2 Dk Antivirüs Programınızı Test Edin

Arkadaşlar İşinize Yarıyorsa Ne Mutlu Bana Size Faydam Dokunuyosa Ama Bana Dokunanda Bakanın 200 Kişi Olması Teşekkür ün 20 Olması Forum u Gezerken Dikkatimi Çekiyor Saçma Şeylere Werilen 400 500 Teşekkür Sayısı Derdim Değil Ama Hak Ettiğimi Düşünüyorum :(

trend mıcro pc cilin kullanıyordum kaydettim ruhu duymadı manuel taratınca karantinaya aldı.zaten sevmemiştim buda bahanesin olsun :)

Olsun Bakalım :) Bence Yeni Programlar Deneyin Tanınmamış Ama Çok Sağlam AntiVirüs Programları War Bilginize :) IKarus War Mesela Bulabilirseniz Şanslısınız Demektir

avast bile buluyorsa kolpa olmustur bu yontem :D

Bulması Önemli Değil Okursan Yazıları Anlarsın :vur Karantinaya Almıycak Silmesi Lağzım Arkadaşım Eğerki Karantinaya Alıyorsa O Virüs ORda İşleme Devam Ediyordur Bilginize...!!!

aga tamam haLLettim.kıs yeniden kurdum.anında buLdu.çok sağoL:D

est nod32 kaydettiğim anda sildi:Dçok mutlu oldum:D

Bulması Önemli Değil Okursan Yazıları Anlarsın :vur Karantinaya Almıycak Silmesi Lağzım Arkadaşım Eğerki Karantinaya Alıyorsa O Virüs ORda İşleme Devam Ediyordur Bilginize...!!!
Anti virüslerin karantina kavramı hakkında gerçekten bi fikrin yok.
oradaki dosyalar çalıştırıla bilir halde değildir.
Ayrıca Bir anti virüs programının sorgusuz sualsiz dosya silmesi de iyi olduğunu değil malesef salak olduğunu gösterir.
Çünkü bazı durumlarda imza taramaları hatalı sonuçlar vere bilir. Yada bilinçli olarak virüs olmayan programlar da virüs olarak tanıtılır bunun en iyi örneği kaygen ve crack dosyalarıdır.
İddea edilenin tersine bu dosyalar genelde temiz olmasına ramen antivirüslerin saldırısına uğrar.
Düzgün bir anti virüs programının uyarı verip kullanıcıya seçme hakkı tanıması gerekir.
Bazı firmalar sorma seçeneğini default olarak kapalı tutarken bazıları ise hiç koymaz.
Bu koymayan anti virüslerin aslında işe yarar şeyler olmadığı yukarıdaki sebeplerden açıktır.

La ArkadasLar Benım Baya guzeLmıs Antı Vurus ESET NOD32 ANTİVÜRÜS HEMEN BULDU

nod32 ile yazdim ctrl+s yaptigim anda sildi hata olarakta eigon test gibi bisi dedi bilmiyorum ne kadar ölçücü 1 test

PANDA 2008 internet security hemen buldu, ve sildi

eset kayı t derdemez yakaladı

eset Nod 32 hemen buldu kaydetmeye bastigim anda gitti dosya :D

Bendede ESET Nod32 hemen buldu,fakat Karantinaya aldı,oradanda manuel olarak ben sildim

McAfee SecurityCenter da hemen yakaladı sıldı ;)

Geri