2009/2010 Fenerbahçe Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

Fotomac farkı ortada :gulumsecocuk:

kaç YıLdır Aynı Terane. ne Kadar Traj Yaptı Bu Haberle Fotomaç

ahh fotomac ahh sende olmasan neye güleceğiz bilmiyorumm :D:D:

Ben Eto'o geliyor dediğimde konu kilit yemişti ama nese . ..

Poulsen'den kötü haber!

news_manset_resim_zl_poul.jpg

Fenerbahçe'nin renklerine katmaya çalıştığı Poulsen'den sarı lacivertli taraftarları üzecek açıklama !.. Danimarkalı oyuncunun transferi için Juventus ile anlaşan ve Poulsen'den cevap bekleyen Fenerbahçe'ye kötü haber geldi !.. Danimarka'nın Sporten Gazetesi'ne konuşan yıldız futbolcu "Fenerbahçe söylentilerinden çok yoruldum. Juventus'ta kalacağım!" dedi.

Ligtv

İşte bu bea =)
YanLıs karar dı zaten PouLsen =)

hangi konu kardeş,konunun kapatıLış sebebi neydi tam oLarak?

sen de doğru dürüst güL Lem.. :gulumseCocuk:

Eto'o Fenerbahçe'de dedim . . .
Kaynak : Fanatik yazdım sende böyle şeylerle bizi uğraştırma dedin kilitledin . . .

Hamit Fener'i reddetti !

Hamit Fener'i reddetti !
Bayern Münih'in milli futbolcusu, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmedi!..

272993.jpg

Bayern Münih'in milli futbolcusu Hamit Altıntop'un, Fenerbahçe'nin 4.5 milyon euroluk teklifini reddettiği iddia edildi

Alman Bild Gazetesi'nin haberine göre Hamit'i bu kararından döndürmek için Fenerbahçe'nin yeni hocası Christoph Daum'un devrede olduğu kaydedildi.

Yeni sezonda hem Türkiye'de hem Avrupa'da başarılı olacak bir kadro kurmak için transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe, Bayern Münih formasını giyen Hamit Altıntop'un peşini bırakmıyor.

Bayernli milli futbolcu Hamit Altıntop kendisine yıllık net 4.5 milyon euro kazandıracak olan Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Christoph Daum'un da kadrosunda mutlaka görmek istediği Türk Milli Takımı'nın yıldızı Hamit Altıntop'u da ne olursa olsun transfer etmek istediği kaydedildi.

"TÜRKİYE HENÜZ ERKEN"

Tatilini ikizi Halil ile birlikte Antalya'da geçiren Hamit Altıntop, Türkiye'de futbol oynamayı henüz düşünmediğini söyledi.

Her transfer mevsiminde, her Türkiye'ye gelişinde hakkında çıkan transfer haberlerinden sıkıldığını belirten Hamit Altıntop, "Dünyanın en büyüklerinden, birçok futbolcunun rüyalarını süsleyen bir kulüp olan Bayern Münih'te futbol oynuyorum. Oldukça da huzurluyum ve mutluyum. Sözleşmem sürüyor. Bayern'deki misyonumu henüz tamamlamadım. Türkiye, ben ve ikizim Halil için henüz erken. İleriki yıllarda düşünebiliriz ama şimdi değil" açıklamasını yaptı.

Milliyet

Karşıyım

Ben ; bir futbolcuya çok para verilmesine karşıyım, bu ekonomik krizde bir futbolcuya o kadar verilmemeli, insanların açlıktan öldüğü bir dünyada yaşıyoruz ve beyefendilere milyon eurolar ödeniyor...Yazık diyorum başka birşey demiyorum...

:uzgunCocuk::uzgunCocuk::uzgunCocuk:

Ben ; bir futbolcuya çok para verilmesine karşıyım, bu ekonomik krizde bir futbolcuya o kadar verilmemeli, insanların açlıktan öldüğü bir dünyada yaşıyoruz ve beyefendilere milyon eurolar ödeniyor...Yazık diyorum başka birşey demiyorum...

iyi diyorsunda bu adamLarın işi bu !
Anasının karnından şansLı doğmuşLar,MeseLa bir kabiLede 7-8 çocuk içinden yıLdız oLanLar var.

Bırak da şansLarını kuLLansınLar .!!!
..........................................................................

Hamit geLse bana göre yii oLurdu [Kadro genisLerdi]
Neyse bende Hamit'i ;
Fm 2oo9'da aLırım.Hadi geLmesinde göriym = ).

Bende 8455 mesaj yazıp
Kendisine 7594 teşekkür edilip
Emeğe saygı göstermeyip sadece 99 kere teşekkür eden userlere karşıyım

Geri