2009/2010 Beşiktaş Transfer HaberLeri [Tek BaşLık]

Körler, Sağırlar Birbirlerini Ağırlar!!

Bugün büyük gazetelerin manşetlerini Aziz Yıldırım`ın Arda`ya yaptığı teklif haberleri süsledi.

15 Milyon EURO`da veririm 20`de...

100 milyonda verseniz asla...

Ben onu 5 dakikada ayarlarım geyikleri...

Körler sağırlar birbirini ağırlar.

20 milyon teklif varsa akıllı adam Florya`dan Dereağzı`na kırmızı halı serip yollar.

Carlos`a verdiği maaşı vereceklerse Arda`da koşa koşa gider.

Maksat bak biz ne zenginiz, bak biz Arda`yı 20 milyona bile vermeyiz şovları.

Reklam kokan hareketler.

Çoluk çocuğa bedavaya eğlence.

Haberin yeri ise manşetler, sanki memleket meselesi.

Vah bizim memleketin haline...

HABER 1903

Bırak Beni Rafa!

Beşiktaş"ın peşinde olduğu Yossi Benayoun resmi olarak Rafa Benitez"le görüştü.

16ii8ec.jpg

Gergin geçen görüşme sırasında Yossi, Beşiktaş çok ciddi ve ben niyetliyim. Parasal teklif ,İstanbul ve taraftar beni büyülüyor, bu fırsatı kaçırmak istemiyorum. Ya aynı parayı siz de teklif edin veya makul bir bonservis bedeliyle bırakın gideyim, dedi.

Kendisinden çok memnun olduğunu söyleyen Benitez, parasal konularda kulüp yetkilileriyle görüşeceğim, ancak Beşiktaş"ın sana teklif ettiği paraya yaklaşmamız lazım biliyorum, dedi. Ancak senin gibi değerli bir oyuncunun bonservisi ucuz olmaz, seni isteyen kulüpler bedelini ödemeye hazır olsun..

Bunun üzerine Benayoun Liverpool"un teklif edeceği maaşını veye istedikleri bonservis bedelinin belirlenmesini istedi. Bunun üzerine ikili önümüzdeki hafta tekrar görüşmek üzere ayrıldılar.

Eqer Gerçekten GeLmek Istıyorsa Zaten Şuan Ki Takımı eLinde Tutmak Istemez Ve ßeşiktaşımızLa AnLaşır..

ßu Arada Benayoun Resimde Tazmanya Canavarı Gißi Çıkmış.. (=

Matteo Ferrari

xat3t4.jpg

Beşiktaş yönetiminin Matteo Ferrari transferi konusunda yetkilendirdiği menajer Ogan Tarhan`ın dün İtalya`ya gittiğini bildirmiştik. Ogan Tarhan dün gece Ferrari ile bir araya gelerek Beşiktaş`a transferi konusunda her konuda anlaştı. Pazartesi günü bu oyuncunun kulubüyle pazarlık masasına oturacak olan Tarhan, Ferrari`nin bonservisini 3 milyon euro civarlarında bir rakama bitirmeye çalışacak.
Bize gelen bilgilere göre Tarhan`ın bu transferi pazartesi günü sonlandıracağı şeklinde.

Ferrari transferinin resmileşmesinden sonra gözler Beşiktaş`a çevrilecek. Beşiktaş yönetiminin Zapotocny ve Bobo ile ilgili gelen teklifleri değerlendirip, hızlı bir şekilde yabancı kontenjanını açması bekleniyor.

HABER1903

"Flaş isimler alacağız"

9rsl89.jpg

Asbaşkanımız Levent Erdoğan, ''Taraftarlarımızı memnun edecek, ihtiyaç duyulan yerlere flaş isimler alacağız'' dedi.

Bodrum'da bir restoran barın açılışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Beşiktaş'ta çok güzel şeyler olacağını söyledi.

Beşiktaş'ın bu sezon şampiyonluk kazandığını ve iki kupa birden aldığını hatırlatan Erdoğan, ''Bu bize heyecan verdi. Bu heyecanla yurt çapında her yeri dolaştık. Beşiktaş'ın şampiyonluğu adına her yerde büyük heyecan var. Bu, başkanımıza ve yöneticilerimize de büyük heyecan verdi'' diye konuştu. Bu heyecan ışığı altında Şampiyonlar Ligi'nde, Türkiye'de ise ligde ve kupada başarı olmak istediklerine işaret eden Erdoğan, şöyle konuştu:

''Bunun için gerekli transferleri yapacağız. Taraftarlarımızı memnun edecek, ihtiyaç duyulan yerlere flaş isimler alacağız. Taraftarımıza bunu müjdeliyorum rahat olsunlar. Şampiyonlar Ligi'nde, Türkiye'de ligde ve kupada başarılarımızı devam ettireceğiz.''

biri şu adamı sustursun meydanı boş buldu yine :mad:

Metzelder harekatı

Gökhan Zan’ın Galatasaray’a gitmesi yanı sıra Zapotocny’nin yetersiz olması nedeniyle yabancı stoper arayışını sürdüren Beşiktaşımız, aradığını İspanya’da buldu.

metzelder_highres_00000301710218.jpg

Gökhan Zan'ın Galatasaray'a gitmesi yanı sıra Zapotocny'nin yetersiz olması nedeniyle yabancı stoper arayışını sürdüren Beşiktaşımız, aradığını İspanya'da buldu; Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre siyah beyazlılar, başarılı kariyerine karşın yıldızlar topluluğu Real Madrid'de yedek kulübesine hapsolan Alman futbolcu Christoph Metzelder ile temasa geçti. Ön görüşmelerden olumlu sonuç alarak ayrıldı.

Nihat Kahveci'nin bonservisini satın almak için İspanya'da bulunan başkan Yıldırım Demirören ve beraberindekiler, Nihat'ın ve menajeri Murat Kuş'un tavsiyesi üzerine Metzelder'i transfer listesinin başına aldı. Daha önce Genoalı Matteo Ferrari ile görüşen ve bu oyuncuyu yüksek bonservis bedeli nedeniyle beklemeye alan başkan Demirören, rotayı İspanya'ya çevirdi.

Valencia'da Villarreal Kulübü yetkilileri birlikte Nihat'ın bonservis işlemlerini mutlu sonla noktalayan yönetim, ardından dün sabah erken saatlerde özel uçakla başkent Madrid'e geçti. Florentino Perez'in başkanlığa gelmesiyle birlikte revizyona giden eflatun beyazlıların yöneticileriyle temasa geçen Yıldırım Demirören, Christoph Metzelder için kapıyı çaldı. Real Madrid'le 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve 4 milyon Euro bonservis bedeli biçilen Alman futbolcunun fiyatında indirim istedi. 28 yaşında ve 1.93 m. boyundaki Metzelder'in oynayabileceği bir takıma gitmek istemesi üzerine geri adım atan Real Madrid Yönetimi'nin fiyatı 3,5 milyon Euro'ya kadar indirdiği ancak görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Başarılı olacağız

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir ekip oluşturmak için çalıştıklarını belirten Yıldırım Demirören, “Yönetim olarak transferde ne geç kaldık ne de sessiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Önümüzdeki günlerde sürpriz isimlerimiz var, bekleyin. Beşiktaş geçen yıldan daha başarılı olacak” dedi.

Nihat, Rıdvan, Fink, İsmail Köybaşı ve Erhan'ı renklerine bağlayan Beşiktaş'ta yeni hedefi olan Metzelder, 2000 ile 2007 sezonları arasında 7 yıl top oynadığı Borussia Dortmund'dan Real Madrid'e transfer olmuştu. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda karşılaştığımız Alman Milli Takımı'nda da forma giyen tecrübeli futbolcu, hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çekiyor.

KarakartaL.Com

hadi bakalım görelim ama benim aklım gueye'de...

ferrrari, porsche derken bakalım bu yıl lig ne halde olacak.. )) hayırlı olsun hadi bakalım.

zapo'dan ne fazlası var cok merak ettim dogrusu???yabancı gidecek yabancı gelecek sonucta,ama bi de su yönü var defans bloğunu tanıyan onlarla anlasabilen biri gidecek ve onun yerine Zapo'dan daha teknik olsa bile defanstaki diğer futbolcularla alışma sürecinde bir oyuncu gelecek...

bu adam fena degil.
Zapodan üstün performans sergiler.
Bi ara juveninde transfer listesindeydi önemli takımlarda oynamış.
Hayırlı olsun.

Beşiktaş'tan Metzelder atağı....

Yabancı transferi için girişimlerini sürdüren Beşiktaş ünlü bir ismi gündemine aldı. Siyah-beyazlılar, Real Madrid'in Alman savunma oyuncusu Christoph Metzelder için İspanyol kulübüyle masaya oturdu.

Yabancı oyuncu kontenjanı dolu olmasına karşın, özellikle Zapotocny, Delgado ve Bobo gibi isimlerin akıbetine göre dış transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, savunmaya takviye yapmak için Real Madrid'in kapısını çaldı.

Öncelikle Tomas Zapotocny'yi kulüp bulması halinde göndermeyi planlayan siyah-beyazlı yönetim, Real Madrid'in Alman savunma oyuncusu Christoph Metzelder'i listenin ilk sırasına alarak girişimlere başladı.

Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin raporu doğrultusunda İspanya'da bulunan yöneticilerin 28 yaşındaki Metzelder ve kulübü ile anlaşmaya çok yakın olduğu gelen haberler arasında...

2 yıl önce Borrussia Dortmund'da gösterdiği çıkışla Real Madrid'in yolunu tutan ünlü savunmacı, La Liga'da 2 sezonda 25 maça çıktı.

2002 yılında Avrupa'nın en iyi genç futbolcusu seçilen 1.93 metre boyundaki Christoph Metzelder, Alman Milli Takımı'nın da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Metzelder, Euro 2008'de final oynayan ülkesinin formasını bugüne dek 47 kez giydi.
kaynak:ntvmsnbc

Geri