2009/2010 Fenerbahçe Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

Sağlam karakterli bir oyuncu değil.Mücadelesiyle alkış toplayabilir ama maç içinde yaptığı pislikleri biliyoruz..Christian fazlasıyla doldurur o bölgeyi..

Ne Quaresma sından bahsediyorsunuz ya!
Santos SoL acık zaten Quaresma gLirse Santos yedek mi bekLicek!
MiLLet kafasından transfer yapıyor!
Bence fener transferi kapattı kimseyi aLıcamızı sanmıyorum.
ALırsakta stoper aLırız.Baska mevkiden bir oyuncu transferine inanmayın!

haklısın katılıyorum sana hell ama Quaresma en iyi sagda oynuyo solda okadar verimli degil.. sagda bizde oynayacak 3 kisi var abdulkadiride sayarsan 4 daum niye orda oynatıyosa anlamıs degilim... ama bırak forveti orta sahayı stopere adam alınması lazım koca maraton 3 stoperle gidermi edu malum ne zaman gelcek. gelsede ne zaman kendine gelcek...

Fenerbahçe bu adamı A-L-A-M-AZ.Bu kadarda net konuşuyorum.Uğruna site açılan Bjk taraftarının deli gibi istediği adamı aziz yıldırım topuz olayından sonra almaya cesaret edemez ki zaten kolpa haberdir.

bence cesaret konusunda bidaha düşün.Eğer quarezma isterse aziz yıldırım hemen alır.Yeterki quarezma istesin

bence cesaret konusunda bidaha düşün.Eğer quarezma isterse aziz yıldırım hemen alır.Yeterki quarezma istesin

Bu cesaret olayınıda ben anlamadım.Neye dayanarak böyle bir laf çıktı karşımızda İsrail'mi var?

Transfer haberlerinde böyle yorumlar çok gereksiz.Adam beşiktaşa gitmek isterse oraya gider Fenerbahçeye gitmek isterse Fenerbahçeye gelir parayı çok seviyorsa parayı çok verene gider.Ayrıca Fenerbahçede bu futbolcuyu alacak kontenjanda yok zatende gerek yok.

Beşiktaş alırsa şimdiden hayırlı olsun.Umarız faydalı bi transfer olur.:goz::goz:

Fenerbahçe'nin Gözünü Diktiği G.Saray'lı

15294_501.jpg

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Semih Şentürk ve Daniel Guiza'nın yanına bir golcü daha istedi.

Alman çalıştırıcı, yöneticilerle yaptığı görüşmede takıma bir forvet alınmasını istedi. Semih'in sakatlığı, Guiza'nın hazır olmaması nedeniyle Boluspor maçında Deivid'i forvete oynatmak zorunda kaldığına dikkat çeken Alman çalıştırıcı, "Bu görüntü ligde de başımıza gelebilir. Bunun için de takımda sadece Semih ve Guiza'nın olması yeterli değil. Bir forvet daha almalıyız. Aksi taktirde büyük sıkıntı yaşarız" diye konuştu. Daum bu isteği sonrasında öncelikle Bayern Münih'ten Deniz Yılmaz'ın transfer edilmesini istedi. Dana önceden de transfer listesinde bulunan genç yıldıza Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de sıcak bakıyor. Ancak ilk etap görüşmelerinde Deniz, Türkiye'ye şimdilik gelmeye sıcak bakmadığını belirtince transferden vagzeçilmişti. Bu hafta içerisinde genç oyuncu ile bir kez daha temasa geçilecek.

-NECATİ'YE MAÇ BAŞINA PARA-
Yönetimin teklif götürmeyi düşündüğü bir diğer isim ise Halil Altıntop. Ancak bu oyuncuyla daha önce yapılan görüşmelerde sonuç alınamamıştı. Bunun için de yöneticilerin Halil konusunda fazla bir umudu yok. Buna rağmen son bir teklifte daha bulunulacak. Fenerbahçe'de forvet için gündeme gelen sürpriz isim ise Necati Ateş. Menajerlerin önerdiği bu oyuncuya bazı yöneticiler sıcak bakıyor. Tecrübeli futbolcuyla maç başına para karşılığında anlaşma sağlanabileceği fikrinde birleşen yöneticiler, "Böylece fazla bir masrafa da gerek olmaz" görüşünü savundular.

Kaynak: Mynet

:gulumseCocuk: :gulumseCocuk:

Bu Sezon duyduğum en komik haberdi . . .

Semihi sakat oynatın bundan daha iyi bence.Gerçekten çok komik bi haber:D:D:D

açıkçası necatinin durumunu bir spor programına bağlandıktan sonra öğrenmiştim ve üç kulvarda mücadele edicek takımımız için iyi bir yedek olur düşüncesindeyim
sonuçta bir ikinci li kulübünde oynamaktansa makul bir ücretle kulube güçlendirilebilir
gerçek olduğunu düşünmüyorum haberin ama gerçek olmasını isterdim...

açıkçası necatinin durumunu bir spor programına bağlandıktan sonra öğrenmiştim ve üç kulvarda mücadele edicek takımımız için iyi bir yedek olur düşüncesindeyim
sonuçta bir ikinci li kulübünde oynamaktansa makul bir ücretle kulube güçlendirilebilir
gerçek olduğunu düşünmüyorum haberin ama gerçek olmasını isterdim...

Forvete gere yok. . .

ELimizde Forvet mevkisinde oynayabiLcek oyuncu cok fazLa. . .

Güiza Semih war diye düşünmeyin sadece.

Yeri GeLdiğinde forvette oynayabiLe ALex- Kazım gibi iki tane oyuncun war.

Necati oynayacağına sakaryadan aLdıgımız Genc Furkan oynasın daha.
Necati nedir ya?
Sacma saLak haber yapıyorLar. . .

Fener'den müthiş operasyon

Ali Yıldırım'ın bizzat ilgilendiği operasyon tüm hızıyla sürüyor.

1) SHEVA

Ali Yıldırım’ın bizzat ilgilendiği operasyon tüm hızıyla sürüyor. Süper yıldız için haftalık 50 bin pound gözden çıkarıldıShevchenko önümüzdeki sezon Fenerbahçe formasını giyecek mi?.. Şu anda bu konuda kimse yüzde 100 garanti veremez ama ortada bir gerçek var ki; o da Sarı-Lacivertli yönetim, süper yıldızı almak için elinden geleni yapıyor. Ali Yıldırım’ın yönettiği operasyonda durum şu: Sheva, Chelsea’de haftalık 130 bin pound kazanıyor. Fenerbahçe, İngiliz ekibine, bu rakamın 50 binini karşılama teklifini yaptı. Chelsea’de kadroya girme şansı çok düşük olan Shevchenko da iki kulüp arasındaki görüşmelerin noktalanmasını bekliyor. Sonuç olarak; Fenerbahçe ile Chelsea anlaşırsa, Shevchenko Kadıköy’e geliyor.

2) TUNCAY

Şanlı’yı yuvaya döndürmeye çalışan yönetimin bu hedefe ulaşması halinde Roberto Carlos’u takımdan göndereceği öğrenildi

Middlesbrough’dan ayrılması kesinleşen Tuncay’ı 1 yıllığına kiralamak isteyen Fenerbahçe’nin bu transferi gerçekleştirmesi halinde sol kanatta yıldız bolluğu yaşanacak. Daum sol tarafı Santos-Tuncay ikilisinden oluşturmak istiyor. İşte bu durumda da Carlos’a yol görünecek. Sezon başında ayrılık sinyalleri veren Sambacı, Tuncay’ın gelmesi halinde gözden çıkarılacak, böylece yabancı kontenjanı da rahatlayacak. Fener, Edu’nun yerine de yabancı stoper alacak. Eğer plan tıkır tıkır işlerse, savunmada da artık hiçbir problem kalmayacak.

Fanatik​

Luisao Fenerbahçe'ye Doğru!!!

Fenerbahçe Luisao'nun Peşinde!!!

Sarı lacivertli ekibin, Brezilyalı stoperle yakından ilgilendiği iddia edildi.

24188_news.jpg

Bu yaz Benfica'dan ayrılması beklenen Luisao'yla, uzun süredir Fiorentina ilgileniyordu.

Jornel de Noticias'ın iddiasına göre ise, Floransa ekibinin Benfica'yla anlaşamamasının üzerine, şimdi de Fenerbahçe, başarılı savunma oyuncusunun peşine düştü.

Transfer şart

Fenerbahçe'nin, Edu'nun sakatlığı nedeniyle, sözleşmesinin fesh edilmesi ve Lugano'dan gelen olumsuz haber nedeniyle, savunmasına takviye yapmasına kesin gözüyle bakılıyordu.

Kendisine 10 milyon avro bonservis bedeli biçilen futbolcu, şu ana kadar kulübüyle de yeni sözleşme imzalamaya yanaşmadı.

Kafası karışık

GLOBOSPORTE'ye konuşan Brezilyalı futbolcu, "Henüz durumumda bir netlik yok. Bende kararımı vermiş değilim. Ancak, Benfica yönetimiyle aram çok iyi" diye konuştu.

Luisao, Benfica'nın önemli parçalarından bir tanesi olsa da, iyi bir teklif karşısında Portekiz ekibinin, bu futbolcuyu satmaya yanaşacağı tahmin ediliyor.

logo_hp.png

Mudingayi Fenerbahçe'ye Doğru!!!

Bologna'da forma giyen ön libero Gaby Mudingayi, Fenerbahçe'nin gündeminde. Kongo asıllı Belçikalı oyuncunun menajeri, sarı-lacivertlilerin ilgisini doğruladı.

37512_news.jpg

Fenerbahçe bir orta saha oyuncusu daha almaya hazırlanıyor. Daha önce birkaç kez Belçika Milli Takımı'na da çağrılan 27 yaşındaki savunma ağırlıklı orta saha oyuncusu Gaby Mudingayi, Kanarya'nın gündemine girdi.

2008-2009 sezonundan bu yana İtalya'nın Bologna takımında forma giyen Mudingayi'nin menajeri Massimo Lattuca, TuttoNapoli.net'e yaptığı açıklamada, "Napoli oyuncunuzla ilgileniyor mu?" sorusunu, "Bu haberler doğru değil. Napoli'den kimseyle görüşmedim. Şu âna kadar tek teklif Türk takımı Fenerbahçe'den geldi" şeklinde yanıtladı.

Palermo'nun da gündeminde olduğu ifade edilen Mudingayi'ye 6 milyon avro bonservis bedeli biçiliyor. Mudingayi 2005-2008 yılları arasında Lazio, 2004-2005 sezonunda Torino, 2000-2003 yılları arasındaysa Gent takımında forma giymişti.

logo_hp.png

neden hala lugano olayında oyalanıyorlar bilmiyorum defans mevkii en çok uyum sorunu olan yerdir hazırda hem performansı iyi olan hemde uyum sorunu olmıyacak lugano varken neden yeni macera arnıyor....

bizde futboLcu miLLi takımda oynamıyorsa aLmayız..
böyLe bir kuLübüz:D:D:D
şaka bi yana geLirse iyi oLur..

bilgiLer için sağoL kuzen
ayrıca bir stoper kesinLikLe şart

Geri