50 Metreden Wireless Ağ Kurulumu..

Chap

New member
Reaction score
0
50 metre mesafeden, camdan cama direkt görüş mesafesi mevcut, arada engel (ağaç, v.s.) olmayan iki noktadan birinde (yani kuzenimde) Airties RT211 modem var.. Ben 4 mbp/s internet hızını en stabil ve en verimli birşekilde kullanmak istiyorum.. Bunun için ne tür bir wireless cihaz benim işimi görür ? Bilgi istiyorum sizlerden.. Bilgisayarım masaüstü ve cam kenarında..

Bu arada :

Aynı modemden deneme yaptık, yan apartmandan birinin laptopuyla denedik, markası packard bell.. 2 diş çekti. pozisyon benimkiyle aynı, yani yine camdan cama, direkt görüş açısı, engel yok, sadece 50 metre yerine hedef noktaya 45 metre uzakta.. 11 mbp/s dolaylarında değişken bir link kurduk.. (bilgilendirici olur diye yazdım bu denemeyi sizlere..)

D-LINK Ant24-1201 12 Dbı directional outdoor gibi bir antenle
bu işi kolayca yapabilirsin tabi sen yinede araştır.

modemi koblosuz ayarlardan kanal 1e al birde mixed yazan bi ayar var onuda yalnızca g yi seç daha iyi verim alırsın

kardeş linksys bir kablosuz adaptor cıkartmış iki küçük anteni var fiyatı 130 ytl civarı 45 değil 500 metreden cekiyo valla

arkadasin dedigi gibi D-LINK Ant24-1201 12 Dbı directional outdoor u ikiniz de alin olay 100% kalite olur

içersi veya dışarsı için directional anten almanı tavsiye ederim:goz:

Geri