2009/2010 Fenerbahçe Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

:saskinİki takımdada yabancı kontenjan sorunu yokmu?

nereye alıyolar 6+3 mü yabancı kontenjanı

Sheva GeLir Mi?

ANCELOTTI AÇIKLADI!..

Chelsea Teknik Direktörü Ancelotti, Shevchenko'nun ayrılacağını duyurdu.

İngilizler "F.Bahçe ve Dinamo Kiev talip" diye yazdı..

İngiliz gazetesi The Guardian, Fenerbahçe'nin Chelsea'den ayrılacak Andriy Shevchenko ile ilgilendiğini yazdı.

Milliyet'in haberine göre, Gazeteye konuşan Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Ukraynalı yıldızın takımdan ayrılacağını söylerken, "Şu an için bizimle beraber. Her gün konuşup geleceğiyle ilgili ne yapacağını değerlendiriyoruz. 31 Ağustos'a kadar bekleyeceğiz" ifadesini kullandı. Gazete kulüpten ayrılacak Sheva'ya Fenerbahçe'nin yanı sıra ilk profesyonel olduğu Dinamo Kiev kulübünün de talip olduğunu bildirdi.

2006 yılında Premier Lig ekibi Chelsea'ye transfer olan 32 yaşındaki futbolcu, İngiliz kulübünde iki sezonda 75 karşılaşmada 22 gol kaydetmişti. Geçen sezon eski kulübü Milan'a kiralanan Shevchenko burada etkili olamamış ve 26 maçta sadece iki gol atabilmişti

Kaynak

Bu adamında pili bitti alsakta guizadan bi farkı olmaz heralde

İnş bir saLakLık yapıp aLmazLar :S

hiç gereği yok...

Zaten resmi sitede ilgilenmiyoruz demişlerdi..

Quresma daha iyi..

hiç gereği yok...

Zaten resmi sitede ilgilenmiyoruz demişlerdi..

Quresma daha iyi..

Ne Quaresma sından bahsediyorsunuz ya!
Santos SoL acık zaten Quaresma gLirse Santos yedek mi bekLicek!
MiLLet kafasından transfer yapıyor!
Bence fener transferi kapattı kimseyi aLıcamızı sanmıyorum.
ALırsakta stoper aLırız.Baska mevkiden bir oyuncu transferine inanmayın!

ne bu şiddet bu ceLaL!

Harbi harbi tırsmaya başladım ben bu Hüso dan :hhmanD

Buluşmada da sizi korkuttu mu böyle ünlem işaretleriyle :hhmanD

Zatende takımın şu anki kadrosu çok çok iyi.Yapılan yeni transferlerle iyice güçlendi takım.Lugano ile sözleşme yenilendiyse stopere bile gerek yok.

Harbi harbi tırsmaya başladım ben bu Hüso dan :hhmanD

Buluşmada da sizi korkuttu mu böyle ünlem işaretleriyle :hhmanD

Dai eL aLıskanLığı o ünLemLer .
Koymim diyorum unutuyorum hep =)

Quaresma transferine inananlara şaşıyordum :durdurun.
Bence gereksiz transfer olur.
Zaten hiç gerek yok şuanda.

Sen misin Fener'e gelmeyen

gp_505835.jpg

Sen misin Fener'e gelmeyen

İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından Juventus, Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Poulsen ile yollarını ayırıyor.

Juventus'un eski futbolcusu ve yeni teknik direktörü Ciro Ferrara, yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Christian Poulsen'i, İspanya'da düzenlenen ve Türkiye'den Beşiktaş'ın da katıldığı ''Barış Kupası'' kadrosuna almadı.

İtalyan ekibinin, Poulsen'den kendisine takım bulmasını istediği, ancak tecrübeli futbolcuya talip çıkmamasının sıkıntısını yaşadığı belirtildi. Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği iddia edilen 29 yaşındaki Danimarkalı orta saha oyuncusu, sarı-lacivertlilerin teklifini kabul etmemiş ve futbol hayatını İngiltere'de veya İspanya'da sürdürmek istediğini söylemişti. İtalyan medyasında, Poulsen'e İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham, Tottenham Hotspur ve kısa bir süre önce Birleşik Arap Emirlikleri'nden süper zengin Süleyman el-Fehim'in satın aldığı Portsmouth'un talip olabileceği iddiaları yer aldı.

Kaynak

Takımımız artık transfer yaparken karakterli oyuncu almaya da dikkat ediyor.

Sorunlu futbolcuları en son 4-5 sene önce kadromuza katıyorduk.Poulsen gibi bi oyuncunun gelmemesi de iyi oldu..Bunlara rağmen sorunlu oyuncu almak ayıp falan değil yanlış anlaşılmasın :D

Gerçekleşirse hayırlı olsun Beşiktaş'a

Servetin hala Türkiye'de top koşturduğunu düşünürsek en az 2 maç için alınabilir :goz:

Edu'nun sözleşmesi askıya alınıp,yabancı bi defans alınabilir ya da Güiza satılıp yerine forvet alınabilir

GeLmesini istemiyordum zaten =)

Geri