// 59100.oRg Scripti // Olay !!!

Abi bunun neresi olay ya..
İlk çıkan scriptin adı neydi 8034 mü ne onu allayıp pulayıp gene atıyolar foruma... Relax olun

arkadaslar bu tam olarak 59100 degıl

pıyasada gezen bu forumda da bol bol var 80630 un aynısı.. eksıklerıyle bırlıkte .. sadece ındex kısmı degısık.. onu da sızde degıstırırsınız...

eksıklerı cok guvenlık acısından da ..

::) ahanda bizim sitenin yalancısını cıkartmışlar :D

link ucmus saglam olan bir likte verirseniz sevinirim

bu calısıyorsa calıstırana ömrünün sonuna kadar istediği kadar domain + host...
bunlar fso ile cekilmiş ama calısmıyorlar...
not : calıstıran olursa (ki imkansız ) fazla yasatmam zaten :D

Azadi_DersiM' Alıntı:
bu calısıyorsa calıstırana ömrünün sonuna kadar istediği kadar domain + host...
bunlar fso ile cekilmiş ama calısmıyorlar...
not : calıstıran olursa (ki imkansız ) fazla yasatmam zaten :D

calisiyor...

her yeri full çalışıyor arkadaşım FSO felan değil

selam arkadaşlar bu scripti yukledim ve kurdum ama bazı hatalar veriyor çözemedim admin bölümün"den login olamıyorum scripti kuran yada anlayan varmı yardımcı olursanız sevinirim reklam gibi olmasın lideriz.org/12 bu şekilde girilior ama bazi hatalar veriyor anlamadım. yada bu tip bir script var ise veren olursa sevinirim çok lazım

arkadaşlar eyerki bundan anlamayan var ise elinde bu tip bir scripti olan varsa paylaşırsa sevinirim karşıgında boxedart php nuke template ler vere bilirim sitelerinde ücretli yada 3 adet flash temp vere bilirim full olarak yada 1 site ister onu istedigi şekilde editler logosuna kadar yaparım karşılıgında şu tipde bir scripti olacak full olarak yapımında yardımcı olacak arkadaşlar varsa cevap yazarsa sevinirim...

ahaha SCP full değil cünkü dün 59100.org'a itiraf bölümü ekledim. eğer onun içinde forum güvenlik yamaları + itiraf bölümü varsa tarafımdan kodlanmıştır :) o gercektir ahaha Komik insanlar

arkadaslar bozuk scriple ugrasmayın sitedeki 80630 lardan yapılmıs sadece ana sayfasını calınmıs 59100 den arkadasında dedıgın gıbı alakası yok 59100 le sızde 80630 lardan kendınız duzenleyıp yapın kolay .. ama sunu da soyleyeyım onların da 80630 la alakası yok guvenlık acıkları felan var ve bazı hataları admın panelınde de eksıklıkler var.. ama eger bıraz kurcalarsanız halledersınız....

59100 u yapan arkadas ıı calısmıs tebrikler guzel olmus bende benzer bı tane yapmıstım acıkları oldugu ıcın sıldım.. ama arkadas acıkları kapamıs sanırım.. yardımcı olursa sevınırım..

sızlere kolay gelsın..

süpersin kardeş eline sağlık...

her yeri full çalışıyor sorun morun yok..........

Geri