2009/2010 Galatasaray Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
G.Saray'da Halil-Lincoln takası gündemde

G.Saray'da Halil-Lincoln takası gündemde
8185961.jpg

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Rijkaard bu akşam İstanbul'a dönüyor.

Sarı kırmızılı kulüple sözleşme imzaladıktan sonra ülkesine dönen Hollandalı teknik adam, yardımcılığını yapacak Johan Neeskens ve kondisyoneri ile birlikte bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek. İki gündür Amsterdam'da sarı kırmızılı yönetici Haldun üstünel ve yardımcılarıyla birlikte transfer planlarını oluşturan Rijkaard bu kez İstanbul'da kalacağı evi belirleyecek ve takımının Almanya'da yapacağı hazırlık kamp planına son şeklini verecek.

Bu arada Frank Rijkaard ile transferde izleyeceklerini yol haritasını belirleyen yönetici Haldun Üstünel ise Amsterdam'dan Almanya'ya geçti. Haldun Üstünel'in öncelikle Lincoln - Halil Altıntop takasını gerçekleştirmek için Shalke kulübü ve futbolcu menacerleri ile masaya oturacağı öğrenildi. Üstünel'in, Halil'i Galatasaray gelmek için büyük oranda ikna ettiği ancak Lincoln'ün Shalke'ye dönmesi için pazarlıkların sürdüğü ileri sürüldü.

KAYNAK

Şok Şok Şok !!!! DECO G.Saray`da !!!!!!

Başkan Adnan Polat'ı telefonla arayan yönetici Haldun Üstünel, "Başkanım Deco tamam" dedi.

deco_cze.jpg

G.Saray, takımın istikrarsız ismi Lincoln'ün yerine süper bir yıldız getiriyor. Sarı-kırmızılı ekip, Chelsea'nin süper starı Deco ile büyük oranda anlaştı. İşte olayın perde arkası: Önceki gece GSYİAD tarafından Kalamış Tesisleri'nde düzenlenen "Şampiyonların Gecesi"nde G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın cep telefonu çaldı. Arayan yönetici Haldun Üstünel'di.
Geceye katılması beklenen Üstünel, Rijkaard'dan gelen bir haber üzerine soluğu Murat Yalçındağ ile birlikte Amsterdam'da almıştı.

Üstünel, Rijkaard'ın Barcelona'dan öğrencisi olan Deco ile yaptığı görüşmenin son derece sıcak geçtiğini ve yıldız futbolcuyu büyük oranda ikna ettiği başkan Polat'a söylüyordu. Bu müjdeli haber Polat'ı çok heyecanlandırdı. Çünkü dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri olan Deco'nun transferi bitmek üzereydi. Chelsea'de forma giyen Deco'nun gelmesi halinde Lincoln ile yollar ayrılacak. Hatta Başkan Polat'ın çevresine "Üçüne beşine bakmadan Lincoln'ü vereceğim" dediği belirtildi.

FotomaÇ

Heyt ße :durdurun

Alla Alla adam bugun gönlüm interde dedi ama bizim takıma gelmiş :D:D:D:D:

işallah olur ve kendini bişey sanan lincolnde giderde bizde kurtuluruz tek istediğim bu

gerçi haldun üstünel olduktan sonra kim gelse süpriz olmaz artık .. büyüksün haldun baba.....

Deco'dan kötü haber

deco-1244793168.jpg

Galatasarayımız'ın başına geçen Rijkaard'ın takımda görmek istediği Deco, Chelsea'den ayrılacağını ancak gönlünün İnter'de olduğunu söyledi.

Chelsea'de mutlu olmadığını ve kendini iyi hissetmediğini dile getiren Portekizli oyuncu yeni bir kulüp aradığını belirtti. Deco, "Chesea'de kalmak istemiyorum. Mutlu değilim ve kendimi daha iyi hissedeceğim bir kulüp arıyorum. Portekizli hoca José Mourinho ile buluşabilirim. İnter de beni istiyorsa bu benim için çok iyi olur" diye konuştu.

Kaynak: DHA

bunLarın hepsi göstermeLik isimLer..ÖyLe biri geLicekki herkez'in ağzı açık kaLıcak ben size bunun garantisini veriyorum ;)

Tangocu Saviola G.Saray'a doğru

Real Madrid'in Arjantinli oyuncusu Saviola, sürpriz bir şekilde eski hocası Frank Rijkaard'ı arayarak "İsterseniz size gelebilirim" dedi.

saviola2vm3.jpg

Saviola sürprizi

Real Madrid'li yıldız, Rijkaard'a "Size gelebilirim" deyince düğmeye basıldı.

Girişimlere başlandı
Milan Baros'un yanına yeni sezon için kaliteli bir golcü arayan ve alternatifli bir liste oluşturan Cimbom, Javier Saviola'yı da gündemine aldı. Real Madrid'de forma şansı bulamayan yıldız oyuncunun, eski hocası Frank Rijkaard'ı arayarak, "İsterseniz size gelebilirim" dediği öğrenildi. Yönetimin, Arjantinli golcü için
girişimlere başladığı ifade edildi.

Real müşteri arıyor
Kaka ve Ronaldo'yu kadrosuna katan İspanyol ekibi, 2011'e kadar sözleşmesi olan ve yılda 5 milyon euro alan tangocuyu elden çıkarmak istiyor. Sarı-kırmızılıların, bu tansferi bonservis bedeli ödemeden ya da az bir maliyetle bitirebileceği belirtildi. Haldun Üstünel'in pazartesi İspanya'ya gidip Real'le pazarlığa oturacağı öğrenildi.
Savaş ÇORLU / Fotomaç

Yeni hedef Piquionne!

piquionne.jpg

Galatasarayımızın, transferde Standart Liege'de oynayan Dieumerci Mbokani'yi alamaması üzerine Lyon'un golcüsü Piquionne'a yöneldiği iddia edildi.

Gelecek sezon için Milan Baros ve Shabani Nonda ikilisinin yanına bir yabancı golcü daha almak isteyen G.Saray, listeye Olympique Lyon'un forveti Frèdèric Piquionne'u da aldı.. Rijkaard'ın gözdesi Dieumerci Mbokani'yi kulübü Standard Liege'in satmaması üzerine Hollandalı hocanın önerdiği diğer isimlere yönelen sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz transfer dönemlerinde ismi Beşiktaş'la da anılan Piquionne'a yöneldi.

Teknik direktör Rijkaard'ın kanat için Giovani Dos Santos'u ikna etmesinin ardından Tottenham ile pazarlıklar başlayan G.Saray yönetimi, forvet hattını güçlendirmek amacıyla 31 yaşındaki oyuncu için Fransız ekibiyle temas kuracak.

Kaynak: Vatan

мυѕтαƒαƒв;4382039' Alıntı:
SivasLı Dai YaLvarıyorum $u Fotomaç Fanatik HaßerLeri koyma Ya ... :hhmanD

İşimizi yapıyoruz mustafa :D :durdurun

Galatasaray, Erdal çelik Için Kolları Sıvadı

Transfer çalışmalarını sürüdren Galatasaray, Bayer Leverkusen'in genç yeteneği Erdal Çelik için harekete geçti.

Bayer Leverkusen takımının alt yapısından yetişen 1.88 cm boyunda ve 21 yaşındaki stoper oyuncusu Erdal Çelik, U19 Bayer Leverkusen takımı ile Almanya şampiyonu olan kadroda da yer aldı. Başarılı futbolu ile göz dolduran genç yetenek Bayer Leverkusen dışında bir yılda Aachen formasını giydi.

Defans, stoper ve ön libero pozisyonunda görev yapan Erdal Çelik, her iki ayağınıda kullanabiliyor. Kafa hakimiyeti iyi, geriden hücuma katkısı ve oyunu yönlendirmesiyle dikkat çekiyor.

Bu yıl kulübü ile olan sözleşmesi sona eren Erdal Çelik için Bayer Leverkusenli yöneticiler tekrar anlaşma zemini arraken, genç oyuncu Türkiye liginden ve Hollanda ile İtalya liginden gelen teklifleri değerlendiriyor.

Ayrıca; Türkiye'den Gaziantepspor, Eskişehirspor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Ankaraspor Erdal'ı transfer etmek isteyen kulüpler.

(CHA) 2 dakika önce..
G. Saray, Listeye Olympique Lyon'un Forveti Frèdèric Piquionne'u da Aldı..

GELECEK sezon için Milan Baros ve Shabani Nonda ikilisinin yanına bir yabancı golcü daha almak isteyen G.Saray, listeye Olympique Lyon�un forveti Frèdèric Piquionne�u da aldı.. Rijkaard�ın gözdesi Dieumerci Mbokani�yi kulübü Standard Liege�in satmaması üzerine Hollandalı hocanın önerdiği diğer isimlere yönelen sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz transfer dönemlerinde ismi Beşiktaş�la da anılan Piquionne�a yöneldi.

TEKNİK direktör Rijkaard�ın kanat için Giovani Dos Santos�u ikna etmesinin ardından Tottenham ile pazarlıklar başlayan G.Saray yönetimi, forvet hattını güçlendirmek amacıyla 31 yaşındaki oyuncu için Fransız ekibiyle temas kuracak.
DHA

kone kimmiş?elde kalan kıytıtık topçularını her zamanki gibi türk kuluplere kakalamaya çalışıyorlar.
umarım GS bir hata yapıp da bu teklifi kabul etmez.

bunLarın hepsi göstermeLik isimLer..ÖyLe biri geLicekki herkez'in ağzı açık kaLıcak ben size bunun garantisini veriyorum ;)

Aynen Kanky...ßayılıyorum şu Haldun Üstünel'in transfer Stratejisine..Milan ßaros ve KeweLL gibi Kaliteli oyuncuları kazandıran ßirinden ßu saatten sonra ikinci sınıf statüde gözüken bi oyuncu aLmayı bekleyemeyiz Kralını getiricek yine Galatasarayımıza..yine Coşturucaz Atatürk Hava Limanını..Daha Sonrada Sami Yeni =)

Geri