3.uydu sorunu

S!yaĦ

Banned
Reaction score
0
durumu şöyle açıklamaya çalışayım:merkezi sisteme bağlı turksat ve hotbird uydusu var.birde balkonumda faal olmayan w3 e çevirdiğim uydum var.bunları izlemek için progdvb ye turksatla hotbird ü.altdvb yede w3 ü tanıtsam herhangi bir problem çıkarırmı?yani antenin birini takıp w3 ü,diğerini takıp turksatı izlemeyi planlıyorum.yada daha pratik bir çözümü varmı?(diseq e w3 ü takamam yönetim izin vermiyo)

kardeşim sana gelen komple yani apartmandan gelen uydu kablosuna bir çevirici al ve o çeviriciye kendi w3 ten gelen kabloyuda tak ve çeviriciden tek kablo (hat) olarak bilgisayarına tak ss2 den de 3. uydu olarak w3 ü göster olması gerek ama daha fazla bilgisi olan varsa cevaplasın please ama bu yöntemi dene derim ben...;)

sağol kardeşim ben bunu mahalledeki uyducuya sorduğumda ikinci diseq i koyamazsın demişti dallama.şimdi sende öyle deyince başka bi elektronikçiye sordum olur diyo

dostum yada kendi balkonuna pencerene bi yerlere tak w3 u apartman hattıyla alakasız olsun ama o zaman diger ikisini izleyemesin benimkisi biraz mantıksız oldu :D:D neyse

mantoman' Alıntı:
dostum yada kendi balkonuna pencerene bi yerlere tak w3 u apartman hattıyla alakasız olsun ama o zaman diger ikisini izleyemesin benimkisi biraz mantıksız oldu :D:D neyse
bencede:p
hem nightmare kardeşim sağolsun biz problemi çözdük:goz:

Nightmare_23' Alıntı:
kardeşim sana gelen komple yani apartmandan gelen uydu kablosuna bir çevirici al ve o çeviriciye kendi w3 ten gelen kabloyuda tak ve çeviriciden tek kablo (hat) olarak bilgisayarına tak ss2 den de 3. uydu olarak w3 ü göster olması gerek ama daha fazla bilgisi olan varsa cevaplasın please ama bu yöntemi dene derim ben...;)[/QUO

Dogru bırader.cozum budur.w3 kablosu ıle ana merkezden gelen kabloya diseq tak ordan da ss2 ye taktınmı olur.ızlersın pasalar gıbı.ama prog dvb ve aly dvb de uydu eklemeleri yaparken kafayı yıyebılırsın bır muddet. ama olur yanı bıraz ugrastıktan sonra.baska bır baglantı alternatıfı yok.bu cozume odaklan sen.

Geri