24 Kasım Öğretmen Günü Kutlu Olsun

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler günü kutlu olsun...İyi ki varsınız..

Tabii feryall , Daywalkerr üstat ve sonsuzluğa sizlerin de :D:D:D

çok teşekürler öğretmenlik hayatımın ilk öğretmenler gününü yaşıyorum ve çok mutluyum şu anda ağlayabilirim:(...benim gibi tüm öğretmenlerimizin bu mutlu günü kutlu olsun....

bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun :D
ben geçen ay yanlışlıkla lisedeki mat hocamı aradım :saskin
öğretmenler gününü kutlamak için ne dion olm sen dedi :D
öğretmenlerimizden angel_ina var bide geleceğin örtmeni ben varım
angel_inayla ünidaşım hatta meslektaşım bizide ekle bari :melek

Öğretmen olacağım diye söylemiyorum; ama gerçekten de öğretmenler dünyanın en fedakâr insanlarıdır. :D
İşini hakkıyla yapan tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun..

atalise2_kortak_kortak_ilker_2007.gif

atalise2_afis_damla1.jpg

atalise2_24_kasim_kortak1.gif

Tüm Ögretmenlerimizin Ögretmenler Günü Kutlu Olsun...

Herşey olabilirsiz bir cumhurbaşkanı bir futboLcu veya bir müzisyen..Ama şunu unutmayın ki bir ögretmen olamazsınız..Ögretmen deyip gecmeyin o bir ana belkide baba..O sizi iLkokuL'a basladıgınız zaman şevkatli kollarını size acan bir birey..Ögretmensiz Toplum CahiL kaLmıs topLumdur..Bunu unutmayalım ve ögretmenLerimize deger vereLim...

ÖgretmenLer Gününüz KutLu oLsun ÖğretmenLerim...

tüm öğretmenLerimizin
öğretmenLer günü kutLu oLsun...

Tüm Öğretmen Arkadaşlarımızın Öğretmenler Günü Kutlu Olsun...

başta bildiğim öğretmenler forumda; feryall ve yucca nın öğretmenler gününü kutlarım

ve diğer öğretmenlerimin ve tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun

Eğitim-Öğretim hayatım boyunca sadece 1, taş çatlasa 2 öğretmenimin öğretmenler gününü kutlarım.
Çünkü bu "kutsal" görevi hakkıyla yapan ve "öğretmen" sıfatını gerçekten hakeden çok az öğretmen var.
Bu nedenle genelleme yapmadan, sadece bu günü gerçekten hak etmiş öğretmenleri kutluyorum.

Gerçek öğretmenlere saygılar.

Eğitim-Öğretim hayatım boyunca sadece 1, taş çatlasa 2 öğretmenimin öğretmenler gününü kutlarım.
Çünkü bu "kutsal" görevi hakkıyla yapan ve "öğretmen" sıfatını gerçekten hakeden çok az öğretmen var.
Bu nedenle genelleme yapmadan, sadece bu günü gerçekten hak etmiş öğretmenleri kutluyorum.

Gerçek öğretmenlere saygılar.

Elbette sana katılıyorum ama bir de şöyle düşünmek lazım acaba bizler de gercek öğrenciler olabldik mi ?? kutlamayı hakettik mi diye? Öğretmenlik farklı bir şey haketmek sacma bi bakış açısı olur herkes bir şeyler öğretir ama herkes öğretmen olamaz:goz:

Tüm ögretmenLerimizin ögretmenLer günü kutLu oLsun..

Geri