2 Dk Antivirüs Programınızı Test Edin

Anti virüslerin karantina kavramı hakkında gerçekten bi fikrin yok.
oradaki dosyalar çalıştırıla bilir halde değildir.
Ayrıca Bir anti virüs programının sorgusuz sualsiz dosya silmesi de iyi olduğunu değil malesef salak olduğunu gösterir.
Çünkü bazı durumlarda imza taramaları hatalı sonuçlar vere bilir. Yada bilinçli olarak virüs olmayan programlar da virüs olarak tanıtılır bunun en iyi örneği kaygen ve crack dosyalarıdır.
İddea edilenin tersine bu dosyalar genelde temiz olmasına ramen antivirüslerin saldırısına uğrar.
Düzgün bir anti virüs programının uyarı verip kullanıcıya seçme hakkı tanıması gerekir.
Bazı firmalar sorma seçeneğini default olarak kapalı tutarken bazıları ise hiç koymaz.
Bu koymayan anti virüslerin aslında işe yarar şeyler olmadığı yukarıdaki sebeplerden açıktır.

Bu Sözleri Hangi Forumdan Alıntı Yaptığını Bilemem Ama Bi Keylogger Ye We Karantinada Tut Sonra Dene Çalışıp Çalışmadığını Kendi Keylogger ının Hazırla Test Et Nasılsa Bişey Olmaz

Hiç bir forumdan alıntı yapmadım.
Asdece anti virüslerin karantina prensibini biliyorum.
söylediğin olay doğru ancak karintina ile silme arasında pratikte tek bir fark var.
Karantinadan bir hata durumunda dostanı geri ala bilirsin.
silince malesef alamazssın.
Karantinadaki dosyalar çalıştırıla bilir durumda değildir.
Çalışan kodlar özel algoritmalarla sıkıştırılarak sadece anti virüs programının aça bileceği hale getirilir.
Ha bazı virüs ve zararlı yazılımlar bundan kurtula bilir tabi ancak onlar malesef silmeden de kurtuluyor.
çünkü anti virüs onları hafızadan atamadığı için kendilerini tekrardan diske AÇIK olarak yazıyorlar.
Sonuç olarak Eğer virüs keylogger yada worm temizliği yapacaksan harddisik temiz bir makinaya takmak (Tabi güvenlik olarak auto run seçenekleri kapatılmış) Yada bilgisayarı temiz bir çıkarıla bilir disk ten açmak (cd rom yada flash disk) çok daha iyi bir seçenektir.

.Ha bazı virüs ve zararlı yazılımlar bundan kurtula bilir tabi ancak onlar malesef silmeden de kurtuluyor.
çünkü anti virüs onları hafızadan atamadığı için kendilerini tekrardan diske AÇIK olarak yazıyorlar.
Sonuç olarak Eğer virüs keylogger yada worm temizliği yapacaksan harddisik temiz bir makinaya takmak (Tabi güvenlik olarak auto run seçenekleri kapatılmış) Yada bilgisayarı temiz bir çıkarıla bilir disk ten açmak (cd rom yada flash disk) çok daha iyi bir seçenektir.

Bende Bunu Demek İstedim Şimdi Oldu İşte

vaLLA hem kav.2009 buldu hemde esed nod 32 son sürüm bulduıuu :D

bitdefender de buldu

sağol kanka içimizi rahatlattın )

eset smart security 3.0.672.0
Virüs imza veritabanı: 3668 (20081206)
Güncelleme modülü: 1024 (20080514)
Antivirüs ve antispyware koruma modülü: 1164 (20081204)
Gelişmiş sezgisel tarama modülü: 1084 (20081202)
Arşiv destek modülü: 1085 (20081106)
Temizleyici modülü: 1036 (20081124)
Anti-Stealth modülü: 1002 (20080723)
Kişisel güvenlik duvarı modülü: 1040 (20080924)
Antispam modülü: 1008 (20080708)

METİNİ YAPIŞTIRIR YAPIŞTIRMAZ SİLDİ...

nod32 3.0.669.0 kopyaladığım gibi buldu ve sildi :D

nod 32 kayıda izin vermioyr bile:D:D

msnnn.gif

Hağla Deneyen Kaldımı Ya Ben Tüm Forum Denedi Sanmıştım :durdurun

mcafee 8.5 hemen yakaladı ve sildi işyerimde ki evdekinde nod32 ss kullanıyorum bir de ona bakarım. paylaşım için teşekürler

Geri