2009/2010 Beşiktaş Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

Nihatımız yeter bize İlhanı istemiyoruz zaten Bjk de istemiyor

Ben gelsin dedim ama takımda oynamasın tribünden maç seyretsin yeter. :)

pascal ve ilhan gelsin :)

Tabata'yı alabiliriz !!!

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli resmen açıkladı: Delgado´nun sözleşmesini dondurabiliriz. Oyuncumuz da buna sıcak bakıyor. Tabata alternatiflerimiz arasında. Her an, her şey olabilir.

18_261710_10FAN09MURO3-C-B423.jpg

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ndeki antrenman öncesinde basın mensuplarıyla sohbet eden Mustafa Denizli çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaklaşık 4 ay süreyle sahalardan uzak kalacak olan Delgado’nun sözleşmesini geçici bir süre dondurabileceklerini söyleyen Denizli, “Delgado olumlu yaklaştı. Hatta bu teklif, ‘kendisinden geldi’ diyebilirim. Burada alacağımız her karar, hem kulübün, hem takımın, hem de futbolcunun lehine olacak karardır. Delgado’nun yerile alacağımız oyuncu Tabata da olabilir. Alternatiflerimiz arasında” diye konuştu.

‘Kaptanlık sorun olmaz’

Bobo’nun kafasının rahat olması gerektiğini belirten Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü: Dünyanın her ülkesinde, her futbolcuya belli kulüplerden teklifler gelebilir. Değerlendirmeyi futbolcu yapar. Futbolcunun bütün amacı kontratı yaptığı zaman, hangi kulüpte olursa olsun, daha iyi bir teklifle karşılaşmaktır. Bunlar sadece bizim Bobo için değil, her takım futbolcusu için olabilir. Galatasaraylı Arda ve Servet’in de kontratları devam ediyor, ama istenen oyuncular... Kaptanlık olayına gelince... Delgado’nun olmadığı süreçte, dün (önceki) akşamki şampiyonluk balosunda kupayıtaşıyan İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Nobre ve Serdar kaptanlık görevini yapacak yetenekte, yapmayı da hak etmiş futbolcular... Ayrıca bizim takımda kaptanlık diye bir sorun olmaz. Bir gurbetçi futbolcuyla görüşüyoruz. Bu transfer de her an gerçekleşebilir.

Fanatik

Alalım da çok pahalı. delgadodan da iyi değil üstelik.

o kadar para verilmez.. buna göz göre göre kazıklanmak denir..

Pascal gelsin her mac sadece 5 dak oynasin bana yeter de artar :D:D

Pascal ın oynamasına gerek yok yedek klubesinde olsun yeter :d

Kızıl: Tabata'yı kimseye vermeyeceğim

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, yıldız oyuncuları Tabata için Beşiktaş söz verdiği iddialarının doğru olmadığını belirtirken, oyuncuyu kimseye vermeyeceğini söyledi.

ibrahimkiziltabatavermeyece.widec.jpg

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Tabata'nın transferi için Beşiktaş'a söz verdikleri iddialarını yalanladı.

Radyospor'da yayınlanan bir programa katılan Kızıl, ''Tabata'yı ne Beşiktaş'a ne de bir başka takıma satacağım'' dedi.

Beşiktaş'ın şampiyonluk balosuna katıldığını ve Tabata için Yıldırım Demirören'in kendisine ricada bulunduğunu doğrulayan İbrahim Kızıl, ''Ortamda pek çok kişi vardı. Demirören bana 'Federasyon yöneticileri de var, Tabata için söz ver' dedi. Ben de böyle bir söz vermeyeceğimi söyleyerek tebessüm ettim. Tabata'yı Beşiktaş ya da bir başka kulübe vermemiz mümkün değil'' şeklinde konuştu.

Başkan Kızıl, Tabata'nın şu anda takım kampında olduğunu belirterek, ''Biz büyük hedeflerin takımıyız. Yeni sezonda ilk beşte yer alacağız. Tabata da hedeflerimiz konusunda bize çok katkı sağlayacak'' ifadelerini kullanırken, ses getirecek bir transfere de imza atmak üzere olduklarını söyledi.

"ÇOK ÜNLÜ BİR KALECİYİ TRANSFER ETMEK ÜZEREYİZ"
Gaziantepspor'un başarısı için her şeyini ortaya koyduğunu anlatan İbrahim Kızıl, ''Daha önce büyük takımların isteyip alamadığı, ünlü bir kaleciyi transfer etmek üzereyiz. İsmini şu anda açıklayamıyorum. Bir de santrafor alacağız'' diyerek sözlerini tamamladı.

TABATA: G.ANTEPSPOR'U VE TARAFTARI ÇOK SEVİYORUM

Rodrigo Tabata, kırmızı-siyahlı takımın kampına katıldı. Tabata, antrenman sonrası transferiyle ilgili açıklama yapmazken, şu anda Gaziantepspor'un futbolcusu olduğunu ve burada mutlu olduğunu söyledi.

Gaziantepspor'u ve taraftarı çok sevdiğini belirten Tabata, ''Ben daha önce başkanıma burada mutlu olduğumu söyledim. Aklımda transfer yok, şu anda Gaziantepspor'un futbolcusuyum ve burada oynamak istiyorum. Gitmeyi düşünmüyorum.

Gaziantepspor'u ve taraftarı çok seviyorum. Yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum'' diye konuştu.

NtvSpor

Beşiktaş'a pivot santrfor

İtalya'nın önde gelen spor gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Beşiktaş, Matteo Ferrari'nin ardından bir İtalyan'ı daha kadroya katmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların, Sampdoria'nın dev forveti Emiliano Bonazzoli'nin peşine düştüğü öne sürüldü.

35797_news.jpg

Matteo Ferrari'nin ardından Beşiktaş, bir başka İtalyan'a yöneldi. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre siyah-beyazlılar, yönünü geçtiğimiz sezon Sampdoria'dan Fiorentina'da kiralık olarak oynayan 30 yaşındaki forvet oıyuncusu Emiliano Bonazzoli için girişimlere başladı.

Haberde, Bonazzoli'nin Reggina'ya transfer olmak üzere olduğu, ancak Andrea Caracciolo'nun da bu takıma katılmasıyla kadroda yer bulmasının zor olacağı için Beşiktaş'ın teklifine daha sıcak bakacağı belirtildi.

30 yaşındak İtalyan forvet 1.92'lik boyuyla hava toplarının mutlak hakimi. Bonazzoli geçtiğimiz sezon Sampdoria'dan Fiorentina'da kiralık olarak forma giymiş ve 12 maçta 1 gol atabilmişti.

Futbola Brescia'da başlayan Bonazzoli, sırasıyla Cesena, Parma, Verona, Reggina ve Sampdoria forlmaları giydi. Özellikle 2000-2002 yılları arasında Parma'da oynadığı dönemde geleceğin İtalyan golcüsü olarak gösterilse de o mertebeye hiç ulaşamadı ve milli takımda sadece bir kez forma giyebildi.

GoaL.com

tabata gelsin kombinemi satarım aldığım fiyatın altına...

futbolcu için kombine almam ki hiç bir transfer belli olmadan önce aldım kombinemi ama tabata bu formayı giyecekse ben basket maçlarını voleybol maçlarını hentbol maçlarını takip ederim ne tabatası!!!

şimdiden söylüyorum bu adam alınsın 1400tl lik kapalı üst kombinemi 1250ye bırakırım. . .

Geri