Chap
New member
- Reaction score
- 0
50 metre mesafeden, camdan cama direkt görüş mesafesi mevcut, arada engel (ağaç, v.s.) olmayan iki noktadan birinde (yani kuzenimde) Airties RT211 modem var.. Ben 4 mbp/s internet hızını en stabil ve en verimli birşekilde kullanmak istiyorum.. Bunun için ne tür bir wireless cihaz benim işimi görür ? Bilgi istiyorum sizlerden.. Bilgisayarım masaüstü ve cam kenarında..
Bu arada :
Aynı modemden deneme yaptık, yan apartmandan birinin laptopuyla denedik, markası packard bell.. 2 diş çekti. pozisyon benimkiyle aynı, yani yine camdan cama, direkt görüş açısı, engel yok, sadece 50 metre yerine hedef noktaya 45 metre uzakta.. 11 mbp/s dolaylarında değişken bir link kurduk.. (bilgilendirici olur diye yazdım bu denemeyi sizlere..)
Bu arada :
Aynı modemden deneme yaptık, yan apartmandan birinin laptopuyla denedik, markası packard bell.. 2 diş çekti. pozisyon benimkiyle aynı, yani yine camdan cama, direkt görüş açısı, engel yok, sadece 50 metre yerine hedef noktaya 45 metre uzakta.. 11 mbp/s dolaylarında değişken bir link kurduk.. (bilgilendirici olur diye yazdım bu denemeyi sizlere..)