2009/2010 Fenerbahçe Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

Sona yakLaşıLdı ne demek yaa.. Bu adam senin yıllardır kalecinse memnunsan 3 e 5 e bakmayacaksın anlaşacaksın.. 2 tarafda bu konuda yardımcı olmalı birbirine uzatmanın anlamı yok..

Kesinlikle ama kesinlikle kalmalı....

Kesinlikle ama kesinlikle kalmalı....

Aziz Yıldırım'dan "Topuz" taktiği

xeexxt.jpg

Poulsen'i kadrosuna katmak için her yolu deneyen Fenerbahçe'de, Danimarkalı futbolcunun istememesine rağmen kulübü ile anlaşan Başkan Yıldırım'ın; Juventuslu yöneticilere cazip teklif sunduğu ve bu oyuncunun transferinden gelecek para ile İtalyan ekibinin Gaetano d'Agostino'yu almak için sabırsızlandığı öğrenildi. Yıldırım, Mehmet Topuz olayında olduğu gibi önce kulübü ile anlaşırken, bu yüzden Juventus'un Futbol Direktörü Alessio Secco'nun Poulsen'e, "Ya Fenerbahçe'ye git ya da yedek kulübesinde kalırsın" şeklinde baskı yaptığı ortaya çıktı.

La Repubblica muhabiri Emanuele Gamba, Danimarka'nın Ekstra Bladet gazetesine yaptığı açıklamada "Alessio Secco ile görüştüm, Poulsen'e "Ya Fenerbahçe'ye git ya da ilk 11'de yer alamazsın ve maçları tribünden izlemek zorunda kalırsın" dediğini anlattı. Fenerbahçe, Poulsen için 55 milyon Dkr. (6.5 milyon Euro) fiyat önermiş. Juventus için çok iyi bir fiyat. Bu nedenle Poulsen'in Juventus'tan ayrılması isteniyor. Bana anlatılana göre Hamburg teklifini geri çekmiş. Juventus yönetimi bu konuda kararlı. Geçtiğimiz yıl aynı şeyi Thiago yaşamıştı. Totenham'ın verdiği teklifi kabul etmeyerek gitmeyen Thiago, sadece mecbur kalınca oynatıldı ve sürekli yedek kaldı. Ciro Ferrara'nın kulüpte bir yetkisi yok. Secco daha yetkili ve Secco Poulsen'den kurtulmak istiyor. Çünkü, Fenerbahçe'den gelecek parayla kendisinin favorisi oyuncu Gaetano d'Agostino'yu almak istiyor" dedi.

VOLKAN DEMİREL İÇİN BAŞKAN YILDIRIM BEKLENİYOR

Fenerbahçe ile henüz sözleşme yenilemeyen kaleci Volkan Demirel transferinin, hafta başında bitmesi bekleniyor. Şu ana kadar yapılan görüşmelerde Sarı-Lacivertli yönetim de, milli kaleci de yola birlikte devam etme niyetlerini karşılıklı olarak dile getirmesine rağmen, yıllık ücret ve ödemeler konusunda küçük detayların olduğu, bu nedenle transferin resmiyet kazanmadığı belirtildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın da milli kaleci ile görüştükten sonra imza aşamasına gelineceği öğrenildi.

LUGANO NAZ YAPIYOR

Fenerbahçe ile sözleşmesini yenilemeyen ve önce İtalyan ardından İspanyol kulüplerin gündemine gelen Lugano'nun bu süre içinde tam 4 kez sarı-Lacivertli yönetim ile masaya oturduğu ortaya çıktı. Uruguaylı futbolcu, uzun süreli sözleşmede diretirken, her yıl için de 3.5 milyon euro istediği öğrenildi. Lugano en az 4 yıllık sözleşme yapıp kendisini garantiye almak isterken Sarı-Lacivertli yönetim 2 yıldan fazla sözleşme yapmak istemiyor. Ayrıca, Lugano'nun istediği rakam çok bulunurken, her yıl için 2 milyon 750 bin euro önerildi. Urguaylı futbolcunun sözleşmesinin bitmesini de fırsat bilerek geri adım atmadığı ve bir başka koz olarak da Roberto Carlos, Alex ve Deivid gibi isimlerin aldığı rakamları da emsal gösterdiği sızan haberler arasında yer alıyor...

http://www.milliyet.com.tr/Spor/Son...009&b=Aziz Yildirimdan "Topuz" taktigi&ver=81

tşkrler kardeş.. aziz başkan bu işi biliyor bence.. bu defa iyi strateji yürütyor..

Hido: ‘Basketbolu Fener’de bırakmak isterim’

691jex.jpg

Orlando Magic forması giyen milli oyuncu, basketbolu Sarı-Lacivertli kulüpte bırakmak istediğinin altını çizip, “Ben Fenerbahçe taraftarıyım. Başkanımız Aziz Yıldırım’la da görüşüyoruz. Kendisi, çok saygı duyduğum bir insan. Bana her zaman, ‘Seni Fenerbahçe’de görmek istiyorum’ demiştir. Eğer NBA’den ayrılıp, Türkiye’ye dönersem, oynayacağım takım Fenerbahçe’dir. Gönlümdeki takımın formasını giymek benim için onur verici olur” açıklamasında bulundu.

fanatik​

Halil’siz Hamit olur mu ?

Hamit Altıntop´un işini bitiren ve imza için geri sayıma geçen Fenerbahçe, milli futbolcunun kardeşi Halil´de de mutlu sona yakın...
Bayern Münih forması giyen Hamit’le söz kesen Sarı-Lacivertliler’in, Schalke’de oynayan Halil için yaptığı görüşmelerde de olumlu sonuç aldığı öğrenildi. İkilinin önümüzdeki hafta içinde imza atması bekleniyor.

Kaynak: Fanatik gazetesi - 21/06/09

fanatiğin bütün haberleri yalan

Hamit Altıntop bence Türk statüdeki en iyi futbolcudur (Mevkisine göre gerçi her mevkide oynuyor ama..)
Halil de bi o kadar değerli bir futbolcu..!! Fakat Türkiye ye geleceklerini hiç sanmıyorum.Bu haber doğru olsada,keşke gelseler..!!

Geçen Hafta da sözde Halil Galatasaraydaydı...Hamit Altıntop ta su sene deqil seneye sizdeyim diodu...yaLan doLan haber bunLar....

C.Daum Volkanı hiç sevmiyor..! Bunu hepimiz biliyoruz.Fakat hatırlayacağınız gibi daha iyi bir kaleci diye ENKE yi getirmişti.Ve 2. maçına çıkamadan gönderilmişti.Bence Volkan Demirel,Volkan Babacan çok iyi..Birde giden Serdar Kulbilge çok iyi bir isimdi..:(

volkan yüzde yüz kalmalı ama alternatifi alınmalı bence

''Ya Fenerbahçe'ye gidersin ya da seni oynatmayız!!!'''

Fener'e gitmezsen seni oynatmayız!

Fenerbahçe'nin uzun süreden beri ikna etmeye çalıştığı Poulsen'e Juventus'tan ültimatom geldi. İtalyan kulübü ile her konuda anlaşan sarı-lacivertliler, futbolcuyu ikna edemeyince devreye Juventus Futbol Direktörü Alessio Secco girdi. Secco, cuma akşamı evlenen Poulsen'e "Ya Fenerbahçe'ye gidersin ya da seni oynatmayız, bütün maçlarımızı tribünden izlersin" diye tepki gösterdi. Danimarkalı orta alan oyuncusunun bu şok gelişme üzerine Fenerbahçe'nin teklifini kabul edeceği vurgulandı.
W020070420366654630833.jpg

Poulsen'e rest çektiler

F.Bahçe'nin transfer için ikna etmeye çalıştığı Christian Poulsen'e kulübü Juventus da rest çekti. İtalyan ekibinin futbol direktörü Alessio Secco, "Ya F.Bahçe'ye gidersin ya da kulübede oturursun. Kararını ver" diyerek Danimarkalı ön liberoya son sözünü söyledi. Geçtiğimiz cuma evlenen ve huzursuz şekilde balayına çıkan
27 yaşındaki oyuncu, F.Bahçe'ye daha sıcak bakmaya başladı.

FotomaÇ

Geri