2009/2010 Galatasaray Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Servet Çetin Marsilya yolcusu

Fransız kulübünün avukatı Julien Fournier dün tecrübeli savunmacı için Florya´ya geldi. Bonservis bedelindeki pürüzün çözülmesi durumunda Galatasaray´ın milli oyuncusunu satacağı öğrenild

18_258531_16FAN8COKBUYUK1-C-B42333.jpg

Büyük problem yaşadığı savunmasına henüz takviye yapmayan Galatasaray, bu bölgenin en önemli ismi Servet Çetin’i de gözden çıkarmak üzere... Marsilya uzun süredir takip ettiği milli oyuncu için dün İstanbul’a avukatını gönderdi. Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelen Julien Fournier, Sarı-Kırmızılı yöneticilerle kıran kırana bir pazarlığa girişti. Fransız ekibi ilk etapta tecrübeli savunma oyuncusu için 5 milyon Euro önerdi, Galatasaray ise 7.5 milyon Euro istedi. Tarafların yaşanan sıkı pazarlık sonrası bir orta yol bulmaya çalıştığı öğrenildi.

Gerets gitti ama...
Sarı-Kırmızılılar’ın 6-6.5 milyon Euro civarındaki bir ücret karşılığında Servet Çetin’i Marsilya’ya vereceği kaydedildi. Eric Gerets döneminde gündeme gelen Servet’in peşini, Fransızlar, Belçikalı hocanın gidişine rağmen bırakmadı. Ancak yönetimin birkaç gün önce, “Hiçbir oyuncuyu Avrupa’ya satmayacağız” açıklamasına rağmen Servet’in gidişine izin vermeye hazır olması şaşkınlık yarattı. Halihazırda iki stoper arayan Cim Bom Servet’in ayrılmasıyla, defansa bir oyuncu daha transfer etmek zorunda kalacak.

Kaynak:Fanatik

Tugayla berabaer istanbula tatili geldiği doğruymuş ama rijkaard onay vermemiş diye duydum bende haberlerde...

tek başlık var arkadaşım :D

umarım bu transfer olmaz... Hiç iyi oynadığı bi maçını izleyemedim daha...Küçük takımlarda iyi oynayabilir ama büyük takımların golcüsü değil...

Servet gidiyor, 'servet' geliyor

Avrupa'dan bir çok defans oyuncusuyla görüşmelerini sürdüren Galatasaray, sürpriz bir kararla en önemli isimlerinden birini satıyor. Meira'yı sezon ortasında 6.5 milyon euroya Zenit'e satan Sarı kırmızılılar, bu kez de Servet'i Marsilya'ya 8 milyon euro karşılığında vermeye hazırlanıyor. Fransız kulübünün 8 milyon Euro bonservis bedeli teklifi karşısında daha önce düşünmek için süre isteyen sarı - kırmızılıların, teknik direktör Frank Rijkaard'ın da onayını aldıktan sonra teklifi kabul etti.

Hollandalı teknik adamın futbol şubesi yöneticilerine ''Servet çok kaliteli bir isim ama söz konusu Galatasaray'ın menfatleri ise ve 8 milyon euro'luk ciddi bir rakam konuşuluyorsa Servet'i verebilirsiniz. Benim böyle bir kaliteli ismin yokluğunda B planım hazır bir iki takviye ile bu boşluğu dolduruz''ifadelerini kullandığı belirtildi.

Sarı kırımızılı yöneticilerin önümüzdeki günlerde Fransız yetkililer ile bir kez daha masaya oturacağı ve Servet transferinin Cuma gününe kadar netlik kazanacağı bildirildi. Futbol şubesi yöneticelilerin Servet'in Marsilya transfer olması halinde defansa biri yabancı biri yerli olmak üzere iki takviye yapacağı, bu oyunculardan birinin Ankaraspor'un stoperi Ediz olduğu ifade edildi.

açıkçası Servet'i hiç sevmem ama değerini bu sene yaşadığımız stoper yokLuğunda hissettim..
8 M € çok iyi para,bence satıLmaLı,yeri doLmayacak biri değiL,dikkatLi transfer yapıLırsa..
meseLa sözü geçen Henrique Servet'ten daha ii bi defanstır..

(Servet satıLırsa)iki stoperin dışarıya transferiyLe topLamda 14.5 miLyonLuk bir kar yapmak güzeL.
Yeri daha iyi bir kaLiteyLe doLduruLucaksa hemen gönderiLsin.

Ben satılması taraftarıyım, hem kendi kariyeri hem de Galatasaray'ın daha iyi oyuncular alması için...

8 milyon veriliyorsa satılmalı... Bir defans oyuncusu için iyi bi fiyat...

Çoğu Zaman Bende Servete Kızıyorum Ama SatıLması Taraftarı DeğiLim Şu Aşamada...

Bu Sezon Servetin SakatLığından Sonra Defansta Başımız Çok Ağrıdı, Tekrarının Yaşanmasına TahammüLümüz Yok...

Aslan, Sezer’in peşinde!!!

Cim Bom´un yerli oyuncu transferindeki son adayı; Manisaspor´un forveti Sezer Öztürk.

18_258449_sezerozturk_423.jpg

Alacakları ödenmediği için Futbol Federasyonu’na başvurması beklenen genç yeteneğin menajerleri ile Sarı-Kırmızılı kulübün yetkilileri yarın bir araya gelerek transferi netliğe kavuşturacak. Galatasaray Yönetimi, Manisa’nın kalecisi Ufuk için de girişimlerini sürdürüyor.

Fanatik

O para servet için cok fazLa!!

Ben OLsam Hemen Satarım..
Yeri DoLduruLamicak Bir Oyuncu DeğiL..
Barçadaki Genç StoperLerden 1 Tanesi ALınırsa Servetin YokLuğu Aranmaz.. ..

Karan'ı şaşırtan teklif

news_manset_resim_qq_UmitKaran004.jpg

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Michael Skibbe'yi takımın başına getiren Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'un sarı kırmızılı ekibin golcü ismi Ümit Karan için resmi teklifte bulunduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Ümit Karan şaşkınlığını gizleyemedi. Golcü oyuncu, sarı kırmızılı ekipteyken kendisini oynatmayan Alman hocanın böyle bir teklifte bulunacağını düşünmediğini de ifade etti.

Ligtv

Galatasarayda forma sansı bulamıyo gidebilir aslında kendisi içinde gs içinde iyi olur....

açıkçası Servet'i hiç sevmem ama değerini bu sene yaşadığımız stoper yokLuğunda hissettim..
8 M € çok iyi para,bence satıLmaLı,yeri doLmayacak biri değiL,dikkatLi transfer yapıLırsa..
meseLa sözü geçen Henrique Servet'ten daha ii bi defanstır..

Evet aynen :)

Geri