20 yıl kadar önceki forumlar :D

Hepsi güzeLdi Ama buna yarıLdım :

Donanım

- Modemim 14.4 K tam verim alamıyorum. Onca para saydım. Download hızım Max 1K.
- Kardeş Allahtan belanımı istiyon biz onuda bulamıyoruz.
- Ya arkadaşlar PTT internet hızlarını arttıracakmış bilginiz var mı.
- Evet benim dayıoğlu santralde çalışıyor bende ondan duydum

arkadaşlar hepiniz güldüm çok komik falan diyorsunuz fakat şunu düşündünüz mü: 20 yıl öncekilere biz şimdi gülüyoruz iyi hoş güzel de peki 20 yıl sonra bize gülmeyecekler mi?hemde nasıl gülerler adamlar 1mbps hızları varmış diye o zamana kadar kim bilir neler neler çıkar dvd ler bile kalkar biz diskete gülüyozda!Aklınızda bulunsun!

:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD

arkadaşlar hepiniz güldüm çok komik falan diyorsunuz fakat şunu düşündünüz mü: 20 yıl öncekilere biz şimdi gülüyoruz iyi hoş güzel de peki 20 yıl sonra bize gülmeyecekler mi?hemde nasıl gülerler adamlar 1mbps hızları varmış diye o zamana kadar kim bilir neler neler çıkar dvd ler bile kalkar biz diskete gülüyozda!Aklınızda bulunsun!

Sana katılıorum bugünleri belkide konu olarak 20 sene sonra 40 sene önce dicezde konu olarak açıcaz :D bayada güleriz heralde bu halımıze bugunki teknolojıye

:D:D:D lan 20 yıl önce internet nerdeydi beah.. daha windows bile ortalıqda yoqdu..

way be 20 yıl önce (güzelll):durdurun:durdurun:durdurun

Çok güzel olmuş ben 5 yaşındayken vardı böyle bilgisayarlar hatırlıyorum. :)

386 işlemcili bilgisayarım aklıma geldi vay bea.. 500mb hdd 256 kb ekran kartı ve windows 3.1 :D winndows 95 yüklemiştim açılış düğmesine basıp bi yemek yiyip geliyordum ancak açılıyordu..
Şimdinin korsanları o zman disket çalışıyolardı falan..

süpermiş yah;)

Geri