayıp dalga geçenlere soruyorum?

hayatınızda kaç doktorla aldığı maaş konusunda sohbet ettiniz?

bu yasa çıkmazdan önce doktorların yarım gün çalıştığını biliyor muydunuz?

ailneizde ve ya yakınınzda bir doktor var mı?

yoksa tez zamanda bir doktor tanıdık edinin çünkü devlet hastanelerinde namlı hekim kalmayacak hepsi kendi muayenehanelerine kaçacak. o zamanda işiniz düştüğünde prof dr. sizden muayene ücreti olarak 250-300 tl istediğinde garipsemeyin.

ve daha ne kadar padişahım çok yaşa diye bağıracaksınız?

ya güzel kardeşim salağa yatmadan adam gibi bir cevap istedim dedim ki sana sen yazmışısın ki

vaad ettiği şeylerden dönmüyor demişsin vaaaad demişsin vaaad ettiği şeylerden dönmüyor demişsin nerede vaad etti diyorum aloo duyuyon mu nerede ne zaman vaad edildi

bende sana kürt açılımı ne zaman vaad edildi diyorum

Ya adam gibi cevap ver erkek gibi ne zaman nerde yada hangi demokratik paketin içeriğnde bu vardı halka vaad edip yaptılar yada kıvırmaya devam etmek masama yaklaş 20 lik banknot takacam sana az daha kıvırırsan.

Adam gibi söyle ne zaman nerede hangi demokratik paketin içine yada ayrıntılarında kürt açılımı yapacağız dendi.
Ya adam gibi kaynak göster yada kıvırmaya devam et.

Ben de dedimki ak parti vaatlerine en sadık hükümettir.Ne zaman vaat ettiğini bilmiyorum fakat bugün bunun için çaba harcandığını sende görüyorsun ve onca olanlara rağmen hala geri adım atılmış değil.Bu yüzden ak partinin yanına vaatler konusunda dikebileceğin bi parti yok...

Geri