2009/2010 Fenerbahçe Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

AnLaşsada Bizde KurtuLsak Artık Hergün Aynı HaberLer...

Faydası OLacaktır...

İnş Lugano gitmez edu gider. . .
Lugano BiLica süper Muhttesem ikiLi oLurLar. . .

BiLica iyi adamda bence Edu da gitmesin...
Lugano takım oyunu oynuyor ancak kendini çok kaptırıyor ve kırmızı yiyip takımı yarı yolda bırakıyor...

Edu da kendi kalesine atıyor ama nese :D :hhmanD

Lugano mu Edu mu miLLet :SEdu kım yaa

9573_B_bilica001.jpg

Yukardakiler iyidir :)

iLk 9 sayfadaki transfer konuLarını toparLayıp tek bir başLıkda birLeştirdim.
Yaza girerken böyLe bir medyamız oLduğunuda göz önüne aLarak her gün ayrı bir oyuncuyu avrupadan transfer ediceğimize göre böLümün daha düzenLi ve temiz oLması için bu tek başLık aLtında haber oLarak vereLim.
........

Yinede siz bi bakın iLk 9 sayfata beLki gözümden kaçan kısımLar oLmuştur,Linkini pm iLe atın birLeştirirz
İyi forumLar

Fener Bilica`nın Peşini Bırakmıyor !!!! Sadece Bilica`mı ?

Bilica´yı dün gizlice İstanbul´a getiren Fenerbahçe Yönetimi, Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı için de düğmeye bastı. Tuncay Şanlı, Mehmet Aurelio ve Stephen Appiah´ın yuvaya dönmeleri de an meselesi...

18_256081_e.jpg

Pazar günü bir kez daha başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım düğmeye bastı. Seçim öncesi, “Gelecek 3 yıl şampiyon olacağız” vaadinde bulunan Fenerbahçe Başkanı, transfer taarruzunu 6 isimle başlattı. Sivasspor’un yıldızı Bilica, dün öğle saatlerinde İstanbul’a gelerek Sarı-Lacivertliler’le masaya oturdu. Ligin son haftasındaki Galatasaray-Sivasspor maçını dikkate alarak bu görüşmeyi çok gizli tutan yönetim, Brezilyalı yıldızla her konuda el sıkıştı. Şimdi hedefte Kayserisporlu Mehmet Topuz ile Ankarasporlu Özer Hurmacı var. Özer’le ön protokol imzalandı, kulübüyle bonservis pazarlıkları yapılacak. Topuz konusunda Kayserispor’a 7 milyon Euro’luk yeni teklif sunulacak. Asıl bombalar ise yurt dışından! İngiltere Premier Ligi’nden düşen Middlesbrough’da forma giyen Tuncay Şanlı’ya ‘yuvaya dön’ çağrısı yapıldı. İkinci lige gitmeyi düşünmeyen Tuncay’dan olumlu yanıt bekleniyor. Hastalığı nedeniyle futbola ara veren Appiah önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelerek sağlık kontrolünden geçecek. ‘Oynar’ raporu alırsa Fener’e dönecek ve FIFA’daki davayı kulüp kazandığı için para almadan mücadele edecek. İspanya’da oynayan Aurelio da Fenerbahçe ile yeniden flört halinde. Taraflar arasında anlaşmazlık yok, bu transferdeki tek engel, Real Betis’in isteyeceği bedel...

Fanatik

Fenerbahçe'de ilk hedef teknik direktör

Fenerbahçe'de gözler teknik direktör transferine çevrildi. Sarı lacivertli yönetim, Sivasspor'da forma giyen Bilica dışında tüm yabancı transferleri teknik direktörün isteğine göre yapma kararı aldı.

270509-bilicahaber23.widec.jpg

Fenerbahçe yönetimi, yabancı transferi için teknik direktör seçimini yapmayı bekliyor. Avrupa'nın önde gelen teknik adamları ile temasta olan sarı lacivertliler, geçtiğimiz sezon olduğu gibi transferlerle güçlendirilmiş kadroyu teknik adama teslim etmek yerine en azından yabancı transferini yeni gelecek çalıştırıcıya bırakmayı planlıyor.

Edu, Deivid, Josico ve Maldonado ile yollarını ayıracak olan yönetim sadece Sivassporlu Bilica ile anlaşırken, boşta kalan kontejanı hocanın tercihlerine ayırma kararı aldı.

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Roberto Carlos, Fluminense'yle görüştüğünü açıkladı.

ESPN Brezilya televizyonuna açıklamalarda bulunan Roberto Carlos, "Fluminense meselesi bir realite, başka kulüplerle de temaslar var; ama özellikle de Fluminense'yle olanlar ciddi. Ancak bu konuyu Fenerbahçe'yle de konuşlmalıyım. Türkiye'de mutluyum" cümlelerini kullandı.

Yurtiçinde transfer çalışmalarını sürdüren sarı lacivertliler, son dönemin en gözde isimleri Manisasporlu Güven Varol ve Ufuk Ceylan'ı da listesine aldı.

İki gündür İstanbul'da bulunan Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ile görüşen yöneticiler, pazarlıklara başladı. Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'nın büyük kulüplerin tamamının talip olduğu, Güven ve Ufuk'u birlikte satmak istediği ve oyuncu takasına yanaşmadığı ise gelen haberler arasında.

NTVSPOR

Barnetta iddiası

İsviçreliler, Bayer Leverkusen'li Barnetta'nın Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini yazdı

Barnetta Kocaelispor un alt yapısında başlamıştır futbola...

Fenerbahçemizin yurt içinden yapacağı transferleri hemen hemen herkes tahmin edebiliyor. Olağan şüpheliler Kayserispor'dan Mehmet Topuz, Gaziantepspor'dan Bekir, Bursaspor'dan Sercan, Ankaraspor'dan Özer ve Sivasspor'dan Bilica derken, Rusya'daki Gökdeniz ile liste uzayıp gidiyor. Transfer haberleri yayınlayan Avrupalı internet siteleri de kendi çaplarında Fenerbahçe'nin transfer listesine yeni isimleri ekliyor. Son olarak İsviçre gazetesi Blick yeni bir iddiayı ortaya attı, bir başka internet sitesi de bu iddianın üzerine gitti. İsviçreliler, Bayer Leverkusen'in kanat oyuncusu Tranquillo Barnetta'nın Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini yazdı.

PEKİ NİYE AYRILIYOR
Barnetta, Blick ve bir başka internet sitesinde yer alan demecinde 'Bu yaz Bayer Leverkusen'den ayrılma şansım çok yüksek. Burada uzun zamandır oynuyorum ve değişiklik zamanının geldiğini hissediyorum. Sıradan bir takıma gitmeyeceğim. Kariyerimde yeni bir basamak sıçrayacağım büyük bir takıma transfer olacağım. İlginç bir kulüp bulacağıma olan güvenim tam' dedi. Barnetta'nın Bayer Leverkusen'den ayrılmak istemesinin iki önemli nedeni var. Birincisi; Bayerli yönetici Wolfgang Holzhauser 'Milli takım düzeyine gelmiş bir futbolcu ayağında top tutmayı bilmeli' diyerek kaybedilen bir maçın sorumlusu olarak Barnetta'yı gösterdi. İkincisi de; Barnetta Bayer Leverkusen'deki formasını Bayern Münih'ten kiralanan Toni Kroos'a kaptırdı.

İNGİLİZ VE İTALYANLAR PEŞİNDE
2006 Dünya Kupası'nın en iyi genç oyuncuları arasında gösterilen Barnetta, İsviçre milli takımında oynadığı 41 maçta ikisi Hollanda'ya olmak üzere 6 gol attı. Euro 2008'de de Milli Takımımız'a karşı sahaya çıkıp 66 dakika forma giydi. Barnetta'nın Fenerbahçe'ye transferine İngiliz ve İtalyan kulüpleri zorluk çıkarabilir. İsviçreli futbolcuyu daha önce Arsenal istemişti. Bayer'den ayrılacağını açıklamasının ardından ise Serie A takımları sıraya girdi
.

Kaynak : http://www.fenerbahce.com/haber/33872/barnetta-iddiasi.php?ref=AKM1

Yeboah İddiası(Samuel Yeboah)

Fenerbahçemiz yeni bir Ganalı futbolcuyu araştırıyor.

Menajerlerin önerdiği 22 yaşındaki golcü Samuel Yeboah İsrail Premier Ligi'ni gol kralı olarak tamamladı. Hapoel Kfar Saba'da 3 yıl oynadıktan sonra bu sezon Hapoel Tel Aviv'e transfer olan genç oyuncu İsrail Premier Ligi'nde 15 golle gol kralı oldu.

22 yaşındaki Ganalı oyuncuyu menajerler Fenerbahçe Kulübü'ne önerdi. Hareketli oyun tarzı, topa karşı sert ve süratli oyunu ile dikkat çeken Yeboah için daha önce Sarı-lacivertli formayı giyen Appiah ve Samuel Jhonson da olumlu referans veriyor.1986 doğumlu olan ve üst üste 2 yıldır önce Saba formasıyla şimdi ise Tel Aviv formasıyla kral olan Yeboah genç yaşına rağmen üstün top tekniği ve uzak mesafelerden bile toplara iyi ve sert vurmasıyla da dikkat çekiyor.

ZİCO ENGELİ!..

Ganalı oyuncunun menajeri İzak Hart, Yeboah'ın çok yetenekli olduğunu ve kısa bürede dikkat çektiğini belirterek, bu oyuncuyu Rusya'nın CSKA Moskova takımının da istediğini öne sürdü. Fenerbahçe'nin eski hocası Zico'nun yöneticilerin önerisi üzerine bu oyuncunun cd'lerini izlediğini ve haziran ayının başına kadar cevap alacaklarını dile getiren Hart, Tel Aviv'in bu sezonu şampiyon Maccabi Hayfa'nın ardından 2. bitirdiğini hatırlattı. Samuel Yeboah'ın sezonun son haftalarında annesini kaybettiğini ve bir kaç maçta oynayamadığını da belirten Hart, genç oyuncunun daha fazla gol atma fırsatını kaçırmasını moral bozukluğuna bağladı.

Kaynak: http://www.fenerbahce.com/haber/33873/yeboah-iddiasi.php?ref=ABM1

fenere gelirse yok olu gider...iyi düşünsün.....bence.....

Bekir: Fenerbahçe'yle anlaştım

28 Mayıs 2009
Bekir: Fenerbahçe'yle anlaştım

Gaziantepspor’un başarılı futbolcusu Bekir İrtegün, "Fenerbahçe’ye ara transfer döneminden verdiğim bir söz var. Transferim bir-iki hafta içinde netlik kazanacak" dedi.

Radyospor’da "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Bekir, "Gaziantepspor benim yuvam belki gelecek sezonda burda forma giyeceğim ama hedefim yeni sezonda başka bir takımda forma giymek" dedi.

Sezon sonu geldiği için transferi hakkında daha açık konuşacağını vurgulayan Bekir, "10 Haziran’a kadar yeni sezonda nerede futbol oynayacağım belli olacak. Bana gelen üç-dört teklif var. Geleceğim için en iyisini tercih edeceğim. Fenerbahçe ile devre arasında her konuda anlaşmıştım ama kulüpler anlaşamadığı için Gaziantepspor’da kaldım" dedi.

Sezon sonunda Fenerbahçe’ye transferi hakkkında bilgide veren genç futbolcu, "Önceliğim Fenerbahçe. Eğer ben Gaziantepspor’dan ayrılırsam gideceğim yer buna değmeli. Ara transfer döneminden sonra Fenerbahçe ile yaptığım tek bir görüşme oldu. Bunu ilk kez açıklıyorum o dönemde Fenerbahçe’ye verdiğim bir söz var" şeklinde konuştu.

Geri