2009/2010 Fenerbahçe Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

Bekir: Fenerbahçe'yle anlaştım

28 Mayıs 2009
Bekir: Fenerbahçe'yle anlaştım

Gaziantepspor’un başarılı futbolcusu Bekir İrtegün, "Fenerbahçe’ye ara transfer döneminden verdiğim bir söz var. Transferim bir-iki hafta içinde netlik kazanacak" dedi.

Radyospor’da "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Bekir, "Gaziantepspor benim yuvam belki gelecek sezonda burda forma giyeceğim ama hedefim yeni sezonda başka bir takımda forma giymek" dedi.

Sezon sonu geldiği için transferi hakkında daha açık konuşacağını vurgulayan Bekir, "10 Haziran’a kadar yeni sezonda nerede futbol oynayacağım belli olacak. Bana gelen üç-dört teklif var. Geleceğim için en iyisini tercih edeceğim. Fenerbahçe ile devre arasında her konuda anlaşmıştım ama kulüpler anlaşamadığı için Gaziantepspor’da kaldım" dedi.

Sezon sonunda Fenerbahçe’ye transferi hakkkında bilgide veren genç futbolcu, "Önceliğim Fenerbahçe. Eğer ben Gaziantepspor’dan ayrılırsam gideceğim yer buna değmeli. Ara transfer döneminden sonra Fenerbahçe ile yaptığım tek bir görüşme oldu. Bunu ilk kez açıklıyorum o dönemde Fenerbahçe’ye verdiğim bir söz var" şeklinde konuştu.

Kaynak belirtirmisin?

ßir Olympiakos Eksikti!

Yunanistan 1. Futbol Ligi takımlarından Pire Olympiyakos'un, Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Lugano'yu ''yakın markaja aldığı'' öne sürüldü.​

lugano878.jpg

Yunanistan 1. Futbol Ligi takımlarından Pire Olympiyakos'un, Beşiktaş'ın golcü ismi Bobo ve Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Lugano'yu ''yakın markaja aldığı'' öne sürüldü.

Yunan basın yayın organları, Olympiyakos'un son haftalardaki performansı ve attığı gollerle takımı Beşiktaş'ı sırtlayan, liderliğe yükselmesinde ve Türkiye Kupası'nı kazanmasında önemli rol oynayan Brezilyalı oyuncu Bobo ve Fenerbahçe'nin 2006 yılında renklerine kattığı Uruguaylı savunma oyuncu Diego Lugano'yu yakın takibe aldığını duyurdular.

Olympiyakos'un sözkonusu iki oyuncu için oldukça kararlı olduğu ve futbolcuları renklerine bağlama yolunda ''tam gaz'' yol adığı değerlendirmesini yapan basın-yayın organları, önümüzdeki 10 gün içinde gerek Bobo gerekse Lugano ile en azından prensipte anlaşmaya varılmasının beklendiğini iddia ettiler.

Haberlerde, Olympiyakos yönetiminin futbolcuların istediği para miktarı için menajerleri ile kısa süre içinde temasa geçecekleri kaydedildi.
Olympiyakos'un Bobo için istenen 6 milyon Avro'yu 4 milyona indirmeyi ümit ettiği belirtilen haberlerde, Fenebahçe'den serbest kalan Lugano için ise primleri ile birlikte yıllık toplam 1,8 milyon Avro istendiği bildirildi.​
AA​

her sene 3 büyüklere binlerce futbolcu getirip 3 büyüklerden binlerce futbolcu gönderiyorlar bana kalırsa transfer sezonu başlamadan yapılan transfer haberleri güvenilir değil....

raat olun yeni teknik direktörle patlıcak bombalar.

Umarız öLe oLur Lucian. . .
Artık ßu Lig Kupa Hepsini Domine Etmemiz Lazım. . .
Adam akıLLı 1 T.Direktör aLınırsa ßence 3 Kupa aLırız ßu Sezon. . .

artık ben fenerli olarak önümüzdeki senede umudu kestim bırak 3 sene sampı olmayı bari uefada bısıler yapsak ...oda bu kadro ıle bıraz zor...yarısı gıtmelı ...ali koçun dedıgı gıbı

Gereksiz postLar siLindi!!!

aLex'e Resmi TekLif

Belçika Ligi'nin köklü takımlarından Anderlecht, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex'e talip oldu.

haber_ic_149854.jpg

Belçika ekibi Anderlecht, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza'ya talip olduğunu resmen doğruladı.

Goal.com adlı İnternet haber sitesinde yer alan ve Gazet van Atwepen Gazetesi'nin kaynak gösterildiği habere göre; Bir süredir Belçika basınında yer alan iddialar karşısında açıklama yapan Anderlecht menajeri Herman van Holsbeeck, "Alex, transfer etmek istediğimiz birkaç dikkate değer oyuncudan birisi" dedi.

Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe'yle 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İHA

AL senin oLsun :goz:

Geri